@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık oğlak burcu yorumu

Astrolog Didem Şarman, 2016 yılında Oğlak Burçlarını nelerin beklediğini anlatıyor.

2016’nın ilk 9 ayında yaşama dair umutlarınızı arttıracak olaylar gelişirken, birçoğunuz evlilik planı yapmaya başlıyor olacaksınız. İş hayatınızda gündeme gelebilecek karışıklılar, Ekim itibariyle sona ererek, senenin son üç ayında iş hayatınızda yükselme, terfi ve ilerleme ile daha çok insana ulaşma imkanı bulabileceksiniz. Ekim’e dek olan süreçte danışmanlardan, kişisel gelişim alanından destek almayı ihmal etmeyin ve ruhsal alanınıza da ağırlık vermeyi tercih edin. Son üç ayda, aile büyükleri ile daha çok ilgilenmek, iş hayatında genişlemek ve toplum içinde daha popüler olmak gibi etkiler almaktasınız. Yıl genelinde uzun dönem geçmişin bir karmasını yaşıyorsunuz. Karşılaştığınız olaylarda mutlaka “Bu benim başıma neden geldi?” diyerek sorgulayın ve anlamlandırmaya çalışın. Geçmişten insanlarla karşılaşmak, geçmişin yeniden muhasebesini yapmak ve sağlığınıza dikkat ederek, uyku düzensizliklerini yoluna koymaya çalışmak senenin diğer konu başlıkları olacak.



Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık koç burcu yorumu
AŞK

Ocak 2016’da gökyüzünde Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro olan Merkür, yaşamınızdaki kişilerle var olan iletişiminizde, karşılıklı olarak geçici anlaşmazlıklara sebep olabilirken, bu süreçte açık iletişime değer vermeniz son derece önemli olacak. Konsantrasyonunuz geçmiş ilişkilerinize ve geride kalan kişilere kayabilir ve hatta kendi seçiminizle hala hayatınızda biri yok ise, eski sevgilinize dönme kararı alabilirsiniz.

17 Şubat-12 Mart aralığında, ilişkilerde kendinize verdiğiniz değer artarken, birlikte eğlenebilir, sevildiğinizi daha fazla hissedebilir ve eğer bekarsanız arkadaş grupları ve topluluklarda tanıştığınız biri ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

12 Mart-6 Nisan aralığında, Venüs’ün görünümleri görüşmeler, flörtler, tanışmalar ve ilişkilerde iletişimin artmasına sebep olurken, ilişkilerinizde sizi mutlu edecek teklifler alabilirsiniz. Ancak  herhangi bir kutlama veya evlilik planlıyorsanız bunu 25 Mart’a kadar gerçekleştirmeyi planlayın.

Senenin ilk Güneş Tutulması 18 derece Balık Burcu’nda 9 Mart 2016’da gerçekleşiyor. Bu tutulma, öncesindeki bir ay ve önündeki altı aya kadar etkilerini yayarak, ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade etmeyi öğrenmenizi sağlama amaçlı etkiler sunuyor. Bu zaman diliminde her zamankinden daha hassas, alıngan ve kırılgan bir yapı sergilerken, ilişkinizde konuşulmamış her şeyi bir şekilde konuşma kararı verebilirsiniz. Mart ayında arkadaşlar ve yakın çevre, kardeşler, akrabaları ilişkilere dahil etmemeniz önemli, çünkü bu kişilerden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Eğer bağları güçlü olan bir çiftseniz ve güçlü iletişim benimsemişseniz, bu görünümlerle birilikte ilişkilerinizde evlenme kararı alabilir, ilişkiyi ciddileştiren tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Mart ayında her durumda kırıldığınız şeyleri söyleyin ve içinizde tutmayın ancak bunu yaparken, alıngan bir tavırla değil, anlayışla gerçekleştirin ki sonuçları size olumlu olarak geri dönsün. Bekar olanlarınız için bu tutulma, çok etkileyici ve duygusal bağları güçlü olacak tanışmalara işaret ediyor.

12 Mart-6 Nisan aralığında yani tutulmaların orta yerinde Venüs’ün pozisyonları bekar olanlarınız için yeni tanışma ve aşık olma fırsatı yaratırken, burada tanışacağınız kişiler adeta size ruh eşiniz izlenimi verebilir ve ne olduğunu tam olarak kestiremeden kendinizi ilişkide bulabilirsiniz. Devam eden ilişkilerde olası sorunları yumuşatan ve iyileştirmeye yardımcı olan bir etki yaratacak.

23 Mart 2016’da Terazi Burcu’nda gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde devam eden ilişkilerinizde bir kez daha iletişim konusunu gündeme getirirken, uzun süredir sorunlu devam eden ilişkilerin bitmesine, ayrılık kararlarına sebep oluyor olacak. Burada temel ayrılık etkeni, tam olarak sevilmediğinizi, tam olarak güvenemediğinizi hissetmeniz olabilir. Ne var ki, bu tutulma esasen yaşam yolunuzu aydınlatarak, yeni başlangıçlar yapmanıza, hayatınız açısından önemli kararlar almanıza ve ilişkilerde netleşmenize sebep oluyor olacak. Sorunsuz devam eden ilişkilerin dahi, bu noktada aileden, arkadaşlardan kaynaklanan sorunlara dikkat ederek, iletişimlerini güçlü tutmaları gerekiyor.

Senenin en önemli konularından biri; 25 Mart-13 Ağustos 2016 aralığında Yay Burcu’nda gerçekleşen Satürn geri Hareketi olacak: Satürn burada son yıllarda yaşadıklarınızın bir nevi özetini tekrar hatırlatmasının yanı sıra, ilişkilerde gizli düşmanlıklara karşı dikkat etmeniz gerektiğini ifade ediyor. Herkese hemen güvenmemek, özellikle ilişkinize arkadaşları veya başkalarını karıştırmamak, mahremi paylaşmamak bu noktada son derece önemli olacak. Konsantrasyon ve motivasyonunuz tamamen geçmişe ve geçmiş olaylara kayabileceği için, bugünü ve şimdiyi geçmişle yargılamamanız önemli olacak. Bekar olanlarınız burada eski sevgilinize dönme kararı alabilirsiniz. Ancak evli iseniz bu durum ilişki yaşamınızı karıştırabileceği için, kararsızlıklar yaşayabilir, kafa karışıklığı içeren bir 4,5 ay geçirebilirsiniz. Bu etkileri yumuşatmak için, kişisel gelişim, meditasyonlar, danışman ve psikologlardan destek almanız yardımcı olacak. Bu sizin bir için iyi bir karma zamanını gösterirken, geçmişle yüzleşmek için son şansınız olacak. Dolayısıyla, yaşamınızda temiz bir sayfa açmadan önce yüklerinizi bırakın, geçmişle olması gerektiği gibi yüzleşin ve yolunuza kimlerle devam edeceğinize yeniden karar verin. Evli olanların, eşlerinin işleri ve sağlık durumları ile ilgili sorunlar yine bu aşamada yansıyabilecek.

Gökyüzünde 18 Nisan-30 Haziran aralığında Yay Burcu’ndan başlayarak, Akrep Burcu’na gerileyen Mars, 18 Nisan-28 Mayıs aralığında Yay Burcu’nda gerilerken, sizden kaynaklanan motivasyon düşüklükleri ilişkiye yansıyabileceği gibi, partnerinizin yaşamını ilgilendiren sorunlar da burada gündeme gelebilir. Gizli düşmanlıkların artacağı bu süreçte eğer birbirinizi seviyorsanız koruyup kollamanız gerekecek. Bekar olanlar için bu dönem, karmik karşılaşmalara, öğretici ilişkilere ve aralarında ruhsal bağ olanların karşılaşmalarına sebep olacak. 28 Mayıs-30 Haziran aralığında Mars Akrep Burcu’nda gerilerken ise arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceğini hesaba katarak, ilişkilerinizde biraz daha birlikte vakit geçirmeye zaman ayırın. Burada gelecek planlarınızda bir aksama da sözkonusu olabilir. Bu sebeple nişan, nikah gibi eylemleri burada planlamayın. Eğer partnerinizin yaşamında bir sır varsa burada her şekilde sizin karşınıza kendiliğinden gelecek.

18 Haziran-12 Temmuz aralığı devam eden Satürn ve Mars Retro etkilerine rağmen, ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda ilerleyen Venüs etkisi ile hem yeni tanışmalar açısından hem de zorlayıcı etkilerin hafiflemesi anlamında sizi rahatlatıyor olacak. Burada, ilişkinizle ilgili geleceğe yönelik bir plan yapsanız da uygulamaya koymayın ve Ağustos ayını beklemeyi tercih edin. Birden fazla kişinin ilgisi ile karşılaşabileceğiniz süreçtesiniz.

12 Temmuz-6 Ağustos aralığında ilişkilerinizde cinsellik ve fiziksel yakınlığa değer verin ve bağlarınızı güçlendirin. Bekarsanız yüzeysel ilişkilerden uzak kalmayı tercih ederek, uzun vadeli ilişkiler için doğru zamanı beklemeyi tercih edin. Bu zaman aralığında aldatma durumlarında artış görülebileceği için hem siz bu eylemden uzak durun hem de partnerinizle olan cinsel bağlarınızı güçlendirin.

18 Ağustos 2016’da Kova Burcu’nda gerçekleşecek Ay Tutulması’nın artı eksi 15 günü (1 Eylül’e dek) ilişkilerinizde öz değerinizin artmasına, hediyeler, teklifler almanıza, devam eden ilişkilerde kutlamalar yapmanıza olanak sağlıyor. Bekarsanız yıldırım hızıyla biriyle tanışabilir, aşık olabilir ve çok hızlı ilerleyen bir ilişkinin evliliğe kadar gittiğini görebilirsiniz. Evli ve ilişkisi olanlar için bu süreçte birbirinize sahip olduğunuz için şükretme, paylaşımları arttırma zamanı olacak. Sorunlu devam eden ilişkilerde ise, ayrıntılara daha fazla takılmamak, gereksiz kaygılar biriktirmemek ve açık iletişim kurmak, zorlayıcı Eylül ayından önce faydalı olacak.

1 Eylül 2016’da Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması, önündeki altı ayı etkileyecek olsa da, atmosferi bir ay öncesinden hissedilmeye başlanacak ve olay anlamında kendini Eylül ayı içinde gösterecek. 16 Eylül’de Balık Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması ile güçlerini birleştiren tutulmanın zorlayıcı açıları, özellikle Eylül’de boşanma davalarını gündeme getirebilirken, yaşamınızda geçmişten gelen meseleler bir kez daha yoğun olarak gündeminize gelebilecek. Geçmişle şimdi arasında bir denge kurmanız beklenen bu zaman diliminde, ilişkilerinizdeki iletişimi son derece zorlayacak üst üste etkiler bulunduğu için, Eylül’den önce birbirinizle konuşmak, her ne olursa olsun açık olmayı teklif etmek ve birlikte geçirilen zamanı arttırmak yardımcı olacak. Eğer bekarsanız üniversite ortamı, seyahatler, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal alanlar aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz; ancak ilişkiniz Merkür Retro ve bu tutulmalar zamanında yani Eylül ayında başlarsa uzun süreli olmayabileceği için, ilişki tercihlerinizi Ekim ve sonrasına göre planlamanız, eğer imkanınız varsa zamanı doğru kullanmanıza sebep olacak. 12 Kasım-8 Aralık zaman aralığında Venüs burcunuzda ilerlerken, her zamankinden daha güzel/yakışıklı görünecek, aşk ve romantizm titreşimleri yayarak hem devam eden ilişkilerinizin düzelmesine hem de bekarsanız yeni insanlarla tanışmaya ve flört etmeye hazır olacaksınız. Bu süreçte sosyalleşin ve flört fırsatlarını geri çevirmemeyi tercih edin.


SAĞLIK

Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn’ün, bu sene Neptün ile oluşturacağı kare açı zamanları olan Haziran ve Eylül aylarında hafıza problemleri, akciğerler, eller, kollar, omuzları ve sinir sistemini ilgilendiren rahatsızlıklar ile, sırt ve eklem ağrıları, saçlar, dişler, tırnaklar, cildi ilgilendiren rahatsızlıklara karşı bu iki ay önlem almanız gerekiyor. Bu görünüm zihninizi zorlarken, öğrenmenizi ve sınavlardaki başarınızı da etkileyebileceği için sene genelinde b12 takviyesi almanız, hafıza güçlendirici egzersizler yapmanız ve depresif düşüncelerden uzak kalmaya yarayacak kişisel gelişim çalışmalarından faydalanmanız sizin yararınıza olacak. 25 Mart-13 Ağustos döneminde, Satürn Yay Burcu’nda retro iken, geçmişten bugüne önemsemediğiniz, üzerinde durmadığınız rahatsızlıklar canlanabileceği için, mutlaka taramadan geçmeniz önemli olacak. Spor yapmak, meditatif ortamlarda yer almak, bağışıklık sistemini güçlendiren ilaçlar almak ve pozitif ortamlarda, pozitif insanlarla zaman geçirmek kesinlikle çok işinize yarayacak. 27 Eylül-9 Kasım aralığında ateşli rahatsızlıklar ve küçük kazalara dikkat etmelisiniz. Bu süreç enerjinizin son derece yüksek olacağı, metabolizmanızın hızlandığı, rejim yapmak için en iyi zamanı göstermekte olsa da, fazla enerji dengesiz kullanıldığında veya doğru yönlendirilmediğinde ruhunuzda öfke olarak birikebilir, dikkat.


KARİYER

4-8 Şubat 2016, 28-31 Mart 2016, 24 Mayıs-18 Haziran 2016, 18-21 Temmuz 2016, 15-28 Ağustos ve 10 Kasım-31 Aralık 2016 zaman aralıkları iş hayatınızda olumlu bağlantılar yakalamak açısından oldukça verimli kullanabileceğiniz zamanlar olacak.  Bu zaman aralıklarında müşterilerinizde artış görebilir, yeni teklifler alabilir ve iş ortamınızda güçlü etkileşimler yakalayabilirsiniz. Özellikle 23 Mart’ta gerçekleşen Ay Tutulması, artı eksi 15 günde yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal konular, havacılık, eğitim, iletişim, basın yayın alanları başta olmak üzere iş yaşamınızda önemli gelirler elde edebileceğiniz yeni bağlantıları gündeme getirebilirken, burada bir terfi veya pozisyon değişikliği yakalayabilir, üstleriniz varsa onlardan önemli destekler alabilirsiniz. Eylül ayındaki tutulmalar zamanında Merkür Retro harekette olacağı için yeni bir iş bağlantısı alsanız bile, imza atmayı, ortaklık yapmayı, iş değiştirmeyi düşünmeyin; ancak burada gelecek olan bir teklifi Ekim itibariyle değerlendirmeye alabilir, düşünebilirsiniz.  25 Mart-13 Ağustos aralığında yeni bir iş yeri açmayı ve tamamen sektör değiştirmeyi planlamayın. İşleriniz arasında geçiş yapacaksanız, burada yapabilirsiniz ancak onu da 18 Nisan-30 Haziran aralığına denk getirmemeyi tercih etmelisiniz. 9 Eylül’den yıl sonuna dek kariyer alanınızda ilerleyecek olan Jüpiter, iş hayatınızda büyüme, genişleme imkanı sunarken, pozisyon olarak yükselmenize, kendinizi daha iyi ve çok tanıtmanıza, üstlerinizden ve kurumlardan, devletten destek almanıza sebep olarak, hem işlerinizi kolaylaştıracak hem de daha fazla tanınmanıza aracı oluyor olacak. Eğer girişim anlamında bir planınız varsa bu süreci 9 Eylül’den değil, 1 Ekim’den itibaren başlatın ve senenin son üç ayında kariyerinizde gelişecek olan olumlu yükselişin keyfini çıkarın.
 

MERKÜR RETRO TARİHLERİ

Her Merkür Retro her burç için evrensel olarak iletişim problemlerinin doğabileceği bir zaman olsa da, herkese eşit sonuçlar getirmez ve burçlara göre etkileri değişir.

6-25 Ocak 2016 Kova Burcu’ndan başlayarak Oğlak Burcu’nda Retro: (Durağan günleri ile 3-28 Ocak 2016) Bu Merkür Retro’da başlayan flörtlerin kısa süreli olabileceğinin farkında olun. Genel sağlık durumunuza özen göstererek, olası iletişim hataları ve motivasyon düşüklüğüne karşı önlem alın ve iş değişikliğinde bulunmayın.

29 Nisan-23 Mayıs 2016 Boğa Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 26 Nisan 26 Mayıs 2016)Bu Merkür Retro’da aşk hayatı, cinsellik ve çocuklarla ilişkiler alanınızda gelişebilecek problemler size yansıyabileceği için ilgili alanlarda yeni girişimlerden uzak durun ve varolan sorunları açık iletişimle çözümlemeye çalışın. Yeni başlayan flörtler açısından uygun zamanlama değil.

31 Ağustos-22 Eylül Başak Burcu’nda Merkür Retro: (Durağan günleri ile 28 Ağustos 25 Eylül 2016) Bu Merkür Retro’da yaşamınızdaki kişinin sizinle olan iletişiminde bozulma meydana gelebilir. Dava açmak, yurtdışı bağlantılı işler yapmak, yeni bir eğitime kaydolmak için uygun zaman değil. Üniversite kaydınız bu sürece denk geldiyse, okulunuz ve öğretmenlerinizle iletişiminizi sürekli iyi tutmaya özen gösterin. İlişkilerde iletişim hatalarına en açık dönem.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER