› 
 › 
pudra.com 04.05.2010

Dünya çapında bir bestseller: Gözleri Açık Sevmek

Latin dünyasının en çok satan yazarı Jorge Bucay, ilk kitabıyla Türkiye'de! Bir çırpıda okunacak bir yaz kitabı...



İnternet'teki servis sağlayıcılardan birinin e-posta adreslerinde yaptığı bir hata, bir kadınla bir erkeği karşılaştırır. Roberto sık sık sevgili değiştiren bekâr bir erkektir, yaşadığı rutin hayattan epeyce sıkılmıştır ve çiftler hakkında yazışan iki psikoloğun e-postalarına gizemli bir biçimde karışır.

Hikâyeye giderek daha fazla dahil olur hatta içinde yer almak ister, böylelikle gelişen olaylar hiç beklenmedik sürprizler doğurur.

Kitaptan...
"Yaşamı bir metro vatmanı gibi yaşayabiliriz: Nereye gittiğimizi ve yolun ne olduğunu kesinlikle bilerek. Ya da bir sörfçü gibi yaşarız: Dalgaları izleriz." Sana dalgaları izlemeyi öneriyorum.

"Yaşam önceden kestirilmesi olanaksız ince bir denge. Sadece kendini dalgaya bırakmakta yetmez, her dalganın sörf yapmaya uygun olmadığını da bilmek gerekir.


Metafor hepimizin düşündüğüne uygun: Sörf yapabilmek için öngöremediğin şeylerle karşılaşmaya hazır olmak gerek (kimse dalganın nasıl geleceğini bilemez). Her şey sanat ve idmanın bir karışımı kimse sörf yapmayı bilerek doğmayacağı gibi risk almaya hazır olmak düşüp ıslanmanın ve her yanımızın morarmasının bizi bir sonraki dalgaya hazırlayacağını da bilmek gerekir.

Sadece hayaller illüzyonlar fantazi istemek ve projeler yetmez ama onlar olmadan da bir yol yoktur..."


Gözleri Açık Sevmek
Jorge Bucay Silvia Salinas
Butik Yayınları
238 Sayfa


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER