@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık akrep burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Akrep Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk yarısında organizasyonlar, kalabalık ortamlar, etkinlikler ve arkadaş çevreniz aracılığı ile büyüyüp, işlerinizi genişletirken, yeni projelerde yer almak ve geleceğe dair yeni hedefler belirlemek sizi motive edecek. Bu süreçte evlilik planlayabilecek, eğer bekarsanız katılacağınız davetler ve kalabalık ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabileceksiniz. Senenin ikinci yarısı sizden maneviyatınızı arttırmanızı, iç dünyanıza yönelmenizi, geçmişten bugüne yaşadıklarınızı sorgulayarak, bir karma dönemi yaşamanızı sağlıyor olacak. Bu süreçte para kontrolü yapmak ve geçmişten gelen ilişkilerle şimdi arasında bir denge kurmak zorunda kalabileceksiniz. Eğer bekarsanız, Ekim ayı itibariyle, hayatınıza çok eskiden tanıyormuşçasına duygular hissettirecek, aranızda ruhsal bağların olduğu bir partner girebilir. Yıl genelinde az parayla çok iş yapmayı, finansal kaynaklarınızı kontrol etmeyi, paranıza ve kendinize verdiğiniz değere yani özgüveninize sahip çıkmayı öğreniyor olacaksınız.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık koç burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, yaşamınızdaki kişinin kariyeri ve arkadaş çevresi ile ilgili konuların ilişkide problem yaratabileceği süreci gösterirken, bu zaman diliminde sizin de düşünceleriniz geçmişe ve geçmiş ilişkilere kayabileceği gibi, yaşamınızda yeni bir değişim yaratma arzunuz güçlü olacak. İlişkilerinizde bu süreçte açık iletişime önem verin.

9-12 Şubat 2016 aralığında gökyüzünde etkin olan Jüpiter Venüs üçgeni, arkadaş çevreniz, sosyal ortamlar, yolculuklar, eğitim, internet ve gruplar aracılığı ile yeni biriyle tanışmanıza ve aşık olmanıza sebep olabilirken, ilişkisi olanlarınızın kutlama yapabileceği, nişan, nikah tarihi alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak, “Bir daha ilişki yaşamayacağım” diyenlerin bile bir şekilde kadersel olarak karar değiştirerek yeni bir ilişkiye başlamasına, aşık olmasına ve evlenmesine sebep olacak. Mart ayı içinde özellikle finansal konular ve kişisel sınırlarınızı ilişkide fazla konu etmemeye özen gösterin. Yeni başlayan ve kısa süredir devam eden ilişkiler açısından bazı güven testleri yaratacak olan bu tutulma, uzun vadede doğru partnerle karşılaşmanıza sebep olurken, o ay içerisinde hayatınızdaki kişiyle aranızdaki ruhsal bağlar kadar, fiziksel yakınlığa, cinselliğe de önem vermeyi tercih edin. Romantik görüşmeler planlayın ve ilişkinin enerjisini arttırın.

12 Mart-6 Nisan aralığında aşk hayatı, flörtler, cinsellik ve çocuklar alanınızda ilerleyen Venüs, tutulmanın yanı sıra size romantik ve etkileyici enerjiler göndererek, aşk hayatınızın canlanmasına, cinsellik ve eğlence anlayışınızın yükselmesine ve uyumlu zamana işaret ederken, bekar olanlarınızın yeni bir ilişkiye başlamasını da destekliyor olacak.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde yine yeni başlayan ilişkileri öncelikli olarak test ederken, burada özellikle partnerinizi iyi ve yakından tanımaya özen gösterin. Devam eden ilişkilerde üçüncü kişilerin adı ilişkiye karışabileceği için olası yanlış anlamaları önlemek üzere birbirinizle açık iletişim kurun. Geçmişe olan özleminiz bu tutulma ile geçici olarak artabileceği gibi, rüyalarınız ve yaşamın içindeki işaretler, bir kişiyle aranızda derin bir ruhsal bağın varlığını size hatırlatabilir.

Senenin en önemli konularından biri; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Satürn burada yaşamınızdaki kişinin finansal durumu, iş hayatı ve bazı durumlarda şehir değiştirebilme olasılığını göstererek, bu konularda ilişkiye yansıyabilecek problemlere karşı dikkat çekiyor. Bu yaklaşık 4,5 aylık dönemde, sahip olduğunuz maddi manevi değerleri sorgularken, “Bu ilişki bana ne kattı, karşılığında ne aldım?” gibi soruları daha fazla kendinize yöneltiyor olacaksınız. Bu anlamda Satürn Retro size kendi değerinizin farkına varmayı gösteriyor olacak; ancak bunu zorlayıcı deneyimlerle gösterebileceği için, çoğu zaman kendinizi yetersiz veya değersizmişsiniz gibi hissettirebilecek olaylar aracılığı ile gerçekleştiriyor olacak. İlişkilerde para ve alım satım gibi orta konuların masaya yatırılmaması gereken zamanlamadasınız.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, 18 Nisan-28 Mayıs aralığında Yay Burcu’nda gerilerken sabır sınavlarından geçebilir ve bir olay karşısında direncinizin, sakinliğinizin ölçüldüğünü fark edebilirsiniz. Her durumda kendinizi ifade etmeye ve içinizden gelenleri paylaşmaya devam etmeniz gereken bir süreçtesiniz. 28 Mayıs-30 Haziran aralığında Mars Akrep Burcu’nda gerilerken ise kendinize ait problemler, ruh dünyanız ve davranışlarınızdaki gelgitler, kafa karışıklıkları, geçmişe kayan motivasyonunuz ilişkilerinizi olumsuz anlamda etkileyebileceği için, eğer devam eden bir ilişkiniz varsa bu konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bekar olanlarınız bu süreçte eski ilişkilerine dönmek isteyebilirler.

18 Haziran-12 Temmuz aralığı devam eden Satürn ve Mars Retro etkilerine rağmen, size ilişkiler anlamında yeni umutlar sağlayacak ve yeni kapılar açıyor olacak. Özellikle Mars Retro’nun bittiği 30 Haziran-12 Temmuz aralığında, eğitim alanları, seyahatler, hukuksal alanlar ve kişisel gelişim alanı aracılığı ile yeni insanlarla tanışma ve flört etme şansınız olduğu gibi, evlenmeyi veya nişanlanmayı da planlamaya başlayabileceksiniz.

12 Temmuz-6 Ağustos aralığında, sizden yaşça büyük, çalıştığınız yerde olan, üst pozisyonda çalışan veya kurumsal alan ya da resmi kurumlarla bağlantısı olan bir kişiyle flört edebilirsiniz. Burada, boşandığınız eşiniz veya geride kalan sevgililerinize de dönmek isteyebilirsiniz.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 günü (1 Eylül’e dek) ilişkilerinizde küçük detaylara takılıp kalmak yerine resmin bütününe odaklanmanızın fayda getireceği, ilişkilerinizden ailenizin haberdar olabileceği, eğer partnerinizin yaşamında bir sır varsa bu sırdan bir şekilde haberdar olacağınız zamanı gösterirken, köklü ve sağlam ilişkilerin oluşturulması, uzun vadeli ilişkilere başlamak, geleceğe yönelik planlar oluşturmak için de iyi zamanı gösteriyor. Burada taşınmak, yer değiştirmekten kaynaklanan mesafeler bazılarınızın ilişkilerini etkileyebilecek.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Eylül’de yeni başlayan veya kısa süredir devam eden ilişkilerde hayal kırıklığı veya beklentilerin tam karşılanamadığı süreci gösterebilecekken, devam eden ilişkilerde, yaşamınızdaki kişinin bulunduğu sosyal ortamlar, hayatındaki insanlar ve değişen ruh halleri sizi o ay içerisinde gerebilecek. Eğer ilişki bağlarınız sağlamsa, ufak iletişim krizleri ile aşabileceğiniz Eylül ayı, esasen kartları açık oynayarak, gelece dair “Var mısın, yok musun, tamam mı yoksa devam mı” kararını alabileceğiniz zamanı gösteriyor. Bu noktada her ne olursa olsun Eylül’de kişisel değerlerinizi koruyup kollamanız, kendinizi bir başkasıyla tanımlamak yerine, bir birey olarak da mutluluğu hissedebiliyor olmanız yaşamınızı kolaylaştıran bir faktör olacak. Çocuklarla ilgili konular, cinsellik ve ortak eğlence ve tatil anlayışınızdan kaynaklanan olası problemler de Eylül ayının başka konu başlıkları olarak görünüyor.

30 Ağustos-24 Eylül aralığında, yaşanacak tutulmaların ve Merkür Retro etkisinin yanı sıra karma alanınızda ilerleyen Venüs, sizin başka bir kişiye daha ilgi duyabilmenizi sağlayacak etkiler verirken, ilişkilerinizde geçmişe özlem, yoğun aşk duygusu hissetme ihtiyacı ve hayallerinizin artması gibi etkiler yaratırken, ruhsal olarak bir ilişkiyi sürdürmek veya ilişkilerle ilgili kararlar almak açısından karmaşa yaşatabilecek etkide olacaksınız.

1-18 Ekim aralığında evlilik,nişan, kutlama gibi planlarınız için olumlu etkiler altında iken, burada aynı zamanda Eylül ayının zorlayıcı etkilerini üzerinizden atacak, her zamankinden daha güzel/yakışıklı görünecek, aşk ve romantizm titreşimleri yayarak hem devam eden ilişkilerinizin düzelmesine hem de bekarsanız yeni insanlarla tanışmaya ve flört etmeye hazır olacaksınız.

12 Kasım-8 Aralık arasında yapacağınız seyahatler, katılacağınız kurslar, yapacağınız görüşmeler, eğitimler ve arkadaş çevrenizin desteği ile yeni insanlarla tanışabilir, ilişkilerinizde beklediğiniz haberler varsa alabilir ve devam eden ilişkilerinizde teklifler alabilirsiniz. Senenin ilk 9 ayında aşk hayatı alanınızın yöneticisi Jüpiter, katıldığınız organizasyonlar, davetler, etkinlikler ve kalabalık ortamlar aracılığı ile sizi bir ilişkiye davet ederken, bu noktada bir arkadaşınızla aranızdaki ilişkinin boyut değiştirmesi de yine sözkonusu olabilecek. İlişkisi devam edenleriniz için bu 9 aylık süreç, uygun ve etkili zamanlarda size evlenmek için şans tanıyor olacak. Ekim ve yıl sonuna dek kalan aylarda ise, bu kez ruhsal olarak güçlü bağlar arayacak, ilişkilerinizde ruhsallığa değer verecek, eski ilişkilerinizle karşılaşmalar yaşayacak ve rüyalar, hayatın içindeki işaretler yolu ile belirli bir kişiye kadersel olarak daha fazla yönlendiriliyor olacaksınız. Senenin ikinci yarısında, devam eden ilişkilerinizde çocuklar ve cinsellik konuları karmaşa yaratabileceği için bu iki alana daha yakından bakmanız ve olası sorunları çözümlemeniz gerekiyor.


SAĞLIK

Hem burcunuzun hem de sağlık alanınızın yönetici gezegeni olan Mars, 4 Ocak-6 Mart aralığında sizin alanınız olan Akrep’te ilerlerken, enfeksiyonlara, ateşli rahatsızlıklara, küçük kazalara ve bağışıklık sisteminizi korumaya dikkat etmeniz gerekiyor. Burada çok yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için, enerjinizi dengeli kullanmanız, zaman zaman kendinizi dinlenmeye almanız önemli olacak. 6 Mart’tan 18 Nisan’a dek olan süreçte boyun boğaz bölgesi, kas ve kemikler ile kadın hastalıklarına dikkat etmeniz gerekirken, 18 Nisan-30 Haziran aralığında geçmişten bugüne önemsemediğiniz rahatsızlıklarınız varsa hepsi bir şekilde gündeme geleceği için, önlem almanız, sağlık taramasından geçmeniz ve konsantrasyonunuzu arttıracak aktiviteler yapmanız önemli olacak. Ağustos ve Eylül aylarındaki tutulma zamanlarında karaciğer bölgeniz hassaslaşırken, depresyona karşı önlem almalı, kas ve kemik ağrıları, ateşli rahatsızlıklar gibi durumlara karşı da bünyenizi güçlendirmeyi tercih etmelisiniz. 24 Eylül-18 Ekim ve 6 Nisan-30 Nisan 2016 zaman aralıklarında bünyeniz kilo almaya daha yatkın hale geleceği için, beslenme düzeninize uygun hareket etmeniz ve diyet uygulamanız yararlı olacak.

KARİYER
Mart ve Eylül ayında gerçekleşecek olan tutulmalar, sorunlu devam eden iş ilişkilerinizi daha fazla göz önüne getirirken, eğer artık dayanılmaz bir noktaya gelirseniz bu iki ayı varolan işlerinizden ayrılmak ve yeni bir iş düzenine geçmek için kullanabilirsiniz. Ancak bu konuyu ya Mart’tan önce Şubat ayında, ya da 15-29 Ağustos veya Ekim ayı ve itibariyle uygulamaya koymayı ihmal etmeyin. Haziran ve Eylül aylarında yeni iş girişimlerinden uzak kalın ve iş değiştirmek veya yeni iş yeri açmak gibi eylemleri daha uygun aylara saklayın. Ekim, Kasım, Aralık ve Şubat ayları ile 15-29 Ağustos aralığı bu tip girişimler için çok daha uygun olacak. 4 Ocak-6 Mart aralığında, iş hayatınızda her zamankinden daha hırslı ve motive olacağınız zamanda olacak, yeni bağlantılar elde edebileceksiniz. 18 Nisan-30 Haziran aralığı, Ağustos ve Eylül aylarında olası parasal sıkıntılara karşı önlem almanız ve dengeli bir bütçe ile ilerlemeniz yararlı olacaktır. 27 Eylül-9 Kasım aralığında yeni iş teklifleri alabilir, yeni insanlara bağlantıya geçebilir ve işlerinizi çok daha iyi tanıtabilirsiniz. Aralık ayının tamamı, yeni bir iş yeri açmak, terfi almak, yükselmek ve iş konusunda hayal ettiğinizden daha iyi fırsatlarla karşılamak adına harika etkiler sunan bir zaman olacak.


MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da mail, telefon, yazışma vb. iletişim alanınızda çıkabilecek problemlere karşı önlem alın ve kontrollü olun. İş ve özel yaşamınızdaki görüşmeler askıda kalabilir ve durağan bir dönem geçirebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde, seyahatler ve eğitimde hatalı iletişimin getirdiği karışıklıklar yaşanabilir. Elektronik alet satın almak için uygun zaman değildir.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016) Bu Merkür Retro sizin evlilik, ciddi ilişkiler, avukatlar ve danışmanlarla çalışma alanınızda gerçekleştiği için, evlenmeyi, nişanlanmayı, yeni bir avukat, danışman veya menajerle çalışmayı  burada düşünmeyin.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da arkadaş çevrenizle ilgili sorunlar size yansıyabilirken, devam eden projeler, takım çalışmaları, kalabalık ortamlarda problemler yaşayabilirsiniz.Gelecek hedeflerinizde karışıklık olabilir, zam istemek için uygun zaman değil. Televizyon, telefon, elektronik alet satın almak için yine uygun zamanlama değil.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER