@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık aslan burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Aslan Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk yarısı maddi ve manevi değerlerinizi arttırmaya çalışırken, finansal konuları göz önüne getiriyor ve alım satım konularındaki işlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacak. Bu süreçte eskiye ait borçlarınız ortaya çıkabileceği gibi, kendinize yeni gelir kaynakları da bulabilecek ve işlerinizi geliştirebileceksiniz. Senenin ikinci yarısı bu kez yakın çevre ve iş ilişkilerinizi geliştirmenize, seyahat ve eğitimlerden fayda elde etmenize, kardeşler ve akrabaların daha yoğun desteğini alabilmenize sebep olacak. Bekar olanlarınız için senenin ikinci yarısı evlilik olasılığınızı da son derece güçlendirmeye devam ederken, yıl genelinde çocuklar, cinsellik ve aşk hayatınızda sınavlara tabi tutuluyor ve geçmişten gelen ilişkilerle, şimdiki ilişkileriniz arasında bir denge oluşturmaya çalışıyor olacaksınız. Bu dengeyi kurabildiğinizde geçmişinizden tamamen özgürleşmiş ve “Yeni bir yaşam planı oluşturmaya hazırım” mesajını tüm evrene veriyor olacaksınız.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık aslan burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, ilişkilerinizde hayatınızda olan kişinin yaşamından ve geçmişinden kaynaklanan birtakım problemlerin size yansımasına sebep olabilir. Bu, onun yakın çevresi, akrabaları, kardeşleri ile olan ilişkilerinden kaynaklanabileceği gibi, iletişim şekli ve iş hayatı ile ilgili sorunları da önemli ölçüde problem çıkarabilir. Dolayısıyla Ocak’ta aşk hayatınızda daha anlayışlı ve ılımlı bir tavra ihtiyacınız olacak.

17 Şubat-12 Mart aralığında ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda ilerleyen Venüs, ilişkiniz yoksa yeni kurulacak ilişkiler açısından elverişli bir döneme, yaşamınıza birden fazla partner adayı gelebilmesine ve devam eden ilişkilerde uzlaşma sağlanması daha kolay olan, olası kutlama, nişan, düğün, evlilik gibi mutluluk verici konular için de uygun zamanı gösteriyor.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 drc Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak, ikili ilişkilerde öncelikle açıklık, dürüstlük ve sır saklanmaması gereken döneme işaret ediyor. Burada, sizden saklanan olası bir konu varsa bir şekilde haberdar olur ve yaşamınızdaki sırların aydınlandığını fark edersiniz. Yeni başlayan ilişkiler açısından sarsıcı olabilecek olan bu tutulma, devam eden ilişkilerde bir güven testi yaratabilir ve çiftler arasında hem para ve maddi değerler hem de cinsellik konularında belirgin sorunlar yaşanmasına sebep olabilir, dikkat.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde özellikle bekar olanlarınıza yeni flörtler, tanışmalar, beklenmedik anda gelen bir aşkı haber verirken, ilişkisi devam edenleriniz bu süreçte teklifler alabilir, birlikte seyahate çıkabilir, ortak bir eğitime başlayabilir ve birbirinizin düşüncelerini daha iyi anlamaya başlayabilirsiniz. Ancak ilişki temeliniz sağlam değilse, tutulma zamanında iletişim alanınızda yanlış anlaşılmalara açıklık veren enerjiler, ilişkilerde iletişim problemlerini beraberinde getireceği için, birbirinize karşı daima açık ve anlaşılır olmaya süreç boyunca özen gösterin. Burası ayrıca evlilikler açısından da yine kullanılabilir; ancak başlayacak olan Satürn Retro sebebiyle 25 Mart’a dek olan süreci böyle bir durumda kullanmaya dikkat edin.

Senenin en önemli konularından biri; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Satürn sizin ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızın yönetici gezegeni olarak, bu süreç boyunca aşk hayatı, romantizm ve çocuklar alanınızda geri giderken, evli çiftlerin arasında çocuklarla ve cinsellikle ilgili konuların mesele olabilmesine sebep olurken, eğer bir ilişkiniz varsa bu yaklaşık beş ay sürecek olan süreçte soğuk davranmamalı, geçmişten gelen ilişkilerinizle şimdiki ilişkileriniz arasında bir denge kurmalı ve cinsellik konusunda partnerinizle yakın olmaya özen göstermelisiniz. İlişkisi olmayanlar için bu süreç, yaşamınıza ruhsal olarak çok güçlü bağlar hissedeceğiniz, aranızda karmik yapılanmalar olan ve adeta hayatınızın aşkı izlenimi verebilecek bir partnerle tanışmanıza sebep olacak. Evlilikler için bu 5 ay tercih edilmese de, eğer evleneceğiniz kişi çocukluk arkadaşınız, okuldan veya çok çok eskiden tanıdığınız biriyse o zaman bu kural bozuluyor ve evlilik tarihi alınması sorun teşkil etmiyor. Ancak bu çok istisnai bir durum olacağı için, yine de Astrologlara danışmanızda fayda olacak.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, 18 Nisan-28 Mayıs aralığında Yay Burcu’nda gerilerken eski sevgilileriniz bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu tabii ki aranızda yarım kalan bir bağ olduğunda daha yüksek ihtimalle gerçekleşecek bir konu. Mars’ın Yay Burcu’ndaki gerilemesinde çocuk konusunda acele etmeyin ve cinsellik alanınızı güçlü tutmaya özen gösterin. 28 Mayıs-30 Haziran aralığında Mars Akrep Burcu’nda gerilerken, konsantrasyonunuz bir şekilde geçmişe kayabileceği gibi, ev ve yerleşime ait konular ile ailevi meseleler ilişkilerinizde problem teşkil edebilir. Dolayısıyla aileyi ve yakınları ilişkilere karıştırmamak ve yerleşimle ilgili konularda acele davranmamak bu süreçte yararlı olacaktır.

12 Temmuz-6 Ağustos aralığında sizin burcunuzda, Aslan’da ilerleyen Venüs ve Merkür, güzellik/yakışıklılığınızın ön plana çıkarak, enerjinizin ikili ilişkiler konusunda ikiye katlanmasına ve hem iletişim yetenekleriniz ve düşünceleriniz hem de yaydığınız ilişki titreşimleri ile zamanın en dikkat çeken ismi olmanıza aracı oluyor olacak. Burada yeni flörtler, tanışmaların yanı sıra, devam eden ilişkilerinizde uzlaşma ve barışı çok daha kolay elde edebilir, evlilik, nişan gibi planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Bu planlarınızı 13 Ağustos ve sonrasına göre ayarlamanız kesinlikle zamanı doğru kullanmanıza yardımcı olacak.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 günü (1 Eylül’e dek), sizin için tam bir evlilik ve düğün zamanı olacak.  13-29 Ağustos aralığı düğün, nişanlanma ve yeni kurulacak ilişkiler açısından tam anlamıyla muazzam zamanlama olacak. Bu noktada hem aşkı en yüksek hali ile yaşıyor hem de hala daha hayatınızda biri yoksa, ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda yaşanacak olan tutulma ile birlikte yaşamınıza aşık olduğunuz bir insanı alıyor olacaksınız.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Eylül’de kendi değerlerinizi ve sahip olduklarınızı gerçekçi anlamda sorgulamanıza sebep olurken, finansal konular, cinsellik ve çocuklar alanınız bir kez daha sınavlardan geçiyor olacak. Bu tutulma özellikle ilişkisi yeni başlayanlar ve temeli sağlam olmayan ilişkiler açısından sarsıcı olacak gibi görünüyor. Eğer buraya gelene dek geçmişte yaşanan beş aylık Satürn ve Mars retroları sizi bir şekilde eski sevgililerinize veya başka bir kişiye yönlendirdi ise, Eylül ayında evlilik ve devam eden ciddi ilişkilerinizde kesinlikle risk almayın ve bu durumu kendi içinizde çözümlemeye çalışın; zira spekülasyonlar alanınız oldukça yoğun etkileşimler aldığı için, bu durumların bir şekilde açığa çıkma olasılığı da kesinlikle cepte duruyor.

18 Ekim-12 Kasım aralığında Yay Burcu’nda ilerleyen Venüs, aşk hayatı, çocuklar ve romantizm alanınızı canlandırarak, olası sorunları çözümlemenize, ilişkilerinizde yeniden romantik bir atmosfere girmenize, fiziksel ve ruhsal uyumu geri kazanmanıza sebep olurken, burası temeli sağlam ilerleyen ilişkiler için yine bir evlilik, nişan, kutlama zamanı olarak iyi şekilde kullanılabilecek veya yeni ilişkilere başlanabilecek zamanı göstiyor.

8 Aralık’tan yıl sonuna dek Kova Burcu’nda ilerleyen Venüs, evlilik ve ciddi ilişkiler alanınızda ilerlerken, hem uzun etaplı ilişkilere başlamanız açısından, Satürn’ün açıları ile birlikte kesinlikle destekleyici ve en iyi zamanlardan birini gösteriyor hem de evlilik, nişan, kutlama gibi konularda size harika elverişli bir zemin sunuyor olacak.


SAĞLIK

Sağlık alanınızın yönetici gezegeni Satürn, gökyüzünde 25 Mart-13 Ağustos aralığında retro pozisyonda olacak. Bu zaman aralığında, üstünde durmadığınız, önemsemediğiniz sağlık sorunlarınız yeniden gündeme gelebilir. Özellikle dişler, iltihaplanmalar, su toplaması, şeker hastalığı, bayılmalar, hemeroid, kırıklar gibi rahatsızlıklara yatkınlığınız varsa kontrollerinizi yaptırmalısınız. Melankolik ve depresif yapı gibi ruh sağlığı açısından da dikkat çekici olan bu sürecin içerisine bir de 18 Nisan-28 Mayıs aralığında Yay Burcu’nda gerileyen Mars dahil olduğunda motivasyon ve konsantrasyon kayıpları yaşayabilir, küçük kazalarla karşılaşabilirsiniz. Sağlık alanınızın içinde ilerleyen Pluton gezegeni ise, Ocak 2016’da Uranüs ile yakınlaşan bir kare açı yaşayacak. Burada sizin kontrolünüz dışında gelişen sağlık sorunları ile karşılaşabileceğiniz için, sene başında check up yaptırmanız önemlidir. Gökyüzünde etkin olan Satürn Neptün kare açısı, Haziran ve Eylül aylarında özellikle depresif ve melankolik etkilere karşı ruh sağlığınızı korumanız ve önlem almanız gerektiğini gösterirken bu iki ay yine genel sağlık durumunuzu korumaya özen göstermeyi tercih edin. 12 Kasım-8 Aralık arasında sağlık alanınızda ilerleyen Venüs, kilo almanıza sebep olabileceği için beslenme planınızı burada özenle sürdürün. 27 Eylül-9 Kasım aralığında Mars Oğlak’ta iken, yaşamınıza mutlaka sporu dahil edin. Burası aynı zamanda kilo vermenizin en kolay olacağı zaman aralığı.


KARİYER

24 Ocak-17 Şubat 2016 aralığında kariyer alanınızın yöneticisi Venüs, iş hayatı alanınıza geçerek, belirlediğiniz kariyer hedeflerinizi yoluna koyma ve tutturma konusunda size destek olurken, bu süreçte iş ilişkilerinizi iyileştirecek, çalışanlarla daha uyumlu ilişkiler geliştirecek ve yaptığınız işlerdeki yaratıcılığınızı arttırarak aynı zamanda daha çok gelir elde etme imkanı bulabileceksiniz. Eğer işle ilgili yeni bir girişiminiz varsa bunu 30 Ocak-17 Şubat aralığında yapmanız destekleyici olacaktır. 5-25 Mart 2016 aralığında, iş hayatı alanınızda ilerleyen Pluton, para alanınızda gerileyen Jüpiter ile uyumlu görünüm oluşturarak, büyük ve önemli paralar kazanmanıza, gelir elde etmenize ve işlerinizin açılmasına sebep oluyor olacak. Haziran ve Eylül aylarında ise devam eden işlerinizle ilgili sorunlarınız varsa ayrılma hakkınızı kullanabilirsiniz, ancak problemsiz giden ve ayrılmayı düşünmediğiniz bir işiniz varsa bu iki ay işlerinizi daha iyi yönetmeniz gereken, krizlere açık zamanları gösteriyor. 28 Eylül-10 Kasım aralığında ise bu kez Mars iş hayatı alanınıza girerek, konsantrasyonunuzu tamamen işlerinize vermenize, hırslanmanıza, atak ve problemleri çözümleyen yapıda olmanıza ve yeni iş bağlantıları kurabilmenize sebep oluyor olacak. 25 Mart-13 Ağustos aralığında Astroloji’de genel kariyer temsilcisi olan Satürn geri harekette olacağı için, bu tarihlerde yeni bir iş yeri açmak, iş alanınızda büyük değişimler yapmak gibi planlamalar da bulunmamayı tercih edin.
 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da sağlığınızı özenle koruyun ve doktor kontrollerinizi yaptırın. İş hayatınızda yeni bir değişiklik yapmayın. Partnerinizin yaşamından kaynaklanabilecek sorunlara karşı daha duyarlı davranmayı tercih edin. Evcil hayvanlarınız varsa onların sağlığını önemsemeyi ihmal etmeyin.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro’da kariyerinizde yeni bir adım atmayın. Aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla gelişebilecek iletişimsizliklere karşı açık iletişim benimseyin. Geçmişte kalan ilişkileriniz kapınızı çalabilirler.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da parasal konularda yeni bir adım atmayın. Alım satım, kredi çekmek, borç alıp vermek gibi işlerinizi ertelemeyi tercih edin. İlişkilerinizde kendinize değer vermeyi sürdürün.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER