@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık kova burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Kova Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk 9 ayında kendi çalıştığınız ve kazandığınız gelirler dışında gelir elde etmeye açık bir enerjide olacak, miras, nafaka, burs, çekiliş gibi alanlardan finansal gelir elde etme şansı bulacaksınız. Eşiniz ve yaşamınızdaki kişinin gelirlerinde de bir artış gözlemleyebileceksiniz. Bu süreçte gizli ve gizemli olan her şeye ilginiz artarken, olası hayati tehlikelerinizde kadersel olarak korunacak, bir rahatsızlığınız varsa ameliyatlar yolu ile çözüme ulaştıracak, psikologlardan destek görebileceksiniz. Ekim ve geri kalan aylarda yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal alan, eğitimler, seyahatler, basın yayın ve iletişim anlamında şanslarınız artarken, kişisel gelişim, astroloji ve felsefe gibi alanlardan da yararlanabileceksiniz. Yıl genelinde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, kalabalık ortamlar, teknolojik aletler ve gelecek planlarınızla ilgili sınavlara tabi tutulacaksınız.

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık kova burcu yorumu
 

AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, aşk hayatı alanınızın yönetici olarak, kayıplar ve karma alanınızda ilerlerken, ilişkilerinizdeki iletişiminizde geçici kaos dönemi yaşayabilir, ilişkinizle ilgili konuşan, gizli düşmanlık eden insanlardan haberdar olabilir ve geçmişten gelen ilişkilerinizle tekrar karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte yeni başlayacak bir ilişkinin kararını almak için acele etmeyin, devam eden ilişkilerde cinsellik ve iletişim konularını daha özenle ve yakın sürdürmeye çalışın.

17 Şubat-12 Mart aralığında Venüs burcunuzda ilerlerken, ilişkilerde yeni başlangıçlara açık, olası sorunları çözümleme kabiliyetine sahip, barışçıl, uzlaşmacı ve her zamankinden daha yüksek bir ilişki ve aşk frekansında olan taraf olarak, aşk hayatınızın hareketlendiğini görecek, ilişkilerinizi geliştirebileceksiniz. Burası ayrıca evlilik, nişan, düğün, kutlama gibi sevindirici konular için de tam anlamıyla harika zamanı gösteriyor.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak, ilişkilerinizde kendinize verdiğiniz değeri ciddi testlere tabi tutarken, bunu yaparken çeşitli şekillerde size değersizlik hissettirebilecek ilişki konuları ile karşılaşmanıza sebep olabilir. Tutulma zamanında eşin veya yaşamınızdaki kişinin hayatından kaynaklanan bazı sorunlar size yansırken, ilişki bağlarınız güçlü ise olası sorunları birlikte aşacak ve buradan güçlenerek ayrılacaksınız. Bekarsanız ve yeni ilişkiniz başlayacaksa, karşınızdaki kişiyi hemen idealize etmek yerine, tam olarak tanımaya çalışmak, güçlü ve zayıf yanlarını görmek için süre tanımak faydalı bir yaklaşım olacak. Mart ayında finansal konuları ilişkinize taşımayın ve karşılaştığınız olaylarda “Bu bana ne hissettirdi, kendimi nasıl hissettim?” diyerek, üzerinde düşünün. Size kötü hissettiren durumları muhatabı ile paylaşın ve eğer çözüm üretemiyorsanız, yanlış yerde olduğunuzun farkında kalın.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde yeni başlayan ilişkilere hızlı bir zemin hazırlarken, birçoğunuz evlilik planı yapıyor, evlenme teklifi alıyor ve ilişkilerinizde keyifli olayları deneyimliyor olacaksınız. Her Ay Tutulması geçici olarak gerginliklere yol açsa ve bu tutulmada iletişimden kaynaklanabilecek sorunlar yine güçlü şekilde vurgulansa da, bağları güçlü ve ilişkilerde kriz yönetimlerini iyi yapanlarınız için bu tutulma kesinlikle sevindirici olayları beraberinde getiriyor olacak. İlişkisi olmayanlarınız, kalabalık ortamlar, arkadaş çevreniz, seyahatler ve eğitimler aracılığı ile yaşamınıza aşık olacağınız bir kişi hızla girebilir.

Senenin en önemli konularından biri; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Satürn sizin yükselen yöneticiniz olarak bu süreçte geleceğe dair planlamalarınızda bazı karışıklıklara sebep olabileceği için, ilişkilerinizde aldığınız kararlardan vazgeçme, yeniden düşünme, kafa karışıklığı yaşama gibi etkiler gündeme gelebilir. Bunda asıl sebep sizin planlar veya hayallerinizdeki karmaşa gibi görünse de, esasen yaşamınızdaki kişinin hayatından kaynaklanan belirsizlikler, özellikle iş hayatı ile ilgili konular ve geçmişinden gelen insanlar bir şekilde buna sebep oluyor olacak. Bu zaman diliminde evlilik, düğün, kutlama gibi planlar yapmak yerine, ilişkinizdeki temel sorunları karşılıklı olarak konuşmak, birbirinize daha fazla zaman ayırmak yarar sağlayacak. İlişkisi olmayanlarınız bu süreçte yeni ilişkiye başlamanızla ilgili Satürn herhangi bir engel teşkil etmiyor olacak.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, bu süreçte yaşamınızda herhangi bir kişi varsa veya evliyseniz, sırasıyla önce onun arkadaş çevresi ve geçmiş ilişkileri, sonrasında da aile ve yerleşim koşullarından kaynaklanan sorunları gündeme getirebiliyor olacak. Bu süreçte özellikle 28 Mayıs-30 Haziran aralığında Mars Akrep Burcu’nda gerilerken öfkenizi denetlemeye, kendinizi yanlış veya hatalı ifade etmemeye özen gösterin. İlişkilerinizde boşanma veya uzun süreli bir ilişkiyi bitirme kararı almayın; zira burada bitirilme kararı alınan ilişkiler için, bunun uygulanmaya konması ve uzun zaman içinde istikrarlı şekilde sürdürülmesi oldukça zor olacak.

12 Temmuz-6 Ağustos aralığında Aslan Burcu’nda ilerleyen Venüs ve Merkür, sizin ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda ilerleyerek, nişanlanma, evlilik kararları gibi sevindirici olaylar yaşayabileceğiniz, ilişkilerinizde mutluluğun ve anlaşmanın artacağı, bekarsanız yeni insanlarla tanışmanızı sağlayarak, sizi yeni bir ilişkiye davet eden çok keyifli bir süreçte olacaksınız. Burada bir ilişkiye başlamak veya devam eden ilişkileri düzeltmek her zamankinden daha kolay olacak.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 günü (1 Eylül’e dek) özellikle 15-29 Ağustos aralığında ikili ilişkiler alanınızı muazzam olumlu etkilerken, bu süreçte ani tanışmalar, birden bire gelişen teklifler, evlenme kararlarının yanı sıra, evlenmek, nişanlanmak, ilişkilerinizi kutlamak açısından da harika etkiler sunuyor olacak. Yılın bu sürecini ilişkilerde mutluluk zamanı olarak kullanabilir, planlamalarınızı buraya göre yapabilirsiniz.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Eylül’de ilişkiler alanınızda sırların ortaya çıkacağı zamanı gösterirken, riskli davranışlardan uzak durmalı ve eğer partnerinizin yaşamında gizli bir durum varsa haberdar olacağınızın farkında kalmalısınız. Eylül ayı içinde cinsellik ve yaşamınızdaki kişinin gelirleri anlamında bazı problemlerle karşılaşabileceğiniz için, ruhsal yakınlık kadar fiziksel yakınlığı da önemseyin ve gizli işlerden uzak kalın. Olası finansal konularda, yaşamınızdaki kişiye destek verin, psikolojisini önemseyin ve arkadaş çevrenizi ilişkinize hiçbir koşulda Eylül’de dahil etmeyin. Bireysel psikolojinizde, daha fazla önemsenmek, ilgilenilmeye ihtiyacınız olacak ve saplantılı ilişkiler geliştirmeye müsait yapıda olacaksınız. Eğer bekarsanız, hem yüzeysel ilişkilerden uzak kalın hem de yeni insanları tanımak için kendinize oldukça uzun zaman verin. Bu noktada aşk hayatı ve flörtler alanınızın yöneticisi Merkür geri harekette olacağı için, bekarsanız eski sevgililerinize dönme kararı alabilecek, planladığınız bir çocuk konusu varsa hamilelik haberi alabileceksiniz.

9 Kasım’dan yıl sonuna dek burcunuzda kalan Mars, cinsel arzularınızın yoğun olacağı, ilişkilere oldukça motive olacağınız, fiziksel yakınlığa da oldukça ihtiyaç duyacağınız bir süreci gösterirken, burada dengeli ilişkiler kurmaya ve öfke kontrolü yaparak yolunuza devam etmeye özen gösterin.

8 Aralık’tan yıl sonuna dek burcunuzda kalacak olan Venüs, ilişkilerde yeni başlangıçlara açık, olası sorunları çözümleme kabiliyetine sahip, barışçıl, uzlaşmacı ve her zamankinden daha yüksek bir ilişki ve aşk frekansında olan taraf olarak, aşk hayatınızın hareketlendiğini görecek, ilişkilerinizi geliştirebileceksiniz. Burası ayrıca evlilik, nişan, düğün, kutlama gibi sevindirici konular için de tam anlamıyla harika zamanı gösteriyor.

SAĞLIK
Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn’ün, bu sene Neptün ile oluşturacağı kare açı zamanları olan Haziran ve Eylül aylarında tansiyon, dolaşım sistemi, damarları ilgilendiren rahatsızlıklara karşı temkinli olun. Bu süreçte varis, romatizma, vertigo gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca sırt ve eklem ağrıları, saçlar, dişler, tırnaklar, cildi ilgilendiren rahatsızlıklara karşı bu iki ay önlem almanız gerekiyor. Bu süreçte depresif düşüncelerden uzak kalmaya yarayacak kişisel gelişim çalışmalarından faydalanmanız sizin yararınıza olacak. 25 Mart-13 Ağustos döneminde, Satürn Yay Burcu’nda retro iken, geçmişten bugüne önemsemediğiniz, üzerinde durmadığınız rahatsızlıklar canlanabileceği için, mutlaka taramadan geçmeniz önemli olacak. Spor yapmak, meditatif ortamlarda yer almak, bağışıklık sistemini güçlendiren ilaçlar almak ve pozitif ortamlarda, pozitif insanlarla zaman geçirmek kesinlikle çok işinize yarayacak. Mart ayında gerçekleşecek Güneş Tutulması zamanında boyun, boğaz bölgesi rahatsızlıkları ve kadın hastalıklarına karşı önlem alın. Ağustos ayında geçici baş dönmeleri, vertigo gibi problemler tetiklenebilir. Eğer Eylül ayında bir ameliyat veya operasyon planınız sözkonusu olursa, imkanınız varsa bunu ya Eylül’den önce ya da Ekim başı itibariyle uygulamaya koymanız zamanı etkili kullanmanıza yardımcı olacak.

KARİYER
4 Ocak-6 Mart aralığında kariyer alanınızda ilerleyen Mars, iş hayatınızda oldukça hırslı, motive, çalışkan ve alternatif yollar arayan bir yapıda olacağınızı gösterirken, bu süreçte özellikle kurumlar, otorite figürleri ve patronlarla anlaşmazlıklara karşı daha ılımlı ilişkiler sürdürmeye özen gösterin. Oldukça güçlü, tekliflere açık, yeteneklerini en iyi şekilde gösterebilen ve terfi alabilecek zamandasınız. (Ocak Merkür Retro’da gerçekleşmeyebilir) Kariyer alanınızın yöneticisi Mars’ın Yay Burcu’ndan başlayarak Akrep Burcu’na gerileyeceği 18 Nisan-30 Haziran aralığında, öncelikle bir gelir artışı bekliyorsanız almanız daha zor. Devam eden projeler, takım çalışmaları ve organizasyonlarda durağanlık ve kaotik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Devamında ise, üst düzey yöneticilerle aranızı iyi tutmanız gerekiyor, çünkü sorunları tetikleyebilecek bir süreçte olacaksınız. Bu zaman diliminde iş değişikliği yapmak, yeni bir iş girişiminde bulunmak ve zam istemek için uygun zamanda olmayacaksınız. 12 Temmuz-6 Ağustos, 24 Eylül-18 Ekim, Şubat ayının tamamı, 1-20 Mart ve Aralık ayları kariyerle ilgili girişimler açısından destekleyici olacak. Bu zaman dilimlerinde iki kişi iş yapmayı da düşünebilir, ortaklıklar kurabilirsiniz. Ekim ve sonrasında ise yurtdışı bağlantılı işleri değerlendirebilir, yabancı firmalarla çalışabilir, kişisel gelişim alanlarından yarar sağlayabilirsiniz. Haziran ve Eylül ayında finansal olarak riskli bir süreç yaşayacağınız için para kontrolü yapmanız ve para konusunda yanılgılara açık olduğunuzu bilerek hareket etmeniz önemli. 23 Mart Ay Tutulması ve18 Ağustos Ay Tutulması zamanlarının artı eksi 15 günlerinde kendinizi öne çıkaracak iş teklifleri alabilir, değerlendirebilirsiniz. Burası ayrıca girişimlerinizi de destekliyor olacak. 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ
Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da gizli düşmanlar alanınız aktif olacağı için iletişimde hata yapmamaya ve açık vermemeye özen gösterin. Geçici motivasyon kayıpları gündeminize gelebilir. Hiçbir ticari girişimde bulunmamayı tercih edin. Eski sevgililerinizden haber alabileceğiniz zaman.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro resmi kurumlar, devlet, aile büyükleri, yaşça büyük kişiler ve patronlarla anlaşmak zorlaşacağı için sabırlı olun ve yeni bir kariyer planından uzak durun. Geride kalan ilişkilerinizin gelebileceği bir zaman aralığı.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da alım satım, ameliyatlar, parasal konular ve cinsellik alanınızda belirli bir durağanlık ve geçici karmaşa yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sırların ortaya çıkabileceği bir zaman.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER