› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.04.2012

Hande Altaylı'dan sarsıcı bir roman: Kahperengi

Çok okunan romanların yazarı Hande Altaylı, yeni kitabı "Kahperengi" ile okuyucu karşısında. Bu kitapta Altaylı, karşı konulmaya çalışılan, direnilen ama vazgeçilemeyen bir aşkı anlatıyor.

"Aşka Şeytan Karışır" ve "Maraz" adlı çok satan romanların yazarı Hande Altaylı’nın yeni çıkan sarsıcı romanı "Kahperengi", çıktığı ilk günden beri okuyucuların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Hande Altaylı'dan sarsıcı bir roman: Kahperengi

Yazar Hande Altaylı'nın tam bir metropol hikayesi anlattığı "Kahperengi"de, küçük kasaba sıkıntısının izleri hissediliyor. Ve tabii büyük bir aşk da var hikayede. Karşı konulmaya çalışılan, direnilen ama vazgeçilemeyen bir aşk...

Okuru kendine sımsıkı bağlayan, ustaca kurgulanmış, günümüze ait bir roman olan "Kahperengi" Ege’nin küçük bir kasabasının çok yoksul bir mahallesinde başlayan Narin’in hikayesini konu ediniyor. Narin'in hikayesi şöyle gelişiyor:

Sevginin değil, mecburiyetin bir arada tuttuğu bir ailede büyüyen Narin ilk kez aşık olduğunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak; hem ailesinden hem de bu aşktan kaçmak için eğitimini bahane ederek, gizlice İstanbul’a taşınacaktır. Büyük şehirde de zor günler beklemektedir genç kızı. Bir rastlantı sonucu tanıştığı Deniz, hem dostluğu hem de İstanbul’un renkli hayatını tanıtacaktır ona.

Yıllar geçer… Narin artık meslek sahibi, kendi ayaklarında üstünde duran ve Deniz’le birlikte renkli İstanbul hayatının tadını çıkaran bir kadın olmuştur. Ve karşısına yeniden o eski aşk çıkar. Yine imkansız bir erkek olarak, başkasının sevgilisi olarak…

Bu sarsıcı ve su gibi akıp giden hikayenin devamını öğrenmek için Doğan Kitap'tan Hande Altaylı imzasıyla çıkan "Kahperengi" kitabını mutlaka okumalısınız.


Kahperengi
Hande Altaylı
Doğan Kitap
Fiyatı: 18 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER