@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.01.2023

Koç burcu 2023 yorumları (Aşk, Para, Sağlık)

Koç burcu 2023 yılında ne yaşayacak? 2023 yılında Koç burcu aşk, para, sağlık, kariyeri nasıl olacak? 2023 yılı Koç ve yükselen Koç analizi Pudra.com'da!

2023 yılında Koç burcunun aşk, para, kariyer ve sağlığı nasıl olacak? İşte Koç burcunun ve yükselen Koçların 2023 yılını analizi, önemli gezegen hareketleri ve tutulmaların Koç burçlarına etkileri...

2023'te Koç burcu neler yaşayacak? (Aşk, Para, Sağlık)

2023 yılında Koç burcu neler yaşayacak? Bekarlar aşkı bulacak mı? İşte Koç burcu ve yükseleni Koç olanların 2023 yılının önizlemesi!

2023 yılında Koç burcu ve yükselen Koçlar

Koç burcu ilginç bir yıla giriyor. Özellikle yılın ilk altı ayı Koç burcu ve yükselen Koçlar için çok önemli, çünkü şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter sizin burcunuzda.

"20 Aralık 2022 tarihinden 16 Mayıs 2023’e kadarki dönemde Jüpiter Koç burcunda olacak."

Jüpiter Koç burcunu geliştiriyor, fikirlerini artırıyor, enerjilerini çoğaltıyor. Koç burçları artık eski Koç burçları olmuyor. Daha geniş spektrumlu düşünme fırsatı buluyorlar. Şans sizden yana.

17 Mayıs 2023 tarihine kadar tamamen Jüpiter etkisinde olacaksınız. 9 Mart'ta Satürn, sizin ruhsal evinize, 12. evinize giriş yapıyor. Bu da biraz gizem yaratıyor.

12. ev biraz sıkıntılı bir evdir; duygular, ruhsal hayatınız, yardımlaşma, gizlilikler bu evde saklıdır. Kendinizi bu dönemde biraz daralmış hissedebilirsiniz, çünkü çalışma hayatınız biraz yoğun olacak.

Hem çalışma hayatınızın yoğun olduğu hem de Satürn etkisi ile sınırlarınızı dar tuttuğunuz bu dönemde önemli seçimler yapmanız gerekecek. Çünkü bu sırada Jüpiter'in de etkisi altındasınız ve Satürn daraltırken, Jüpiter genişletici etkiye sahiptir.

9 Mart ile 29 Haziran arasında önemli bir planlama dönemine giriş yapacaksınız.

20 Nisan 2023’te 29 derece Koç burcunda bir Güneş tutulması olacak. Bu, aynı zamanda Koç yeniayı anlamına geliyor.

Türkiye saatiyle 04:34 (UTC 01:34), maksimum tutulma ise 07:16’de gerçekleşecek. 20 Nisan hibrit güneş tutulmasının son aşaması ise Türkiye saatiyle 09:59 (UTC 06:59)’de tamamlanacak. Türkiye genelinde konum itibariyle 20 Nisan tam güneş tutulması gözlemlenemeyecek. 

Güneş tutulması kişiliğinizle ilgili. Artık siz eski siz değilsiniz. Jüpiter etkili 20 Nisan Güneş tutulmasıyla birlikte bir sıçrayış yaşayacaksınız. Bu tutulma ile yeni bir planlama dönemine giriyorsunuz. Yapacağınız her şey kendi açısından mükemmel bir şekilde ilerleyecek. Artık sizi bu saatten sonra hiç kimse tutamaz.

17 Mayıs 2023'te, şans ve fırsatların gezegeni Jüpiter, para evinize geçiyor. Jüpiter, artık ben sizden gidiyorum ve parasal evinizde size mal aldıracağım, yatırım yaptıracağım, arkadaş gruplarınızla çalıştıracağım, ortak paralarınızı kullanacaksınız, daha çok çalışacaksınız" diyecek. Jüpiter bu dönemden itibaren varlığınızı artırmak için size muhteşem bir enerji verecek.

Bir sonraki yıla kadar Jüpiter sizin madde evinizde, finans evinizde kalacak ve size maddi açıdan her türlü olanağı sunacak.

Plüton, 23 Mart'ta Oğlak burcundan Kova burcuna geçiş yapıyor. 29 Haziran'a kadar Kova burcunda kalacak. Bu da size değişim getirecek. Çevresel ilişkileriniz değişecek. Yeni insanlar tanıyacaksınız. Tanımadığınız insanlar, orijinal insanlar hayatınıza girecek.

26 Mart - 29 Haziran arası hayatınıza giren insanlar çok çok önemli olacak.

2023 yılında Mars, tüm yıl boyunca 6 adet burcu dolaşacak. Mars, bu hareketi sırasında daha çok ilişkiler, çocuklarla olan ilişkiler, sağlık eviniz, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve para alanlarında yıl boyunca size yüksek enerji verecek.

26 Mart'ta hareketi başlayacak. 21 Mayıs'ta Aslan burcuna geçerek coşkunuzu artıracak. 11 Temmuz'da Başak burcuna geçerek daha sistemli hareket etmenizi sağlayacak. 28 Ağustos'ta Terazi burcuna geçişiyle hayatınızla ilgili dengeleri kuracak. 13 Ekim'de de Akrep'e geçişiyle birlikte sizi daha gizemli yapacak. 25 Kasım'dan sonra da Jüpiter etkili Yay burcuna geçerek sizi inanılmaz bir yeni yıla hazırlayacak.

5 Mayıs 2023’te 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması parasal evinizde gerçekleşecek. Akrep burcu sizin finans eviniz.

14 Ekim 2023’te 21 derece sizin zıt burcunuz olan Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması size ilişkiler alanında ani kararlar gertirebilir, ani bir evlilik kararı alabilirsiniz.

28 Ekim 2023’te 5 derece Boğa burcundaki Ay tutulması da sizin para evinizde gerçekleşecek.

2023'te evleniyorsunuz, parayla ilgili konuları hallediyorsunuz, bilinçaltınız daha sistemli oluyor, genişliyorsunuz, rahatlıyorsunuz ancak birazcık sağlık konusuna dikkat etmeniz gerekiyor.

Satürn, klasik ve kronik hastalıklarınızı ortaya çıkabilir. 2 yıl boyunca sağlığınızla ilgili yeni yöntemleri denemek zorundasınız. Bedeninizi zinde tutmak için ruhsal çalışmalara, ruhsallıkla ilgili psikolojik konulara daha çok eğilebilirsiniz.

2023 yıında Koç burcunun nasıl etkiler alacağını özetlemek gerekirse; 2023 yılı size para, aşk ve şans getirecek diyebiliriz. Muhteşem bir 6 ay, Ocak ayının 12'sinden itibaren sizi bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

​2023 yılı gezegen hareketleri ve Merkür retroları
2023'te takip etmemiz gereken gezegen hareketlerini, önemli açıları ve gardımızı almak için tüm Merkür retrolarını sizler için listeledik!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER