› 
 › 
Pudra.com 04.02.2013

Ece Temelkuran'ın yeni kitabı çıktı

Ece Temelkuran yine çok ses getirecek bir kitapla karşımızda. "Düğümlere Üfleyen Kadınlar" kitabında Temelkuran, "kadınları nasıl seveceğimizi" anlatıyor.

"Amira, bize kadınları nasıl seveceğimizi anlatan bir kitap lazım. Yoksa hep böyle şapşal ve kavruk kalacağız. Bize kadınların nefesini genişletecek, o nefesin rüzgarına yelken açmamızı öğretecek bir kitap lazım. Yoksa biz ne kadar sevilsek tamir olmayız. "

Ece Temelkuran'ın yeni kitabı çıktı

Gazeteci-yazar Ece Temelkuran, çok satan "Muz Sesleri" romanından sonra yeni kitabıyla okuyucu karşısında: Düğümlere Üfleyen Kadınlar.

Temelkuran, son bir yılını geçirdiği Tunus'ta kaleme aldığı "Düğümlere Üfleyen Kadınlar" kitabında, hayatı ‘yapan’ kadınların, ‘büyücü’ kadınların öyküsünü anlatıyor.

Bu kitapta, bir kadının kalbini fena kırmış bir adam, o adamı öldürmek için çölü geçmeyi göze almış dört kadın var. Bu yolculuğun romanı, ne kadar sevilse de tamir olmayan o yaralı coğrafyada, Ortadoğu'da geçiyor. Saraylar devrilip, meydanlar dolarken sorular kalıyor geriye. Her yola en az bir soruyla çıkılır çünkü: Bir kadın ya da bir ülke nasıl sevilir sahiden?


Düğümlere Üfleyen Kadınlar
Ece Temelkuran
Everest Yayınları
Fiyatı: 20 TL


Kitabın, Ece Temelkuran'ın oynayıp seslendirdiği tanıtım filmini izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER