› 
 › 
Pudr 27.10.2011

Ender Saraç'tan yeni bir kitap: İlaç Gibi Yemekler

Dr. Ender Saraç, şef Ayvaz Akbacak ve diyetisyen Betül Ay ile birlikte lezzetli ama şişmanlatmayan, besleyici ama mideyi yormayan yemek tariflerini içeren "İlaç Gibi Yemekler" adlı bir kitap çıkardı.

Diyet yapma ya da sağlıklı beslenme deyince herkesin aklına haşlanmış sebzeler, tatsız tuzsuz yemekler gelir genelde. Oysa Dr. Ender Saraç, sağlıklı ve lezzetli beslenmenin, aslında doğru malzemelerle pişirilmiş kebabı, pizzayı ve lahmacunu, fırında karnıyarığı, ıspanaklı böreği de yiyebilmek anlamına geldiğini söylüyor.

Ender Saraç'tan yeni bir kitap: İlaç Gibi Yemekler

Bu fikirden yola çıkan Dr. Ender Saraç, şef Ayvaz Akbacak ve diyetisyen Betül Ay'la birlikte lezzetli ama şişmanlatmayan, besleyici ama mideyi yormayan yemek tarifleri hazırladı ve bunları bir kitapta topladı: "İlaç Gibi Yemekler".

Kitapta yer alan tariflerde her bir yemeğin kalori, protein, yağ ve karbonhidrat değeri belirtilmiş. Dolayısıyla bu yemeklerden yerken besin değerlerini ve kalori maliyetini bilerek tüketebileceksiniz.

"İlaç Gibi Yemekler" kitabında yer alan tarifler diyet çorbalar, detoks çorbalar, soğuk çorbalar, ana yemekler, entegre makarnalar, salata sosları, salatalar, zeytinyağlılar, diyet ekmekler, diyet kompostolar, diyet içecekler olarak bölümlendirilmiş. Kitapta ayrıca bazı yardımcı besin maddelerinin kaşık ya da bir su bardağı ölçülerinin gram olarak değerlerinin verildiği bir bölüm de yer alıyor.


İlaç Gibi Yemekler
Ender Saraç, Betül Ay, Ayvaz Akbacak
Doğan Kitap
Fiyatı: 16 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER