10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Boğa burcu yorumları

Boğa burçları bu yıl güçlerinin farkına varmalı. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Boğa burcu yorumları Pudra.com'da.

Boğa burçları, 2015 yılından bu yana başlattığınız her işinizi tamamlayacağınız, ilerlemeleri kaydederek istikrarı yakalayacağınız enerjiler ile dolu bir yıl 2017. Finansal konularda işbirlikleri ortaklıklar yurtdışı ile ilgili iş ve eğitim hayatınızda yaşanacak gelişmeler meslek hayatınızda hayallerinizi gerçeğe çevirebilecek güçte. Gücünüzün farkına varın ve size güç katanlarla ortak kararlar alarak istikrara doğru yürüyün. Yılın ilk yarısında iş hayatınızda temponuz artacak işbirliklerine açık olun ve hiçbir şeyin sizi yolunuzdan alıkoymasına izin vermeyin.

Astrolog Şenay Devi Yangel'dan 2017 Boğa burcu yorumları
 

Sağlık

Yılın ilk iki ayı sağlığınıza dikkat etmelisiniz bağışıklık sisteminizin zayıf düşeceği enerjiler söz konusu. Spor yapmaya başlamalı ve kendi değerinizin farkına sağlığınızı kaybetmeden varmalısınız.
 

Aşk

Bekar Boğa'lar yılın ilk yarısı size aşkı öğretecek özel insanla bir araya gelebilir aşk dolu bir beraberliğe merhaba diyebilirsiniz. Evli Boğa’lar ilişkinizde aşk, güven ve sevginin gücü eşinizle sizi daha yakın hale getirirken maddi-manevi güçlenmeyi de beraberinde getirecek.
 

Kariyer

Yaptığınız işte itibarınızda kazançlarınızda her geçen gün daha da artacak. Yeni fikir ve oluşumları akıllıca değerlendirmeli şansınızı başarıya çevirmek için cesaretinizi de bilginizi de konuşturmalısınız. Mali konularda geçen yılın ardından birikimler yaparak refah düzeyinizi arttıracağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.
 

Eğitim

Yılın ilk yarısında kendinizi geliştirebileceğiniz her türlü imkanla karşılaşabilirsiniz hızlı düşünüp hızlı kararlar vermelisiniz. Yur dışı ile ilgili eğitim planlarınız varsa başvurularınızı yapmakta tereddüt etmemelisiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER