› 
 › 
Pudra.com 25.07.2011

Glütensiz gurme yemek tarifleri

Türkiye’nin ilk kez glütensiz gurme yemek tariflerini içeren kitabını gördünüz mü? Sizi, Akdeniz mutfağından kolay bulunan malzemelerle hazırlanan denenmiş, pratik, leziz, fotoğraflı 170 tarif içeren kitapla tanıştırıyoruz.

Türkiye’nin ilk kez glütensiz gurme yemek tariflerini içeren kitabını gördünüz mü? Aslıhan Koruyan Sabancı'nın kaleme aldığı "Glütensiz Gurme Lezzetler / Güçlü Bir Bağışıklık Sistemi İçin Altın Öğütler" adlı kitapta, uzman doktorlar ve beslenme bilimciler tarafından hazırlanan analizler ve onaylanan tarifler ile her tarife özel besin analizi, vitamin ve mineral değerleri yer alıyor.

Glütensiz gurme yemek tarifleri

Glüten hassasiyeti olan ya da olmayan 7’den 77’ye herkes için Akdeniz mutfağından kolay bulunan malzemelerle hazırlanan denenmiş, pratik, leziz, fotoğraflı 170 tarif içeren bu kitap, geçen yılın en çok satış yapan yemek kitapları arasında yerini aldı.

Türkiye ve dünyanın, Akdeniz ve Türk mutfağı üzerine hazırlanmış, besin analizleri içeren ilk glütensiz yemek kitabı “Glütensiz Gurme Lezzetler”, kahvaltı, ana yemekler, tatlılar ve meyve salataları, sorbeler ve içecekler, yararlı bilgiler olmak üzere beş ana bölümden oluşuyor.


Kitap İngilizce baskısı “Gluten Free Mediterranean Gourmet Cuisine” ile sağlıklı ve lezzetli Akdeniz ve Türk Mutfağını dünya okuyucularına da tanıtıyor.

Kitap için Sunay Akın, “...kitap bir beslenme haritası...” derken; Derya Baykal, “...Sevgili Aslıhan harika bir kitap yaptı... Bu kitabı çok önemsiyorum, çünkü aslında sağlıklı beslenmeden bahsediliyor... ...İnsanın mutfak kitaplığında bulunması gereken çok önemli kitaplardan birisi...” yorumunu yapıyor.


Glütensiz Gurme Lezzetler
Aslıhan Koruyan Sabancı
NTV Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER