› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.01.2012

İnsanı daha iyi anlamak için "İnsanın Kullanma Kılavuzu"

Ürünlerin kullanma kılavuzu gibi insanların kullanma kılavuzu olmadığına göre insanları nasıl daha kolay anlayabilirsiniz? Yazar Aray Arsu, "İnsanın Kullanma Kılavuzu" kitabıyla psikoloji, sosyoloji gibi disiplinlerin şifrelerini açıklıyor.

Satın aldığımız her ürünün kullanma kılavuzu beraberinde veriliyor. Yazar Aray Arsu soruyor: "Acaba her doğan bebek dünyaya gelirken elinde kendi kullanma kılavuzunu getirseydi nasıl olurdu? Eşlerimizi, çocuklarımızı hatta belki de kendimizi daha kolay anlayabilir miydik?"


İşte bu sorudan yola çıkan yazar, "İnsanın Kullanma Kılavuzu ve Karar Verme Rehberi" adını verdiği bir kitap hazırlamış. Goa Yayıncılık'tan çıkan kitap, insanı anlamayı kolaylaştırmak için psikoloji, astroloji, felsefe gibi çeşitli disiplinlerin bilgilerinin sentezlenerek yaşamı kolaylaştıran, kişileri başarı, mutluluk ve üretkenliğe götüren püf noktalarını açıklıyor.

Kitapta, "Astroloji sorularımızı yanıtlayabilir mi?", "Neden alışveriş yaparken kararsız kalıyoruz?", "Kendimizi tanımak mümkün mü?" gibi ilginç başlıklar yer alıyor.


İnsanın Kullanma Kılavuzu ve Karar Verme Rehberi
Aray Arsu
Goa Yayıncılık
Fiyatı: 10 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER