› 
 › 
Pudra.com 28.02.2012

Hastalıklar için rehber: Su ve Sabun

Soğuk algınlığı, gribal enfeksiyon, salgın hastalık ve ölümcül hastalıklarla nasıl savaşılacağını anlatan "Su ve Sabun" kitabı, virüs, bakteri, parazit ve hastalıklar için eksiksiz bir rehber niteliğinde...

Pegasus Yayınları'ndan çıkan "Su ve Sabun" kitabı, virüs, bakteri, parazit ve hastalıklar için eksiksiz bir rehber niteliğinde.


Dünya Sağlık Örgütü’nün salgın hastalıklara ilişkin biriminin danışmanı olarak son yirmi yılını Uganda’da Ebola virüsünden Pakistan’da çocuk felcine, Toronto’da SARS’dan Kuzey Amerika boyunca H1N1 gribine kadar tüm dünyadaki mikropları kovalayarak geçirmiş olan, önde gelen bir epidemiyolog (mikrop avcısı) ve halk sağlığı doktoru Bonnie Henry, bu kitapta soğuk algınlığı, gribal enfeksiyon, salgın hastalık ve ölümcül hastalıklarla nasıl savaşılacağını anlatıyor.

Dr. Henry kitabında, virüslerden bakterilere, parazitlere ve mantara kadar bizi Mikroplar A.Ş.’nin koridorları boyunca gezdiriyor.

Konuya ilişkin son gelişmelerin yanı sıra nefes aldığımızda içimize çektiğimiz, yediğimiz ve içtiğimiz maddelerle birlikte bünyemize kattığımız ve hep yanı başımızda bulunan mikroplar hakkında bize kapsamlı bilgiler sunarak mikrop dolu dünyada sağlıklı kalmanın yollarını gösteriyor.



Su ve Sabun
Dr. Bonnie Henry
Pegasus Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER