› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.04.2012

"İmdadınıza Yetişecek Küçük Diyet Kitabı" çıktı

"Diyetler ya işe yaramıyor ya da etkileri uzun süreli olmuyor" fikrine inananlar için düşünce biçimi ve yiyeceklerle ilişkilerini kökten değiştirmelerine yardımcı bir kitap çıktı: İmdadınıza Yetişecek Küçük Diyet Kitabı.

Kilo vermek ve böylece daha mutlu olmak mı hayaliniz? Yiyeceklerle daha sağlıklı bir ilişki kurmak mı niyetiniz? Şimdi sizi bu isteklerinize kavuşmak için rehberiniz olabilecek bir kitapla tanışıtırıyoruz: İmdadınıza Yetişecek Küçük Diyet Kitabı.


Kimberly Willistarafından kaleme alınan "İmdadınıza Yetişecek Küçük Diyet Kitabı", Epsilon Yayınevi tarafından Türkiye'deki okuyucularıyla buluşuyor.

kilo vermenin ve ideal kiloyu korumanın tek yolunun düşünce biçimimiz ve yiyeceklerle ilişkimiz üzerinde kökten değişiklikler yapmak olduğunu düşünen Yazar Willis, yiyecekleri değil, kişileri esas aldığı kitabında, okuyucularının yeme alışkanlıklarını kontrol altına almalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Bu kitap sayesinde kimi zaman kilit sloganları hatırlayacak, kimi zaman canınız abur cubur istediğinde burnunuzla üst dudağınız arasını parmağınızla ovalayarak kafa dağıtma tekniklerini deneyeceksiniz. Çiğnemeye ve yediklerinizin tadını almaya zaman ayıracaksınız. Sonunda mutlaka işinize yarayacak strateji ve yöntemler bulacaksınız.

Hızlı ipuçları, basit stratejiler ve değişim yaşamak isteyen herkes için ayağı yere basan öğütler veren "İmdadınıza Yetişecek Küçük Diyet Kitabı"nı "Diyetler ya işe yaramıyor ya da etkileri uzun süreli olmuyor" diyen herkes okumalı!

İmdadınıza Yetişecek Küçük Diyet Kitabı
Kimberly Willis
Epsilon Yayınevi
Fiyatı: 14 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER