10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Akrep burcu yorumları

2017 Akrep burçlarının güçleneceği bir yıl olacak. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Akrep burcu yorumları Pudra.com'da.

Akrep burçları; hayatın her safhasında sınandığınız aklınızdan dahi geçmeyen, ne varsa yaşadığınız her şeyi yavaş yavaş ardınızda bırakmaya başladığınız bir yıl 2017. İş ve aile hayatınızda şifreniz kararlılık. İş hayatınızda yeni bir iş imkanı elde edebilir zararlı ortaklıkları sonlandırabilirsiniz.

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Akrep burcu yorumları
 

Sağlık

Yılın ilk ayları akciğerler ve üst solunum yollarınız ile ilgili hassasiyetler söz konusu, dikkatli olmalısınız.
 

Aşk

Evli ve uzun süredir ilişkilerinde sorunları olan Akrep'ler ilişkinizi karşılıklı kararlar ile sonlandırabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep'ler Mayıs ayından itibaren aşk kalbinizde yerini almaya başlıyor.
 

Kariyer

2017 iş hayatınızda yurt dışı ile ilgili konularda engeller, baskılar söz konusu ise yılın üç ayı bunları kaldırabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Güçleniyor, düştüğünüz yerden kalkıp iş hayatınıza istikrar getirmeye başlıyorsunuz. Yıl boyunca finansal konularda aile ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız ve aile içinde ortak işlerden, alacak vereceklerden uzak durmalı, duygularınızla değil, akılcı yaklaşımlar ile kararlar almalısınız.
 

Eğitim

Eğitim sektöründe görevli ve öğrenci Akrep'ler için son derece yüksek enerjiler söz konusu kendinize hedefler koyun ve ilerleyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER