› 
 › 
Pudra.com 09.03.2012

Dünyada fırtına gibi esen kitap: Metabolizma Mucizesi

Üç kolay adımda kiloyu kalıcı olarak kontrol altına almayı sağlayan, son yılların en başarılı diyeti olarak gösterilen "Metabolizma Mucizesi", az yedikleri halde zayıflayamayanlara kilo verme yönteminlerini anlatıyor.

Karın bölgesinde yok edemediğiniz bir şişkinlik dikkatinizi çekti mi? Dost ve iş arkadaşlarınız sizden daha fazla yedikleri halde daha az kiloya mı sahipler? Yeterli miktarda uyumuş olduğunuz halde enerji düşüklüğü hissediyor musunuz? Ekmek, makarna, tatlılar ve cips gibi karbonhidratları seviyor musunuz?

Dünyada fırtına gibi esen kitap: Metabolizma Mucizesi

Bu sorulardan herhangi birine "evet" yanıtını veriyorsanız size bir kitap önerimiz var: "Metabolizma Mucizesi".

Üç kolay adımda kilonuzu kalıcı olarak kontrol altına almayı sağlayan, son yılların en başarılı diyeti olarak gösterilen "Metabolizma Mucizesi", dünyada fırtına gibi esiyor.

ABD’li ünlü beslenme uzmanı Diane Kress tarafından hazırlanan "Metabolizma Mucizesi" adlı kitap Pegasus Yayınları tarafından Türkçe'ye kazandırıldı.

Kitapta, bazı kişilerin istedikleri her şeyi yedikleri halde ideal kilolarını korumalarına karşın neden başka kişilerin daha az yedikleri halde sürekli olarak kilo aldıkları açıklanıyor. Bu tür bir metabolizmaya sahip olan kişiler için kilo vermenin yöntemi anlatılıyor.

Metabolizma Mucizesi
Diane Kress
Pegasus Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER