10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık İkizler burcu yorumları

İkizler burcu bu yıl hayatına yeni bir yön verebilir. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık İkizler burcu yorumları Pudra.com'da.

İkizler burçları geçmişin gölgesini geçtiğimiz yılla birlikte arkanızda bırakıp yenileneceğiniz bir yıl karşılıyor sizi. Çıkar amaçlı ilişkiler, kendiniz ile yaptığınız yüzleşmelerin farkındalığı ile iş ve özel yaşamınızda size zarar veren alışkanlıklarınızı değiştirecek, hayatınıza yeni bir yön verebileceksiniz.

Astrolog Şenay Devi Yangel'dan 2017 İkizler burcu yorumları
 

Sağlık

Uzun süredir mücadele ettiğiniz bir sağlık sorununuz varsa şifa sizler ile. Yılın ilk üç ayı üst solunum yolları ile ilgili sorunları olan İkizler, sizler de bu süreç içinde tıbbi yardım aldığınız takdirde yılın ikinci yarısını sağlıkla karşılayabileceksiniz.
 

Aşk

Yılın ilk yarısı aşk hayatınız oldukça karışık olabilir. Aynı anda birden fazla kişinin duygusal yakınlığı doğru seçim yapmanıza engel olabilir. Sizlere tavsiyem acele kararlar vermemeli duygularınızın net olduğundan emin olmalısınız. Mart ayı ile birlikte kararlarınız netleşecek ve kalbiniz sizi doğru insana yönlendirecek Mayıs ayından itibaren evliliğe giden yolda ilk adımı atacağınız konular deneyimleyebilirsiniz. Evli İkizler içinde yılın ilk 4 ayı zorlayıcı enerjiler söz konusu olsa da, dengeler yerli yerine oturmaya başlıyor.
 

Kariyer

Yılın ilk yarısı enerjinizi tam anlamı ile işinize vermeli ve mücadeleden korkmadan hareket etmelisiniz. Yılın ilk yarısın mali konularda çok olumlu sizler için. Özellikle kısa süre içinde değerine değer katacak yatırımları yıl içinde gerçekleştirebilirsiniz.
 

Eğitim

Yılın ilk üç ayı tüm dikkatinizi eğitiminize verip amaçlarınızı belirlediğiniz takdirde başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok önünüzde. Yılın ikinci yarısında ise ailevi sorunların içinde yer alıp derslerinizi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Birinci önceliğinizi eğitim hayatınıza vererek hareket etmelisiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER