› 
 › 
Pudra.com 15.07.2013

12 mimardan 12 ünlü evi kitabı: 'TOG. Concept'

12 ünlü isim ve 12 mimar bir araya gelip 12 ev tasarladılar. Bir sosyal sorumluluk projesi olan “TOG. Concept”e destek vermek amacıyla dekore edilen hayal evlerinin şimdi bir kitabı da var.

Geçtiğimiz yıl 12 ünlü isim 12 mimar ile birlikte hayallerindeki evi tasarlamış ve bu evler 22 gün boyunca Trump Towers’ta ziyaretçilerle buluşmuştu. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Mudo Concept'le birlikte çalışarak yarattığı bu projedeki evler şimdi bir kitap olarak sunuldu. Kitabın satışından elde edilecek gelir TOG'un 'Sokak Lambası' projesi kapsamında kullanılacak. Peki 'Sokak Lambası' projesi de ne derseniz hemen açıklayalım: Sokaklarda çalışan ve yaşayan çocukların sosyal aktiviteler aracılığıyla kendi potansiyellerini keşfetmelerini, özgüven kazanmalarını ve bu sayede toplumla yeniden bütünleşmelerine yardımcı olmayı hedefleyen bir TOG projesi.

12 mimardan 12 ünlü evi kitabı: 'TOG. Concept'


Türkiye’nin önde gelen 12 ünlü mimarının, 12 ünlü ismin zevkine ve seçimlerine uygun olarak Mudo Concept ürünleriyle dekore ettiği daireler şimdi ilham almak için bir kitap olarak sunuluyor. "TOG. Concept 12 Mimardan 12 Ünlü Evi” adlı kitabın satışından elde edilen gelirin tamamı Toplum Gönülleri Vakfı’na bağışlanıyor.

50 TL’ye satılan kitaba Mudo mağazalarında ulaşmak mümkün.















POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER