› 
 › 
Pudra.com 09.05.2012

Ebeveynlere çocuklarının korkularıyla ilgili rehber: Seni Korkularınla Seviyorum

Yalnız kalmak istemeyen, karanlıktan korkan, yabancılardan çekinen, gecelerini kabuslarla geçiren ve daha pek çok korkusu olan çocukları hakkında ebeveynlerin endişelerini çözüme dönüştüren kitap “Seni Korkularınla Seviyorum” çıktı.

Doğan Kitap'ın Anne Baba Akademisi serisinin yeni kitabı “Seni Korkularınla Seviyorum” ebeveynler için vazgeçilmez bir rehber niteliğinde.

Ebeveynlere çocuklarının korkularıyla ilgili rehber: Seni Korkularınla Seviyorum

Anne babalar, çocuklarının korkularıyla ilgili tüm sorularına, Maria Luisa Ferrerós’un “Seni Korkularınla Seviyorum” adlı kitabında yanıt bulacaklar.

Kitap, son derece insani ve bir bakıma faydalı bir duygu olan korkuyu reddetmek yerine onunla yüzleşip sebeplerini bulma ve alt etme yöntemlerini sunuyor okura. Kitapta, çocukların zaman zaman ortada mantıklı hiçbir sebep yokken akıldışı korkular geliştirdiğinden söz edilirken, anne babalara da bu korkuları yenmek konusunda çeşitli püf noktaları gösteriliyor.

Gerçek hikayelere de yer verilen çalışmada, "korku nedir, ne işe yarar, sebepleri nelerdir?", "korku, kaygı ve fobi arasındaki farklar", "çocukların korkularıyla yüzleşmeleri için temel yöntemler", "hayali veya gerçek bilinçli korkular, bilinçaltındaki korkular, çocuklarda sık görülen fobiler ve bunlarla nasıl başa çıkılacağı", "çocukların gördükleri rüyaların anlamları ve bu doğrultuda ebeveynlerin onlara nasıl davranması gerektiği" gibi konular altı bölüm halinde anlatılıyor.

Yalnız kalmak istemeyen, karanlıktan korkan, yabancılardan çekinen, gecelerini kâbuslarla geçiren, yalnızca anne ve babasının yatağında huzurlu bir şekilde uyuyan, hayvanların karşısında paniğe kapılan ve yeni şeyler yapmaya cesaret edemeyen pek çok çocuk var. Anne-babalar da onlar için endişelenip duruyorlar.

"Seni Korkularınla Seviyorum" ebeveynlerin endişelerini çözüme dönüştürecek çok yararlı bir başucu kitabı.


Seni Korkularınla Seviyorum / Çocuğunuzun Korkularıyla Başa Çıkmanın Yolları
Maria Luisa Ferrerós
Doğan Kitap
Fiyatı: 11 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER