› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.06.2014

2014 yazının en çok okunacak kitapları

Bir türlü okumaya fırsat bulamadığımız kitapları okumak için, yılın en sevdiğimiz ayları geldi. Pudra.com 2014 yazının en çok okunacak kitaplarını sizler için yazdı.

2014 yazının en çok okunacak kitapları emrah serbes deli 5
5/18
Deliduman – Emrah Serbest

Günümüzün önemli yazarlarından Emrah Serbest, 5 yıl aradan sonra Deliduman adlı kara mizah yüklü kitabı ile geri döndü. Gezi Parkı olaylarını ve geri planda kalanları ince ince işleyerek okuyucuya sunan Serbest, kara mizah sevenler için okunması gerekenler listesinde.

“On yedi yaşındaki Çağlar İyice konuşuyor. Kız kardeşi Çiğdem'i, onu meşhur etme ümitlerini, belediye başkanı dayısını, yakın arkadaşı Mikrop Cengiz'i, taşra muhabbetlerini, depresyonun eşiğindeki annesini, eski sevgilisini, hiç unutamadığı dedesini, hatırlarken kahrettiği babasını anlatıyor. Deliduman, dermansız ve güdük bir ilçeden haykırmaya başlıyor, İstanbul'a uzanıyor. Çocukluğumuzun, hatıralarımızın ve bütün sokaklarımızın üzerinden dangır dungur geçen imar ve para iştahına lanet! Riyakâr dünyaya, Allahsız sermayeye, martılara, küçük bir kızın kalbini kıranlara isyan ediyor. Barikatların arkasında, soluk soluğa, yapayalnız, erken kaybeden bir delidumanın öfkesini çemkiriyor. Emrah Serbes, zamanın ruhunu, Gezi'nin isyancılarını, hürriyetleri için öksürenleri, yerinde duramayanları, küfredenleri, ağlamayı unutmak için yumruğunu sıkanları resmediyor. Deliduman, büyük zamanın ve her zaman kenarda kalanların romanı.“
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2