› 
 › 
Pudra.com 11.05.2012

17 günde kilo verdiren diyet

Sağlıklı ve hızlı kilo vermek isteyenlerin imdadına yetişecek "17 Gün Diyeti" adlı kitap Pegasus Yayınları tarafından Türkçe'ye kazandırıldı. Diyetin yaratıcısı Dr. Mike Moreno, aç kalmadan zayıflamanın yollarını anlatıyor.

17 gün gibi kısa bir sürede kilo vermek ister misiniz? Dr. Mike Moreno’nun bilimsel olarak kanıtlanmış temeller üzerine dayandırdığı "17 Gün Diyeti" adlı kitapta anlatılan program, her gün yağ yakabilmeniz için bedeninizi metabolizma açısından düzenlemeyi temel alıyor.

17 günde kilo verdiren diyet

Zayıflama genini harekete geçirerek hızla kilo verdirmeyi hedefleyen "17 Gün Diyeti", eğer ona bağlı kalırsanız ve Dr. Mike Moreno’nun bu yolda size yardım etmesine izin verirseniz, büyük farklar ve uzun dönemli sonuçlar yaratacak bir diyet olma özelliği taşıyor.

Aç kalmadan zayıflamayı sağlayan "17 Gün Diyeti", vücut metabolizmasını tamamıyla harakete geçirerek günde güne kilo vermeyi sağlıyor.

Dr. Mike Moreno diyet programı, dört adet 17 günlük döngüler şeklinde yapılandırılmış:

1- İVME KAZANDIRMA: Sisteminizden şeker ve yağ deposunu atmaya yardımcı olan hızlı kilo verme.

2- HAREKETE GEÇİRME: Beden yağlarının atılmasına yardımcı olması için düşük ve yüksek kalori günlerinin dönüşümlü olarak değiştirilmesiyle metabolizma açısından yeniden başlatma.

3- BAŞARMA: Döngülerin kontrol altında tutulmasını öğrenme ve yeni fitness programları uygulama.

4- AMACA ULAŞMA: Temelli olarak iyi alışkanlıklarınızı sürdüreceğiniz şekilde ilk üç döngünün bir birleşimi. Hafta sonları sevdiğiniz yiyeceklerin keyfini sürebilirsiniz!

17 Gün Diyeti'nde her bir döngü yediğiniz besinlerin kalori değerlerini değiştiriyor. Dr. Mike bu çeşitliliği yalnızca ilk 17 günde büyük değişimler beklentisi içinde olabileceğinizi tahmin ederek oluşturmuş.

Ölçülü ve uygun porsiyonlar 17 Gün Diyeti’nin anahtar etmenlerini oluşturuyor. Buradaki ipucu gerçek bir yaşam tarzıyla en iyi şekilde uyumlu besin ve egzersizlerin hesaplanması.

17 Gün Diyeti'nde hem tatil dönemleri hem dışarıda yemekler hem de bir şeker kavanozu tarafından baştan çıkarılma gibi beslenme açısından tuzaklar barındıran durumlar için tüyolar yer alıyor.

Besinlerin, yemek tariflerinin ve örnek öğün planlamalarının kapsamlı bir listesini sunan 17 Gün Diyeti kitabında, programın başlangıcından itibaren bir değişim içinde olmanız nedeniyle alışkın olduğunuz beslenme düzeni ve olası besin alerji durumları da anlatılıyor.


17 Gün Diyeti
Dr. Mike Moreno
Pegasus Yayınları
Fiyatı: 20 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER