11.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Kova burcu yorumları

Kova burçları bu yıl hayatları için önemli dersler çıkaracak. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Kova burcu yorumları Pudra.com'da.

Kova burçları; 2017'nin ilk üç ayında yakınlarınızdan kaynaklı maddi zararlar yaşayabilir, derin duygularınız ve merhametinizden dolayı zorlanabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerin sizi kendi çıkarları için yarı yolda bırakmaları sizi üzülebilir. Sizlere önerim bunu bir ders olarak görmeyi denemeniz ve sizi hak etmeyen kişiler ile ilişkilerinizi yeniden yapılandırarak, sizi kendi doğrularınızdan uzaklaştıracak kişiler ile  yollarınızı ayırmanız. Yeni insanlar tanımanın sizi yerinde saydığınız konulardan çıkarıp başka pencerelere bakmanızı sağlayarak başarıya erişmenize katkıda bulunacağının farkına varmalısınız. Özel yaşamınızda ise yılın ilk iki ayı acele kararlar almamalı, tek taraflı fedakarlıklardan da uzak durmalısınız. Aşk, güven, emek dolu ilişkiler ise kırıldığı yerden iyileşmeler yaşayacak bu yıl.

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Kova burcu yorumları
 

Sağlık

Bu yıl boyun ve eklem ağrılarını önemsemelisiniz.
 

Aşk

Yılın ilk üç ayı yeni bir ilişkiye başlamak için çok fazla acele etmemelisiniz. Önceliklerinizi farklılaştıracak o özel insan Mart ayından itibaren karşınıza çıkıp, aşkın derinliğine sizleri çekecek.
 

Kariyer

Yılın ilk aylarında hukuki sorunlar yaşayabilir, başkalarından kaynaklı maddi ve manevi zararlar deneyimleyebilirsiniz. Sözde arkadaşlar yüzünden risk almaktan, bilmediğiniz sektörlere yatırım yapmaktan, ortak olmaktan yıl boyu uzak durmalısınız.
 

Eğitim

Eğitim sektöründe görevli olan ve öğrenci Kova'lar başarı emeklerinizle şekillenecek sizler için.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER