› 
 › 
Pudra.com 15.12.2011

16 yaşındaki dahiden üçüncü roman

Henüz 14 yaşındayken yazdığı “Gölgedeki Işıklar” isimli romanı ile “Türkiye’nin en genç roman yazarı” unvanına sahip olan Rana Demiriz, serinin üçüncü roman, "Donmuş Ateş"i çıkartmaya hazırlanıyor.

14 yaşında yazdığı “Gölgedeki Işıklar” adlı romanı ile “Türkiye’nin en genç roman yazarı unvanına sahip olan Rana Demiriz, 2011 yılının başında serinin ikinci romanı “Yüzleşme”yi çıkarmasının ardından, şimdi üçüncü romanı “Donmuş Ateş”i tamamlayarak 16 yaşında üç roman yayınlayan en genç yazar olarak oldu.

16 yaşındaki dahiden üçüncü roman

Fantastik romanlarından oluşan “Gölgedeki Işıklar” serisinin ilk kitabıyla üstün bir başarı sağlayan Demiriz, gösterdiği bu başarından dolayı T.C. Başbakanlık dahil birçok kamu kuruluşu tarafından da ödüllendirilmişti. Toplam 1150 sayfa ve 65 bölümden oluşan 3 kitaplık bu seri başarısının bir tesadüf olmadığını kanıtladı. Genç yazar, şimdiden serinin dördüncü kitabına başlayarak, gelecekte saygın yazarlar arasına gireceğinin sinyalini veriyor.

Romanını resme döktü
Doğa Koleji’nin ev sahipliğini yaptığı, dünyanın en büyük gençlik forumu, IDEA 2011 Youth Forum’da yaptığı moderatörlük sonucunda herkesin hayranlığını kazanan ve Birleşmiş Milletler Destekli IDEA tarafından “Dahi Türk” unvanı verilen Demiriz, sadece edebiyat değil, sanatın tüm dallarında başarışını gözler önüne seriyor. Plastik sanatlar, resim, fotoğraf gibi pek çok sanat dalında yetenekli olan genç yazar, son kitabı "Donmuş Ateş" için kurguladığı sahneleri resimlere dökerek ilk sergisini açıyor.

Ataşehir Doğa Koleji’nin Sanat Sokağı’nda 15 Aralık Perşembe günü açılacak olan sergide, Demiriz aynı zamanda son kitabını da imzalayacak. Sergi, 24 Aralık 2011 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Genç yazara destek

Eğitimine, yazarlık ve sanat anlayışına çok şeyler katacağına inandığı Doğa Koleji’nde devam eden Demiriz'i okulu büyük destek sunuyor. Doğa Koleji, akademik, sanatsal ve sportif alanda üstün başarı gösteren öğrencilerin eğitimine verdiği destekle pek çok sanat ve spor insanını Türkiye’ye kazandırıyor. Türkiye’nin genç ve dahi beyinlerine sunduğu imkanlarla öğrencilerinin yeteneklerini keşfeden ve onlara destek olan kurum her alanda söz söyleyebilecek, nitelikli, hayata ve doğaya karşı sorumlu, özverili, özgüveni yüksek, sanatsal ve sportif alanlarda yetkin bir nesil yetiştiriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER