› 
 › 
Pudra.com 18.03.2013

İdeal eşi bulma rehberi: Kendi Çöpçatanın Ol

Patti Stanger’ın kalema aldığı, ABD'de satış rekorları kıran, ideal eşi bulma rehberi "Kendi Çöpçatanın Ol" Türkçe'de.

Amerika’nın ünlü çöpçatan şovu The Millionaire Matchmaker’ın yapımcısı ve yıldızı Patti Stanger’ın kaleme aldığı, ABD'de satış rekorları kıran "Kendi Çöpçatanın Ol" adlı kitap, Kahve Yayınları tarafından Türkçe'ye kazandırıldı.


Kitap, kötü bir ilişkiyi yeni sonlandırmış, peş peşe korkunç randevular yaşamış, terk edilmiş ya da uzun zamandır bir ilişki yaşamayan yalnız kadınlara, karamsarlıktan uzaklaşmaları ve ideal eşlerini bulmak üzere farklı bir yöntemle yol göstermeyi amaçlıyor.

Patti Stanger, doğru erkeği bulmak üzere klişe yöntemler sunmaktan ziyade, sizi kendiniz için ne aradığınızı keşfetmenizi sağlayacak bir iç yolculuğa çıkarıyor. Hedeflerinizi belirledikten sonra ise, aradığınız mükemmel partneri baştan çıkarmanın ve ilişkinizi evlilikle sonlandırmanın sekiz etkili yolunu adım adım gösteriyor.

1- Randevu Detoksu: Üst üste hayal kırıklıkları mı yaşadınız? Uzun zamandır düzgün bir ilişki yaşayamıyor musunuz? Randevularınızda neleri yanlış yapıyorsunuz? Peki, sizi aslında ne mutlu ediyor? Kendi Çöpçatanın Ol’un rehberliğinde kendinizi tanıyın, İlişki Detoksu dönemi boyunca kendinizi Bay Mükemmel ile tanışmaya hazırlayın.

2- Ayna Ayna, Söyle Bana: Size en çok ne giymek yakışıyor? Sizi bir yıldız gibi gösteren saç kesimi hangisi? Doğru makyajı mı uyguluyorsunuz? Neşeli misiniz? Sıra kendinizi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda nasıl tanıyabileceğinizi öğrenmekte.

3- Eş Bulma Haritası: Mükemmel partneriniz ile tanışabileceğiniz yerler nerede? Rekabetin en yoğun olduğu ortamlar hangileri? Bay Mükemmel ile internette karşılaşmak mümkün mü? Hangi kurslar veya etkinlikler listenizde olmalı? Artık harekete geçme zamanı.

4- Değerlendirme Dönemi: Birbirinizi nasıl tanıyacaksınız? Randevularınızda sormanız gereken sorular neler? Yeşil ışıklar ve kırmızı ışıklar hangileri olmalı? Olmazsa olmazlarınız var mı? Kendi Çöpçatanın Ol ile randevulara başlamadan önce listenizi son haline getirin.

5- Randevu Dönemi: Görüşmelerinizde neleri yapmalı, neleri yapmamalısınız? Kendinizi en iyi nasıl tanıtabilirsiniz? Başarılı bir randevunun esasları neler? Ne zaman cinsel ilişkiye girmelisiniz?

6- Aşkın İlk Günleri: Artık bir ilişkiniz var! İlişkinin dört evresinde uygulanması gereken kurallar neler? Peki ya tehlike belirtileri?

7- İlişkinin Gerçeğe Uygunluğu: İlişkiniz var diye pembe gözlüklerinizi takmayın. Evlilik teklifini alana dek izlenmesi gereken kurallar hangileri?

8- Yüzük pazarlığı: Evliliği konuşmak için en uygun zaman hangisi? Son pazarlıklarınız neler olmalı?

"Kendi Çöpçatanın Ol" kitabı ile bu sekiz adımı detaylarıyla öğrenip, sizi mükemmel eşinize götürecek bir yolculuğa çıkabilirsiniz.


Kendi Çöpçatanın Ol
Patti Stanger
Kahve Yayınları
Fiyatı: 23 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER