› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.06.2014

2014 yazının en çok okunacak kitapları

Bir türlü okumaya fırsat bulamadığımız kitapları okumak için, yılın en sevdiğimiz ayları geldi. Pudra.com 2014 yazının en çok okunacak kitaplarını sizler için yazdı.

2014 yazının en çok okunacak kitapları metin hara yol 4
4/18
Metin Hara – Yol

Beden-Zihin-Ruh tıbbi uzmanı Metin Hara, üç kitaptan oluşacak “Aşkın İstilası” serisinin ilk kitabı “Yol“ ile övgüleri toplamaya devam ediyor. Okuyucuyu “Yol” kitabı ile farklı bir yolculuğa çıkaran Hara, onları algıların tutsaklığından kurtarıp, sonsuz benlikleri ile tanıştırıyor. Bu yaz, “Aşkın İstilası-Yol” ile içinizdeki sonsuz gücü keşfetmeye hazır olun.

"YOL bir aşk yolculuğu... Kendinde başlayıp yine kendinde biten... Bir çırağın yola düşmesi, bir neyzenin nefesi, bir aşığın kalp atımı, bir çocuğun gülümsemesi, bir tohumun toprağa kavuşması... Kalbinin derinliklerinde hayalini kurduğun bambaşka bir dünyanın yol haritası... Bu bir bilgi kitabı değil. Bu satırlar yaşamını değiştirmek için tasarlandı. Kendi başına yapabileceğin pratik uygulamalardan nefes egzersizlerine, chi enerjisinin kullanımından yeteneklerini hayallerinin ötesine taşıyacak ödevlere, yüzünde gülümsemeyle okuyacağın sayfalardan hüngür hüngür ağlayacağın hikayelere kadar; her şey senin için titizlikle toparlanıp kaleme alındı. Bu kitap; senin gözyaşlarınla ıslanacak, kahkahalarına tanıklık edecek, uyanışına YOL olacak... Ciğerlerine çektiğin her nefes kalbinden çıkan kana kavuştuğunda ayakların seni bir adım daha ileriye taşıyacak. Her yeni adımında cennet biraz daha yaratılacak. Kalbin atmak için doğru nedeni bulduğunda, insanoğlunun uyanışına tanık olduğunda, benimle beraber bu YOL'a çıktığında, yaşam ilk kez seninle anlam bulacak. Aşkın İstilası başlıyor. YOL' a çıkıyoruz! Hazır mısın?“
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2