@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık koç burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Koç Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk yarısı iş hayatınızda sizi ileri taşımak isterken, ikinci yarısı ikili ilişkiler ve evlilik yolu ile yüzünüzü gülümsetmek istiyor. Ekim 2016’ya dek iş yaşamınızda genişliyor, gelişiyor ve daha çok insana ulaşıyor olacaksınız. Ekim 2016 sonrasında ise evlilik, ortaklıklar ve ilişkiler alanınız açılarak, size hem ilişkilerinizi daha rahat sürdürme imkanı hem de ilişkisi olmayanlar için ilişki imkanı sunuyor olacak. Yıl genelinde sabrınızı korumanın yollarını öğrenecek, gerektiği anlarda dava yolu ile haklarınızı aramaktan geride durmayacak, kariyerinizle ilgili asıl çıkışı ise sene sonuna doğru gerçekleştirme imkanı bulacaksınız.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık koç burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, çok önceden ayrılmış olduğunuz insanlarla tekrar görüşebilmenize ve karşılaşabilmenize sebep olabilir. Bu süreçte eğer boşanmak veya ayrılmayı düşünen biriyseniz, Retro zamanlarında planladığınız ayrılıklar ne yazık ki kalıcı olmayacağı için bu eylemden geride durmayı tercih edin. Merkür’ün ilk Retro tarihi: 6-25 Ocak 2016 olsa da, durağan günler ile birlikte 3-28 Ocak aralığında ayrılık için girişimde bulunmamayı tercih edin.

9-12 Şubat aralığında gökyüzünde etkin olan Venüs Jüpiter üçgeni, özel yaşamınızda yeni başlangıçları, evlilik, nişan, kutlama gibi sevindirici konuları destekliyor. Burada romantik ilişkilere başlayabilir, tam anlamıyla aşık olabilir ve ilişkilerinizi bir adım öteye götürme kararı alarak taçlandırabilirsiniz.

17 Şubat-12 Mart aralığında, eğer bekarsanız etkinlik, davet ve organizasyonlarda, kalabalık ortamlarda daha fazla yer almaya çalışın; çünkü aşk sizi bu tip ortamlarda bulacak gibi görünüyor. Bu süreçte ilişkisi devam edenler söz, nişan, kutlama gibi etkinlikleri planlayabilirler. Aşk ve ilişkilere dair umutlarınızın artacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Özellikle arkadaşlarınız hayatınıza yeni birinin dahil olmasına destek veya aracı olabilirler.

4 Ocak 2016 ile 6 Mart 2016 aralığında Akrep Burcu’nda ilerleyen Mars, bu süreçte özellikle ilişkisi olan veya evli olanların, riskli eylemlerden uzak durmalarının faydalı olacağını gösteriyor. İlişkilerde fiziksel ihtiyaçlarınız artarken, aldatma potansiyeliniz ve gizli işlere merakınız da yükseleceği için, bu enerjinin farkında olarak, eşiniz veya sevgilinizle olan uyumunuzu arttırmaya yönelik bir enerjide  kalmanız süreci sorunsuz geçirmenize sebep olacaktır.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulmanın içeriği, ilişkilerinizde ruhsal olarak büyük bir şifalanma süreci başladığını gösteriyor. Tutulmanın bir ay öncesinden genel olarak başlayan bu etki, önünüzdeki altı aya yayılan süreçte sizi bu atmosfere soksa da, olay anlamında hemen Mart ayında görebileceğiniz konular özellikle geçmişten gelen insanlar, geçmişin muhasebesini yapmak, karmik bir dönem olduğu için bugüne dek yaptığınız davranışların karşılığı almak ve insanların da kendi karmaları gereği eylemlerde bulunması şeklinde olacak. Bu tutulma zamanında yoğun melankoli yaşayabilirsiniz. 3.kişilerle hiçbir şekilde özel yaşamınızı paylaşmamayı tercih edin ve gerekirse psikologlardan, danışmanlardan, spiritüel enerji çalışmalarından destek alarak, kendinizi için en hayırlı olan şifalanma sürecini başlatın.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde, ilişkilerinizde iletişim sorunları doğurabileceği için, iletişime önem vermeniz gerekiyor. Bu Ay Tutulması sosyal ve özel ilişkilerinizi sarsarak, bitmesi gerekenlerin bitip, kalması gerekenlerin kalmasını sağlayacak nitelikte. Özellikle ilişkisi olanlar için, testlere tabi tutulacağınız bir dönem olarak görünürken, bekar olanlar eski ilişkileri ile karşılaşabilirler.

6 Nisan-30 Nisan aralığında Venüs sizin burcunuzda ilerlerken, her zamankinden daha güzel, çekici, yakışıklı olacak ve enerjinizle insanları kendinize daha kolay çekebileceksiniz. Bu süreç aşk hayatınız ve flörtler açısından oldukça etkileyici ve destekleyici olacak.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, yaklaşık iki buçuk ay boyunca konsantrasyonunuzu geçmiş ilişkilerinize kaydırabilir. Bu noktada evli iseniz dikkatli olmanız ve geçmişe şans verirken iki kere düşünmeniz gerekiyor.

12 Temmuz-6 Ağustos aralığında Aslan Burcu’nda ilerleyen Venüs sizin aşk hayatı, flörtler ve eğlence alanınızda Merkür ile beraber ilerleyerek, hem flörtler anlamında şanslı olmanıza, ikili ilişkilerinizde uyum sağlayabileceğiniz sürece ve kutlamalara zemin hazırlayan nitelikte olarak sizi mutlu ediyor olacak.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması ilişkiler anlamında Ağustos ayında sizin çıkış yakalamanıza sebep olurken, kalabalık ortamlardan gelen ilişki fırsatlarına, sizin aniden ve yıldırım hızı ile evlenme isteğinizin gelişebileceğine ve somut olarak planlanan nişan, düğün ve nikah organizasyonları için harika zamanlama olduğuna işaret ediyor. Umutlarınızın arttığı bu dönemde ilişkiler alanınızda son derece hızlı gelişmeler yaşıyor olacaksınız.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. Tutulmanın zorlayıcı açıları, aile ilişkilerinizde zorlanmanıza, boşanma kararlarına ve ilişkilerde ciddi iletişim problemlerine yol açabileceği için, bu ayı özellikle dikkatli geçirmenizde fayda olacak. Tam da o esnada 31 Ağustos 22 Eylül aralığında Retro olan Merkür, ortamı iletişim anlamında daha da karıştıracak gibi görünüyor. Emin olmadığınız hiçbir konuda karşınızdaki kişiyi yargılamayın ve onun hayatından kaynaklanabilecek problemler ilişkiye daha çok yansıyabileceği için anlayışlı olma gayreti göstermeyi tercih edin.

16 Eylül 2016’da Balık Burcu’nda gerçekleşen son Ay Tutulması, özellikle evlilik, aile ve ilişkilerde iletişime çok dikkat edilmesi gereken, iletişim sorunlarının alevleneceği  bir zamanı gösteriyor. İlişkiler açısından Eylül 2016'yı oldukça zorlayıcı bir ay olarak gözlemliyoruz. Eylül ayında eski ilişkileriniz geri dönebileceği gibi, aranızda ruhsal bağ olan, geçmişten tanıyormuş gibi hissettiğiniz insanlarla karşılaşabilir ve ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Ciddi ilişkilerin kurulması açısından, 27 Ekim-2 Kasım aralığında kalan günler özellikle etkileyici ve uzun süreli ilişkilere zemin hazırlar nitelikte olacak.

2016’nın sizin için en önemli konularından biri, 10 Eylül 2016’ya dek Başak Burcu’nda ilerleyerek, evlilik veya ilişkilerde partneriniz ve onun yaşamından kaynaklanan sorunların sürekli ilişkiye taşınmasına ve huzursuzluk çıkmasına sebep olan etki, 10 Eylül 2016 sonrasında yılın geri kalanında Jüpiter’in sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanınıza girmesi ile tamamen değişerek, bu kez ilişkilerde aradığınız huzuru bulmanıza, bekarsanız ilişki kurmanıza, ilişkiniz varsa arayı düzeltebilmenize ve kutlamalara sebep olacak.
 

SAĞLIK

Burcunuzun yöneticisi Mars’ın Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyeceği 18 Nisan-30 Haziran 2016 tarihleri aralığında, motivasyon ve konsantrasyon kayıpları, kazalar, üreme organlarını ilgilendiren rahatsızlıklar, cinsel bölgeler ile ilgili hastalıklar gibi konulara dikkatle yaklaşmanız ve bu tarihten önce check up yaptırmanız önemli. Bu tarih aralığında bir operasyon veya ameliyat planlamayın ve imkanınız varsa bu zaman aralığının harici bir zamana koymayı tercih edin. Ancak olacağınız ameliyat, büyük bir rahatsızlığın devamı niteliğinde ise ve zaten daha önce bu tip bir ameliyat olduysanız, o zaman bu süreç sizin için tekrarlayıcı bir etki yaratacağından sorun teşkil etmeyecektir. Mart ve Eylül 2016 sağlığınız açısından hassas olacağınız ve doktor kontrollerinizi yaptırmanız gereken ayları gösterirken, Temmuz itibariyle genel sağlık durumunuzda iyi bir ivmelenme yakalayacaksınız. Senenin ilk 9 ayında, Jüpiter etkisi ile yeme içme alışkanlıklarınızın artmasına bağlı olarak, kilo alabilme ihtimaliniz yükseleceği için, 2016 Şubat başı itibariyle belirli bir diyet programında kalmanız ve spora başlamanız faydalı olacak.
 

KARİYER

Gökyüzünde Satürn’ün Retro olacağı 25 Mart-13 Ağustos, durağan günlerle birlikte 20 Mart-18 Ağustos aralığında özellikle sizin açınızdan yurtdışı bağlantılı bir iş yapmayın, herhangi bir dava açmayı planlamayın, bu Retro süreçte patronlarınız ve sizden üst düzeyde olan insanların sorunları size daha fazla yansıyabileceği için özellikle alttan almaya çalışın. Satürn sizin kariyer alanınızın yönetici gezegeni olarak bu zaman aralığında herhangi bir değişiklik yapmamanız gerektiği konusunda özellikle sizi uyarıyor. Bu belki, geçmişteki iş bağlantılarınızla yeniden etkileşim kurmak anlamında faydalı bir süreç olarak değerlendirilebilir. Merkür sizin iş hayatı alanınızı yöneten gezegen olduğu için, Ocak 2016, 29 Nisan-23 Mayıs ve 31 Ağustos 22 Eylül aralığında iş değişikliklerine gitmeyin ve bu tarihleri iş ilişkilerinizde mümkün olduğunca sakin ve ılımlı sürdürmeye özen gösterin. Eylül 2016, kariyerinizde değişiklik yapmak isteyeceğiniz bir ay olabilir.  Baskı altında çalışmayı sevmeyen sizler için, değişim, daha iyi bir pozisyon veya teklif cazip görünebilir. Bu durumu, Mars’ın sizin kariyer alanınızda ilerleyeceği 27 Eylül-9 Kasım 2016 aralığında değerlendirin ve bu zaman aralığını bir çıkış enerjisi olarak değerlendirin. 

Kariyer alanınızda; 4-18 Haziran 2016, 28 Haziran 5 temmuz 2016, 30 Ağustos 21 Eylül 2016 zaman aralıklarında oldukça sabırlı, yapıcı ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Bu tarihler iş hayatınızda büyük çabalara ihtiyaç duyacağınız ve kriz yönetimlerini iyi yapmanız gereken zamanlar olacak.
 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da kariyerinizle ilgili değişiklik yapmayın. Patronlar, aile büyükleri, devlet ve resmi kurumlarla anlaşmakta zorluklar yaşayabilirsiniz.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro’da parasal işler ve alım satım konularında çok dikkatli olun ve yeni girişimde bulunmayın. Ne yaşarsanız yaşayın özgüveninizi ve kendinize verdiğiniz değeri zedelemesine izin vermeyin

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da iş hayatınızda değişiklik yapmayın. Planlarınızı oluşturun ancak somut anlamda iş değiştirmeyin. Sağlıkla ilgili gerekli kontrolleri yapın ve iş hayatınız açısından önem arz eden evrak, belge, bilgi, mail gibi şeyleri özenle koruyun.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER