@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık ikizler burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında İkizler Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk yarısı aile, yerleşim ve yuva alanınızda genişleme yaratmak isterken, daha iyi bir eve taşınabilir, ailenizin daha fazla desteğini alabilir ve huzuru ev alanınızda bulabilirsiniz; ancak depresyona yatkınlığınız varsa mutlaka bu zaman diliminde psikolojik destek alarak ilerlemeniz önem taşıyor. Eylül 2016 sonrasında aşk hayatı alanınız canlanırken, evlilik, düğün, nişanlanma gibi konular yaşamınızda çok daha kolay olacak ve hatta çocuk bekleyenler için müjdeli haberler gelecek. Senenin ikinci yarısı iş hayatınızda yükseliş bekleyerek, aşk hayatınızda da aradığınızı bulacağınız bir zaman olacak. Bu sene ciddi ilişkiler ve evliliğiniz, Ekim 2016 tarihine dek büyük sınavlar verecek ve değişime tabi tutuluyor olacak. Bu sınavlar geçenler ilişkilerini güçlendirirken, geçemeyenlerle yollarınızı ayırıyor olacaksınız.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık ikizler burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, ikili ilişkilerinizde geçmişi araştırmanızın bugünü negatif etkileyeceğini hatırlatırken, partnerinizle para meselelerini konuşmamanız da bu süreçte yarar sağlayacak. Konsantrasyon ve motivasyonunuz kıskançlık, geçmiş ve bir şeyleri sorgulama üzerine çok kolay kayabileceği için, zihninizi ve duygularınızı yönlendirmeli, iyi ve olumlu düşüncelerde kalmayı seçmelisiniz.

17 Şubat-12 Mart aralığında Venüs’ün pozisyonu, yurtdışı, eğitim, kurslar, hukuk, havacılık gibi alanları ilgilendiren yerler ile alakalı bir flört durumunuzun başlayabileceğini gösterirken, bu süreç ilişkisi devam edenleriniz için iyi bir nişanlanma, kutlama yapma, evlilik zamanını da gösteriyor.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak, temeli sağlam olmayan evlilik ve uzun süreli ilişkilerin bitmesine sebep oluyor olacak. Esasen, yaşam yolunuzda aydınlanma ve şifalanma yaratan bu süreç, kendinize yeni hedefler koymanız ve size katkısı olmayan her tür ilişki modelinden uzaklaşmanız için bir fırsat. Tutulmanın olduğu ay olan Mart ayında ilişkilerinizde zorlanacağınız zamanlar olacaktır. Bu daha çok hayatınızdaki kişinin kendi kural ve sınırlarını ilişkiye daha fazla yansıtma çabasından kaynaklanabilir. Dolayısıyla Mart’ta kriz yönetimini çok iyi yapmanız gerekiyor. Bekarsanız, ilişkiniz yoksa bu tutulma uzun vadede yaşamınıza ruhsal olarak sizde iz bırakacak, içinde karmik dersler barındıran bir ilişki getiriyor olacak.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde eğer bekarsanız kesinlikle yılın en güzel aşk ve uzun süreli ilişki başlatma zamanlarından birini gösteriyor olacak. Bu oldukça pozitif etkileşim aynı zamanda nişan ve evlilik gibi kararları da destekliyor. İlişkisi uzun zamandır problemli gidenler veya içinde bulunduğu ilişkide bazı noktaları görmesi gerekenler için, tutulma ile karşıt açı oluşturan Merkür, bu süreçte ciddi iletişim krizleri ve ayrılıklara da yine sebep olabilir.

30 Nisan-24 Mayıs aralığında Venüs Boğa Burcu’nda sizin karma ve kayıplar alanınızda ilerlerken, aynı anda Merkür Boğa Burcu’nda geri harekette olacak. Bu süreçte geçmiş ilişkileriniz canlanırken, bir süre önce ayrıldığınız ama aranızda tamamlanmamış duygular olan insanlarla yeniden bağlantıya geçebileceksiniz. İlişkisi devam edenler için bu zamanlama, gizli düşmanlarla meşgul olacağınız, kıskançlık, para konularının ilişkide sorun yaratabileceği ve hiçbir koşulda sabrınızı kaybetmemeniz gereken zamanı anlatıyor.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, yaklaşık iki buçuk ay boyunca ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda kalarak, bu alanda görmeniz gereken problemleri görmenizi sağlarken, ilişkilerde ciddi gelgitler ve problemler yaratıyor olacak. Eski ilişkilerin de canlanacağı bu süreç için asla evlilik veya nişan tarihi almamayı tercih edin.

Senenin sizin için en önemli konusu; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda Mars geri hareketi de dahil olmak üzere gerçekleşen Satürn Retro, bu süreçte devam eden ilişkilerinizde problemlerle meşgul olacağınız, ilişkilerde tam performans alamayacağınız zamanı gösteriyor. Bu bir karma zamanı olduğu için, yaptıklarınızın karşılığını alacağınız ve size herhangi bir davranışta bulunanların da yine karşılığını alacakları bir zaman olacak. Bu zaman aralığında eski sevgililer bir bir ortaya çıkabilir.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 gününde partnerinizin yaşamından kaynaklanan sorunlar size yansıyabilecek olsa da, bu tutulma yine sorunlu ilişkileri bitirme, ancak aralarındaki bağlar güçlü olanlarınız için, birkaç iletişim krizi şeklinde geçip gidiyor olacak.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Ağustos sonu ve Eylül’de evliliklerin ve uzun süreli ilişkilerin bitirilmesi kararına işaret ederken, devam eden ilişkilerinizde birbirinizi anlamak için oldukça büyük çabalar göstermeniz gerekecek. Burada, şu ana dek bildiğiniz bazı şeylerde yanıldığınızı gözlemleyebilirsiniz. Özellikle Eylül’de ailevi meseleler, güven problemleri ve elinizde olmayan yerleşim değişiklikleri de yine ilişkilerinizi sarsabilecek.

18 Ekim-12 Kasım aralığında Venüs, ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda ilerleyerek, ilişkilerinizi geliştirmenize, kutlama yapmanıza ve evlilik açısından ideal zamanlamaya işaret ederken bekar olanlar için harika bir ilişki başlama zamanını gösteriyor.
 

SAĞLIK

Ocak 2016’da Merkür’ün geri hareketinde sırt ve eklem ağrıları, cilt hastalıkları, saç, deri tırnak ve dişlerinizle ilgili konulara özen gösterin ve önlem alın. Mart 2016’da özellikle alerji, astım, sinir sistemi bozukluklarına dikkat edin. 29 Nisan-23 Mayıs aralığında burcunuzun Yöneticisi Merkür kayıplar alanınızda ilerlerken, ses kısıklığı, öksürük, boyun ve boğaz ağrıları, kadın hastalıkları gibi konulara karşı önlem alın ve enerjinizi pozitif ortamlarda, sessiz sakin insanlara zaman ayırarak yükseltmeye çalışın. 24 Eylül-18 Ekim aralığı üreme organları kontrollerinizi yaptırmalısınız. 12 Kasım-8 Aralık 2016 ise olası ameliyatlar ve operasyonlar için tercih edilmesi uygun zaman aralığı olacak. 9 Eylül 2016 sonrasında motivasyonunuz giderek artan bir ivmelenme ile yükselirken, yılın ikinci yarısında hem ruhsal hem de bedensel şifalanma anlamında oldukça pozitif etkiler alıyor olacaksınız. 24 Mayıs-18 Haziran ve 24 Eylül-18 Ekim aralığında kilo alma durumunuz artabileceği için bu süreçlerde beslenme planınıza uygun hareket etmeye özen göstermeniz, spora başlamanız ya da diyetistenle görüşmeniz yardımcı olacaktır.
 

KARİYER

Gökyüzünde Satürn’ün Retro olacağı 25 Mart-13 Ağustos, durağan günlerle birlikte 20 Mart-18 Ağustos aralığında (ki bunun içine Mars Retro ve Merkür Retro süreçleri de giriyor) ortaklık kurmayı hiçbir koşulda düşünmeyin. 2016 Eylül ayına dek iş hayatınız konusunda eski arkadaşlarınız ve ailenizden destek görebilir, ayrıca çalıştığınız kurum ve alanda devam edebilirsiniz. 2016 Eylül sonrasında ise, yaptığınız işten çok daha fazla zevk alacağınız, reklam ve tanıtımlardan daha fazla fayda bulabileceğiniz bir süreç başlıyor. Yaklaşık bir yıl boyunca hem çalışırken eğlenecek hem de çalışma yaşamınızda birden fazla fırsatla karşılaşabileceksiniz. Dolayısıyla Eylül 2016’ya dek sabırlı ve kontrollü olmanız oldukça önemlidir. O tarihe dek ara zamanlar olarak örneğin; 4 Ocak 2016 ile 6 Mart 2016 aralığında Akrep Burcu’nda ilerleyen Mars, iş hayatınızda motivasyonunuzun yükselmesine ve hırslanmanıza sebep olurken, çalışanlar ve iş ortamında aranızı iyi tutmaya dikkat edin ve mücadele enerjisine girmektense, kendi rotanızı oluşturarak, işinizden verim almaya odaklanın. Burası eğer psikolojinizi iyi tutarsanız iş hayatınızda daha güçlü olacağınız zamanı anlatmakta. Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşen Güneş Tutulması zamanında, iş değişikliği yapmak ve yeni manevralar oldukça uygun olacak. Uzun süredir beklediğiniz bir terfiyi de yine bu süreçte alabileceksiniz. Ancak iş hayatınızda, uzun süredir problemli giden iş ilişkilerinizin zorluk olarak iyice tırmanacağı, patronlar, üst düzey yöneticiler ve kurumlarla anlaşmanın çok daha zor olacağı bir süreçte olacak ve belki de belirttiğim gibi iş ilişkilerinizdeki altyapı sağlam değilse ayrılmak isteyeceksiniz. Eylül’de Balık Burcu’nda Ay Tutulması gerçekleşirken, ay genelinde patronlarınız ve üst düzey yöneticilerle geçim konusunda problemler yaşayabileceğiniz için daha anlayışlı olmanız gerekecek.
 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu tarihlerde kredi çekmek, finansal konularda ve alım satım işlerinde yenilik yapmak uygun değildir. Ameliyat ve operasyonlar için de eğer fırsatınız varsa tarihi ertelemeyi tercih edin.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro’da motivasyon düşüklüğü ve sağlık sorunlarına karşı önlem alın ve enerjinizi yükseltecek çalışmalar arayışına girmeyi tercih edin. Kişisel gelişim, psikoloji ve astroloji bu süreçte size yardımcı olabilir. Gizli düşmanlarınızın ortaya çıkabileceği bir zaman dilimi.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür taşınmayı, ev veya ofis değiştirmeyi planlamayın. Kariyer ve yerleşim konusunda sabit kalın. Geçmiş kişilerle karşılaşabileceğiniz, aile içinde iletişim problemleri yaşayabileceğiniz bir zaman dilimi.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER