Habertürk 17.01.2013

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Oğlak)

Astrolog Hande Kazanova, 2013 yılında Oğlak burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

Oğlaklar bu yıl evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler konusunda oldukça şanslı. Önemli anlaşmalar ve taşınma sözkonusu olabilir. 2013, Oğlaklar için, hayatlarından çıkması gereken insanların birer birer çıkacağı bir yıl olacak.

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Oğlak)

Haziranın sonuna kadar iş, hizmet, sağlık inanılmaz fırsatlarla karşılacaksınız. Çalışmalarınızı, yükümlülüklerinizde zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. Çalışmalar sizi tatmin edecek, eğlenceli olacak.

26 Haziran sonrası evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde inanılmaz şanslarınız olacak. Bekarsanız bu tarihten sonra evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine önemli kontrat ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Yer değiştirme ve taşınma işlerinizde şans sizden yana olacak.

2013 yılında arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek adına testler geçeceksiniz. Hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek. Arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlardan geçecek. Bu dönem tamamlandığında artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız. Başkalarıyla, özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir. Uranüs sizin ev ve aile hayatınızı etkilemeye devam ediyor. Özellikle ocak başı doğumlu Oğlaklar bu etkiyi daha fazla hissedecekler. Aileniz, ilişkileriniz ve çevrenizde önemli değişikliklere açık olmalı, ailenizle olan sürtüşmelerinize dikkat etmelisiniz.

Ocak ayına kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. Kendi hayatınıza yönelik girişimleriniz ve atılımlarınız için 11 Ocak'taki yeniaydan sonra hareket etmeniz yararınıza olacak. 4-6 Ocak'ta iş alanlarınızdaki güzel gelişmelerin parasal karşılığını görebilirsiniz. 9 Ocak ve sonrası birkaç hafta boyunca kendinize düşkünlüğünüz artacak. Fiziki görünümüzde değişim, alışveriş yapma etkileriniz yüksek.

Şubat ayında parasal konularınız aktif olacak. Özellikle 2 Şubat'ta venüsün bu alanınıza girmesiyle para alanlarınızda güzelleşmeler ve iyi ilişkiler sonucunda güzel kazançlar sağlayacaksınız. 11 Şubat'ta bir arkadaşınızın borç istemesi gündeme gelebilir veyahut var olan işlerinizde bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 23 Şubat'ta Merkür geriliyor. Yakın çevre evinizde gerileyen Merkür, iletişimde olacağınız insanlarla yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir.

8-10 Mart ise, kişisel olarak gücünüzle insanları etkileyebilirsiniz. İş anlamında iletişiminiz gayet iyi olacak. Detayları göz ardı etmeyin. Hızlı akan iletişim trafiğinizle kısa vadeli planlarınızı devreye sokmak için 11 Mart'taki yeniaydan yararlanmalısınız. 28-29 Mart'ta sorunlarınızın üstesinden gelme isteğiniz yüksek olabilir. 29 Mart'ta aile hayatınızda farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Beklenmeyene açık olun.

Nisan ayı çoğunlukla ailevi konularınız ön planda olacak. Ev alım satım, gayrimenkul işlerinizi 10 Nisan sonrasında yapmaya çalışın. 15 Nisan'dan sonra aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Sevmek, sevilme ihtiyacınız artabilir.

Aşk hayatınızda, çocuk konularında başlangıçlar yapmak için 10 Mayıs'taki Güneş tutulması iyi bir seçim. Bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca çocuk eviniz aktif olacak.


15 Mayıs itibarıyla iş alanlarınızda görüşme ve konuşmalarınız hızlanacak. 21 Mayıs'ta parayla ilgili konularda özellikle ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. 27-28 Mayıs güzel iş teklifleri, yeni projeler devreye girebilir. İş anlamında kendinizi çok şanslı ve iyi hissedeceksiniz.

İş hayatınızdaki yeni karar ve başlagıçlarınız için 8 Haziran sonrasında harekete geçebilirsiniz. 21 Haziran'dan sonra ilgi alanınızı evlilik ve ikili ilişkilerinize kaydırmaya başlayacaksınız.

22 Temmuz'daki Dolunay parasal konularda hassasiyetinizi ön plana çıkartabilir.

Aman çabuk sinirlenmeyin!

Ağustos ayında evlilik alanlarınızdaki fırsatlarınız devam ederken, bir yandan da ortaklaşa para konularınız devrede olabilir.
Ortaklaşa para alanlarınızda 06 ağustos ve sonrası hareket etmelisiniz. Özellikle bir borç veya kredi alacaksanız bu tarih ve sonrasında yapmaya çalışın.

9 Eylül ve sonrası artık konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor.14-16 Eylülde fikirsel olarak iş hayatınızda çabuk sinirlenmelere açık olacaksınız. 22 Eylül ve sonrası artık kariyer ve işle ilgili alanlarınız aktif hale gelmeye başlıyor.

Ekim ayında daha fazla çalışacak, göz önünde olacaksınız. Toplumsal konularda sorumluluklarınız artabilir. Daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımak isteyebilirsiniz.
19 ekimdeki ay tutulması ev ve aile hayatınızdaki kararları gündeme getirebilir. Bu tarih sonrası önemli olaylar yaşayabilirsiniz.

3 Kasım'daki tutulma arkadaş alanlarınızda ve sosyal çevre konularınızda yeni kararlarınızı ve değişik olayları hayatınıza taşıyabilir. Önemli bir iş sorumluluğuyla karşılabilirsiniz. 8-9-10-11 Kasım özel hayatınızda ve toplumsal işlerinizde başarı sizden yana olacak. 22 Kasım ve sonrası artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz. Bu dönem içerisinde önemli işleriniz için harekete geçmekten kaçının.

Aralık ayı karşınıza birden fazla fırsat çıkmasına rağmen henüz harekete geçmemeniz gereken bir dönem olduğunu bilmelisiniz. 21 Aralık'ta kişisel evinizde gerileyen Venüs ilişkilerinizde 40 gün boyunca dikkatli olmanız gerektiğinin altını çizmekte. Bu süreçte estetik olmayın ve hayatınıza çok pahalı bir şeyi dahil etmeyin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER