10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Yay burcu yorumları

Yay burçlarının hayatında bu yıl köklü değişimler olabilir. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Yay burcu yorumları Pudra.com'da.

Yay burçları; bu yıl gökyüzü iş ve aşk hayatınızda köklü değişimleri beraberinde getirecek. Maddi manevi elinizden kaçan, engellendiğiniz, değerlendiremediğiniz pek çok konu yıl boyunca gündeminize gelecek ve sizin çabalarınız ile yeniden şekillenerek sizlere olumlu enerjiler olarak geri dönecek. Aynı tekrarlardan, kendinizi baskılamaktan vazgeçmeniz gereken bir yıl 2017.

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Yay burcu yorumları
 

Sağlık

Sağlığınız ile ilgili özellikle yılın ilk aylarında alt batın ile ilgili iltihaplanmaları dikkate almalısınız.
 

Aşk

Yılın ilk aylarından itibaren özel hayatınız olumlu yönde etkilenmeye başlıyor ve kırılan, dağılan kalbiniz aşkın iyileştirici gücü ile şifalanıyor. Ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler, hayatınıza yön verecek.
 

Kariyer

Bu yıl kendi işinizi kurabilir, finansal konularda karlı ortaklıklar ile farklı alanlarda da söz sahibi olabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak gibi bir düşünceniz varsa, 2017'yi iyi değerlendirmeniz gerektiğinin farkındalığı ile hareket etmelisiniz.
 

Eğitim

Eğitim sektöründe görevli ya da öğrenci Yay’lar başkalarının baskısı ile değil kendi istekleriniz ile tercihler yapmayı başardığınız anda şeytanın bacağını kıracak ve istediğiniz noktaya gelebileceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER