› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.06.2012

Aykut Oğut ve Esra Banguoğlu Oğut'un son kitabı "Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?"

Çok satan “Evrenden Torpilim Var” kitabından sonra Aykut Oğut, Esra Banguoğlu Oğut ile birlikte “Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?” adlı yeni bir kitap yazdı. Mükemmel hayatın sırlarını anlattıkları kitap bu yazın en çok okunacakları arasında!

“Evrenden Torpilim Var” adlı kitabı 100 baskı yapan ve pek çok okuyucuya ulaşan, ulaştığı okuyucularının hayatlarında değişikliğe aracılık eden Aykut Oğut, Esra Banguoğlu Oğut ile birlikte hazırladıkları “Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?” ile yeniden okuyucu karşısında.


İkili, bu kitapta okuyucuyla hayatlarını mükemmel hale getiren bakış açılarını paylaşıyorlar. “Hangilerine inanacağınız, hangilerini uygulayacağınız, hangilerine sırtınızı döneceğiniz, tamamen size kalmış” diyorlar.

Teorilerden uzak, sadece yaşanmışlıkların paylaşıldığı “Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?” kitabında şu sorgulamalar var:

Mükemmel bir ilişki, mükemmel iş, mükemmel kazanç, mükemmel dostluklar, mükemmel aile ilişkileri, mükemmel bir hayat var mıdır?

Aykut Oğut, Esra Banguoğlu Oğut, “Aslında yoktur” diyorlar, “Varolan ilişkinize, işinize, kazancınıza, dostluklarınıza, aile ilişkilerinize, hayatınıza mükemmel bir bakış açısı vardır.”

Oğut çiftinin “kendi mükemmel” bakış açılarını paylaştıkları Dharma Yayınları’ndan çıkan “Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?”, 13 Haziran’da kitapçılarda olacak.


Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?
Aykut Oğut, Esra Banguoğlu Oğut
Fiyatı: 25 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER