@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık balık burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Balık Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk 9 ayında evlilik, ciddi ilişkiler alanınızda ilerleyen Jüpiter size yeni insanlarla tanıştırmak, ilişki alanınızı hareketlendirmek üzere destek olurken, evlenmek, nişanlanmak gibi eylemleri planlamanız da oldukça kolay hale geliyor olacak. Bu süreçte ortaklık kurmak isteyebilir, yaşamınıza bilge ve destekleyici arkadaşların katıldığını gözlemleyebilirsiniz. Ekim ve geri kalan aylara ise kendi çalıştığınız ve kazandığınız gelirler dışında gelir elde etmeye açık bir enerjide olacak; miras, nafaka, burs, çekiliş gibi alanlardan finansal gelir elde etme şansı bulacaksınız. Eşiniz ve yaşamınızdaki kişinin gelirlerinde de bir artış gözlemleyebilirsiniz. Bu süreçte gizli ve gizemli olan her şeye ilginiz artarken, olası hayati tehlikelerde kadersel olarak korunacak, bir rahatsızlığınız varsa ameliyatlar yolu ile çözüme ulaştıracak, psikologlardan destek görebileceksiniz. Yıl genelinde patronlar, aile büyükleri, devlet, resmi kurumlarla ilgili işler ve ilişkilerinizde testlerden geçerken, geride kalan ilişkilerinizde geri dönüp bakma fırsatınız olacak.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık balık burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, yaşamınızdaki kişinin moral ve motivasyonun azalması, işiyle ilgili karışıklıklar ve kendinden kaynaklanan sorunları daha fazla vurgularken, bu sizin ilişkinize yanlış anlaşılmalar olarak yansıyabilir. Bu süreçte düğün planlamayın ve arkadaş çevrenizi ilişkilere karıştırmamaya çalışın. Eğer bekarsanız eski arkadaşlarınızdan biriyle ilişkiniz özel bir paylaşıma dönüşebilir.

17 Şubat 12 Mart aralığında Venüs gizli ilişkiler ve karma alanınızda ilerlerken, sizi üçüncü kişi durumuna sokabilecek  ilişkilerden uzak kalmayı ve devam eden ilişkilerde başkalarına ilişkinizle ilgili sır vermemeye özen gösterin ve dikkat edin. Burada eski ilişkilere özlem artabileceği gibi, ilişkilerde karma zamanı yaşayacaksınız.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak devam eden ilişkilerinizi sorgulamanıza, düşünmenize, bu ilişkinin size kattıklarını, nereye gideceğini yeniden değerlendirmenize sebep olurken, duygularınızı göstermeniz her zamankinden daha sınırlı ve zor olacağı için yaşamınızdaki kişilere onlara olan sevginizi ve yumuşak yönlerinizi göstermekten çekinmeyin. Bu süreçte yeni başlayacak ilişkiler açısından romantik ve etkileyici bir enerji gökyüzünde sizi destekliyor olacak. Mart ayında daha çok kendinizle meşgul olacak ve kendi ruh ve duygu durumunuzu anlamlandırmaya çalışacağınız için, insanlar sizin onlarla fazla ilgilenmediğinizi veya yeri gelince çok sert tepkiler verdiğinizi söyleyebilirler.

12 Mart-6 Nisan aralığında Venüs burcunuzda ilerlerken, ilişkilerde yeni başlangıçlara açık, olası sorunları çözümleme kabiliyetine sahip, barışçıl, uzlaşmacı ve her zamankinden daha yüksek bir ilişki ve aşk frekansında olan taraf olarak, aşk hayatınızın hareketlendiğini görecek, ilişkilerinizi geliştirebileceksiniz. Burası ayrıca evlilik, nişan, düğün, kutlama gibi sevindirici konular için de tam anlamıyla harika zamanı gösteriyor.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde oldukça flörtöz, yeni başlangıçlara açık ve ilişki enerjinizin yüksek olduğu zamanı gösterirken, eğer evliyseniz veya ilişkiniz varsa gelip geçici ya da riskli ilişkilerden uzak kalmayı tercih etmelisiniz. Çiftlerin burada aralarındaki cinsel bağı güçlendirmesi, ilişkide boşluk olmaması ve araya başka biri girmemesi için önemli bir adım. Eğer ilişkiniz yoksa son derece etkileyici insanlarla karşılaşabilir, romantik başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak karşınızdaki insanı tanımaya, anlamaya ve ona güvenmeye zaman ayırın ve hemen ilk haftada ilişkiye iyi veya kötü bir tanımlamada bulunmaktan geride durun.

Senenin en önemli konularından biri; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Satürn sizin karma ve geçmiş alanınızı yönetirken, bu süreçte yaşamınızda çok eskiden bitmiş ilişkilerle yeniden karşılaşma, olası boşanma kararlarının askıda kalması ve sürecin uzaması, yaşamınızdaki kişinin aile bireyleri, yerleşim koşulları, iş hayatı ve kendinden kaynaklanan sorunların ilişkiye daha fazla yansıması gibi etkiler sunuyor olacak. Bu zaman diliminde eş veya partnere her zamankinden daha ılımlı yaklaşmak bir çözüm gibi görünüyor. Bu süreçte yaşanan ciddi ayrılıkların, sonradan geri dönebilme şansı da oldukça yüksek. Sizin yaşamınızda ise geçmişin bir değerlendirmesini yeniden yaparak, şimdiki zamandaki beklentilerinizi daha rahat oluşturabileceğiniz, ancak ilişkilerle ilgili yeni bir plan yapmak veya hedef koymaktan vazgeçmeniz gereken zaman diliminde olacaksınız.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, yaşamınızdaki kişinin akrabaları, arkadaşları ile ilgili sorunları gündeme getirebilirken, çiftler arasındaki iletişimi büyük ölçüde etkileyip, düşürse de, birbirinizden ayrılamamak, yapılan tartışmaların sonradan affedilmesi şeklinde etkiler de sunuyor olacak. Burada ilişkide gelgitler çok fazla yaşanabileceği için, bir ayrıl bir barış ilişki modeline dönüştürmemeye oldukça dikkat edin. Mars retro sürecinde özellikle de 28 Mayıs-30 Haziran aralığında boşanma davası gibi eylemlerden uzak kalın.

18 Haziran-12 Temmuz aralığında Venüs aşk hayatı, cinsellik ve eğlence alanınızda ilerlerken, Mars Retro’nun bittiği 30 Haziran-12 Temmuz aralığında size çok iyi hissettirecek bir ilişkiye başlayabilir, flört edebilir, cinsel yaşamınızdaki paylaşımlardan mutlu olabilir, devam eden ilişkilerde romantik bir dönem başlatabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için destekleyici bir dönem.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 günü (1 Eylül’e dek) ikili ilişkiler alanınızda iyileşme, teklifler, mutlu edecek gelişmeler olmasına sebep oluyor. Bu noktada evlenebilir, nişanlanabilir, eğer ilişkiniz yoksa size ruhsal olarak çok güçlü bağlar hissettirecek birisi ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Esasen bu tutulma sizin karma alanınızda gerçekleşse de, bunu kayıplar olarak değil, kazanımlar, iyileşme ve ruhsal alanı güçlendirme olarak yaşıyor olacaksınız. İlişki danışmanlarından yardım almak, enerji çalışmaları yapmak, partnerinizle sessiz sakin yerlerde tatil yapmayı tercih etmek muazzam destekleyici olacak. Burası ayrıca eski ilişkilerinizden haber alabileceğiniz zamanı da gösteriyor.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Eylül’de devam eden evlilikler ve ilişkilerde zorlayıcı bir enerji sunarken, ilişkilerinizi testlere tabi tutuyor olacak. Bu durum aile kaynaklı sorunlar olabileceği gibi, ilişkideki temel güven sorunlarını da tetikleyebileceği için Eylül’den önce bağlarınızı güçlendirmeniz ve ilişkinizi sağlam tutmanız oldukça önemli hale geliyor olacak. İlişkisi olmayanlar, uzun dönemdir var olan yalnızlık döngüsünü kırarak bu etapta hayatında uzun dönemi kapsayacak bir ilişki çekebilir. Ancak ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda Eylül’de etkili olan Merkür Retro süreci, eski sevgililerinize dönme olasılığını gösterdiği gibi, ilk kez başlayacak ilişkilerde iletişim sorunlarına sebep olabilir. Bu yüzden 15-29 Ağustos aralığı veya 1 Ekim ve sonrasını yeni bir ilişki başlatmak için kullanmaya çalışmak zamanı etkili kullanmanızı sağlayacak. Bu tutulma zamanında nişan, düğün, nikah planlamayın ve öncesi ya da sonrasını kullanmayı tercih edin. Eğer sorunlar kaçınılmaz bir hale gelmişse ve uzun süredir ayrılma planınız varsa ayrılık gerçekleşebilir, ancak boşanma davaları için kesinlikle Eylül ayını kullanmamayı tercih edin.

24 Eylül-18 Ekim aralığının, 1 Ekim-18 Ekim arası olan sürecini evlenmek, nişanlanmak, yeni bir ilişkiye başlamak için etkili kullanabilirsiniz. Burada ayrıca eğitim gördüğünüz yer, seyahatler ve kalabalık ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir, flört edebilirsiniz.

8 Aralık’tan yıl sonuna dek ise, geçmiş ilişkilerinizle ilgili haberler alabilir, devam eden ilişkilerde ruhsal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz; ancak 3.kişileri ilişkiye dahil etmemeniz gereken bir zaman.

Yıl genelinde, 1 Ekim’e dek, senenin ilk 9 ayında evlilik, ciddi ilişkiler alanınızda ilerleyen Jüpiter size yeni insanlarla tanıştırmak, ilişki alanınızı hareketlendirmek üzere destek olurken, evlenmek, nişanlanmak gibi eylemleri planlamanız da oldukça kolay hale geliyor olacak.
 

SAĞLIK

Mart 2016 ve Eylül 2016’da yaşanacak Güneş ve Ay Tutulmaları, sizin burcunuzda gerçekleşeceği için (9 Mart Güneş ve 16 Eylül Ay) tutulma zamanlarında duygusal durumunuzu kontrol altında tutmanız, sinir sistemi bozuklukları, depresyon, şeker hastalığından kaynaklanan problemler, hormonal rahatsızlıklar, baş dönmeleri, ayak ağrıları, genel sağlık durumunuzla ilgili gelişebilecek o aylara özgü negatif durumlara karşı mutlaka önlem almaya ve genel sağlık taramasından geçmeye davet ediyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter, 7 Ocak- 9Mayıs aralığında Başak Burcu’nda retro iken, daha önceden önemsemediğiniz sağlık sorunlarınız ortaya çıkabilir. Burada sinir sistemi, bağırsaklar, böbrekler ile ilgili sorunlar ve soğuk algınlıklarına karşı oldukça dikkatli olarak, bünyenizi güçlendirmeye çalışın. 9 Eylül’den yıl sonuna dek, Jüpiter sizi olası hayati tehlikelere karşı korurken, herhangi bir durumda ameliyat olarak iyileşmenize de yardımcı olacak gibi görünmekte. Burada senenin ikinci yarısında da psikolojinizi iyi tutmaya ve gerekirse danışmanlardan destek almaya özen gösterin. Ağustos ayında damarlar ve bacaklarla ilgili sorunlar gelişebilirken, vertigo gibi rahatsızlıkları da geçici olarak deneyimleyebilirsiniz. 12 Temmuz-6 Ağustos ve 12 Mart-6 Nisan 2016 zaman aralıkları kilo almaya müsait zamanlarınızı gösterdiği için diyetinize uymanız ve yaşamınıza bu tarihlerde sporu da dahil etmeniz yararlı olacaktır.

KARİYER
7 Ocak-8 Mayıs 2016 aralığında yeni bir ortaklık kurmayı planlamayın ve devam eden iki kişilik işler ve ortaklıklarda gelişebilecek pürüzleri gidermeye çalışarak zamanı etkili kullanın. Kariyer alanınızda 25 Mart-13 Ağustos aralığında geri harekette kalacak olan Satürn etkisi ile, bu süreçte özellikle kurumlar, otorite figürleri ve patronlarla anlaşmazlıklara karşı daha ılımlı ilişkiler sürdürmeye özen gösterin. Devam eden işlerinizde terfi almak, yükselmek, takdir edilmek ve onaylanmak her zamankinden daha zor olabileceği için kendi kendinizi takdir etmeyi öğrenmeyi deneyin. Burada istisna durum, uzun zamandır terfi bekleyenleriniz varsa, bu süreç şimdi gerçekleşmeye başlayabilir. Ancak ilk kez bekleyenler için kesinlikle çok daha zor. Yeni bir iş planı oluşturmak, kariyerde değişiklik yapmak yerine, devam eden iş ilişkilerinizi sağlam tutmaya çalışın. Buna 18 Nisan-30 Haziran arasında Mars’ın geri hareketi de eklenince, iş ilişkilerinizde geçici de olsa gerilimlerin yansıması muhtemel. 6-25 Mart, 12 Temmuz-29 Ağustos ve 18 Ekim-12 Kasım 2016 arasında, işlerinizi düzene koymanız, terfi gerçekleştirmeniz ve yükselmeniz çok daha kolay olacak. Özellikle 1 Ekim sonrası, her ne kadar Kasım’da geçici motivasyon düşüklükleri yaşayacak olsanız da, girişimlerinizi desteklerken, Aralık ayı sizin için istikrarlı işler oluşturmak, çıkış yapmak, süreklilik kazanmak, iş ilişkilerini iyileştirmek anlamında muazzam destekleyici olacak. 
 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.
 
6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da iletişim hatalarına en açık olduğunuz zamandasınız. Konsantrasyonunuz düşebilir. Kredi çekmek, yeni bir ilişkiye başlamak, alım satım yapmak için uygun zamanlama değil. Geçmiş konular sıklıkla önünüze gelirken, gizli düşmanlar alanınız aktif olacağı için, sırlarınızı paylaşmamayı tercih edin.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro’da ailevi sorunlar gündeme gelebilir. Ev, yerleşim ve ofisle ilgili değişiklikler planlamayın. Geçmişten gelen ilişkileriniz sözkonusu olabilir. Aile ile iş yapmak bu süreçte iyi bir fikir değil.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da krediler, nafaka, burs, miras işlerinizde durağanlık ve problemler yaşayabilirsiniz. İş görüşmeleriniz askıda kalabilir. Cinsellik konuları ve iletişimde açık olmanın yararlı olabileceği bir zaman olacak.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER