› 
 › 
Pudra.com 14.03.2012

Bu kitaptaki tüm tarifler 4 malzemeli

Kim McCosker ve Rachael Bermingham adlı iki anne tarafından kaleme alınan ve 20 ay içinde bir milyondan fazla satan "4 Malzemeli Yemekler" adlı kitap, Pegasus Yayınevi tarafından Türkçe'ye kazandırıldı.

Sizi, tüm dünyada bir milyondan fazla satan bir kitapla tanıştıracağız: "4 Malzemeli Yemekler". Kim McCosker ve Rachael Bermingham adlı iki anne tarafından yazılan bu kitap, dört veya daha az malzeme kullanılarak yapılan 340'tan fazla kolay ve lezzetli yemek tarifini içeriyor.

Bu kitaptaki tüm tarifler 4 malzemeli
Kim McCosker ve Rachael Bermingham

Kolayca ve kısa sürede hazırlanabilen tarifler, kahvaltıdan akşam yemeğine, başlangıçlardan tatlılara, kokteyl besinlerden çorba ve salatalara kadar geniş bir alanı kapsıyor.

"4 Malzemeli Yemekler" yapımı kolay, malzemelerinin bilindik olduğu tariflerden oluşuyor. Yemeklerin yapım yöntemleri oldukça basit. Çay kaşığı ve çorba kaşığı gibi basit araçlar dışında ölçek kullanmanız gerekmiyor.

Mutfakta geçirdiğiniz vakit ve mutfak harcamalarınız konusunda büyük bir tasarruf yapmanızı sağlayacak bir kitap "4 Malzemeli Yemekler".

Yoğun çalışıyorsanız, dar bir bütçeniz varsa, alışverişte çok fazla zaman ve para harcamak istemiyorsanız bu kitap tam size göre!

4 Malzemeli Yemekler
Kim McCosker, Rachael Bermingham
Pegasus Yayınevi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER