› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2009

Bu kitap "Hipnoterapi" hakkında!

Hipnoterapi, dilerseniz sizi, hayat oyununda figüran olmak yerine, kendi hayatınızın başrol oyuncusu yapabilir.



İnsanlık tarihi kadar eski olan Hipnoz’un terapide uygulanışını konu alan “Hipnoterapi Bilim ve Sanatı” ülkemizde, Celalettin Uzuner ve Senem Uzuner tarafından “Hipnoterapi” kitabı ile ilk kez bu kadar ayrıntılı bir şekilde ele alınmıştır.

Bu ayrıntılı ele alışın amaçlarından ilki, hemen hemen birbirinin aynısı veya tekrarı olan kitaplardan farklı olarak, ülkemiz hipnoterapi uzmanları için bir kaynak eser oluşturmak; İkincisi, hipnoterapi eğitimi almak isteyen uzmanlara günümüz dünyasında bu alanda hangi tekniklerin kullanıldığının ipuçlarını vererek, eğitime yönelik talep içeriklerini belirlemelerini sağlamak; Üçüncü olarak da davranış değişikliği gerçekleştirmek veya problemine çözüm aramak amacıyla hipnoterapiye başvuran insanlarımıza, kendilerine hangi tekniklerle ve nasıl yardımcı olunacağına dair net fikirler vermektir.




Hipnoterapi, dilerseniz sizi, hayat oyununda figüran olmak yerine, kendi hayatınızın başrol oyuncusu yapabilir. Böylece “acaba”nın tereddüt ve “keşke”nin pişmanlık zincirlerinden kurtularak “yapabilirim” kanatlarınızla başarı rotasını takip ederek “Mutluluk Ülkesi”ne ulaşabilirsiniz…


Hipnoterapi
Celalettin Uzuner, Senem Uzuner
Beyaz Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER