› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.03.2015

Kaderinizi değiştirmeye hazır mısınız?

"Öyle şey mi olur, kaderi değiştirmek nasıl mümkün olabilir ki?" demeyin. Bilinçaltı Dönüşüm ve Duygu Yönetimi Uzmanı Güneş Tan, bunun mümkün olduğunu Doğan-Novus’tan yayınlanan "Kaderini Değiştir-ARTT Akaşik Kayıtları Dönüştürme Tekniği mucizesi" adlı kitabında detaylı bir şekilde anlatıyor.

Hangimiz tam istediğimiz gibi bir mutluluk, huzur, bolluk içinde bir hayatı yaşıyoruz? Bir türlü istediğimiz gibi bir işe, bizi mutlu edecek bir ilişkiye veya sağlığımıza kavuşamıyoruz. Mutsuzluk içimizi oyan bir canavar gibi sanki bizi sürekli dürtüyor; başarısızlık, yetersizlik, değersizlik, çaresizlik duygularının girdabından çıkamıyoruz çoğu zaman, kapana kısılmış gibi hissediyoruz. Duygularımızın elinde birer kukla gibi bir o yana bir bu yana savrulup duruyoruz. Belki sürekli aldatılıyor, hakkımızı alamıyor, bir türlü hayallerimize kavuşamıyoruz. Adeta atalarımızın kaderini yeniden yaşıyoruz. Peki tüm bunların çözümü, şifası var mı?

Kaderinizi değiştirmeye hazır mısınız?

İyi haber! Evet tüm bu mutsuzluk, hastalık ve içinden çıkamadığınız problemlerin çözümü var! Bilinçaltı Dönüşüm ve Duygu Yönetim Uzmanı Güneş Tan, "Kaderini Değiştir-ARTT Akaşik Kayıtları Dönüştürme Tekniği mucizesi" adlı kitabında bunu nasıl başaracağınızı kendi hikayesinden yola çıkarak, samimi ve akıcı bir dille anlatıyor.

Duygularınızın efendisi olun!
Güneş Tan, "Tüm insanlığın yaşamı duyguları yaşamakla geçer. Olumlu ve olumsuz duygular arasında gider geliriz, hayat temelde bundan ibarettir. Olaylardan duyguları çıkarın, o olay hiçbir şey ifade etmez. Biz insanların görevi adeta bu duyguları yaşamaktır. Tüm davranışlarımızın kontrolü duyguların elindedir. Bu yüzden bazen kendimizi tanıyamayız, çünkü aslında yaptığımız hareketi veya söylediğimiz şeyi duygular etkilemektedir. Biz istemesek de duygunun bizi itelediği davranışları sergileriz. Mantığımız başka söyler ama duygular etkiler ve biz yaparız" diye anlatıyor duyguların gücünü ve çözümü şöyle açıklıyor: "ARTT sisteminin temeli işte bu duygu zıtlıklarını nötr hale getirmek. Seansları yaptıkça siz ve etrafınız değiştiğinizi fark edersiniz. ARTT ile hızlı, radikal, kalıcı, inanılmaz sonuçlar elde edilir."

ARTT’nin ortaya çıkış hikayesi


Güneş Tan, 40’lı yaşlarındayken içinde bulunduğu durumu şöyle özetliyor: "Hiçbir şey göğsümün tam ortasındaki o ‘acıyı’ yok etmeye yetmiyordu. Bel-boyun fıtığı, huzursuz bacak sendromu, dayanılmaz eklem ağrıları, fibromiyalji, römatoit artrit, karpal tünel sendromu, bağışıklık sistemimde çöküklük, ağır depresyon ve panik atak başlamıştı. Hiçbir tedavi bunlara çözüm olmuyordu. Bir doktor, ağrılarımı hafifletmek için sıcak su dolu küvete uzanıp rahatlamamı tavsiye etmişti. Yaptım. Suyun sıcaklığı vücuduma yayılıp bedenimi sızlattığında gözlerimden yaşlar boşaldı. Gözlerim açık ne kadar süre geçti hatırlamıyorum ama karşımda ölmüş dedem ve anneannemi gördüm. Rüya sandım önce ama uyumuyordum. Dedem 'Güneş kızım, cennetin kapıları açıldı senin için' dedi. Etrafımın, minik altın sim taneleriyle kaplanmaya başladığını fark ettim. Sanki küçük melekler, altın rengindeki kanatlarını çırparak zerrecikleri saçıyordu. Dedem melekleri göstererek 'Onların ışığı ile yıka tüm hastalıkları' dedi. Huzurla doldum. Anneannemin gülen gözlerinden içimi ısıtan bir sevgi seli karanlığımı deldi ve içim ışıkla dolup taştı, sanki evrene saçıldı. Elimi göğsümün ortasına yerleştirdim ve içimden 'aldım, attım' diye düşündüm. Ellerimde yoğun bir sıcaklık ve karıncalanma başladı. Avucumda, vakum gibi içine çekme hissi oluştu. Göğsümün ortasındaki acı, keder hissi yok oldu. Kendimi daha güçlü hissetmeye başladım. Bunun mantıklı açıklaması yok, biliyorum. Ama sevinç ve şükürden ağladığımı da iyi hatırlıyorum. İlerleyen günlerde olaylara, yaşamına hakim, güçlü ve cevabı içinde bulan, içindeki güce inanan, hayata kızmayan, bilakis her saniyeyi bir mucize gibi hisseden, kendini ve yaşamayı seven bir Güneş’le tanıştım." Son 20 yıldır dünyanın birçok farklı yerinde şifa eğitimleri alan Güneş Tan ile hem tekniği hem de kitabı üzerine konuştuk.

gunes tan kaderini degistir kitap

ARTT (Akaşik Kayıtları Dönüştürme Tekniği) nedir?


Bu bir zihin tekniği. Zihin ve düşüncelerini kullanan her insana uygulanabilen, kişinin içinde bulunduğu durumu tamamen değiştirebilen, fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkların, yaşamsal bozuklukların, kısırdöngülerin, tüm kayıtlarda kalıcı olarak olumluya dönüştürülmesine ve eski halinin tamamen değişmesine vesile olabilen bir teknik. ARTT, başka bir tekniğin uyarlaması ya da mantıkla yarattığım bir uygulama değil. Sezgisel olarak bana gelen bir sistem.

ARTT sistemi nasıl işliyor?


Söylediğiniz, yaptığınız, niyetlendiğiniz her şey sizden çıkan birer titreşim oluşturur. Her saniye bu titreşimler sizden uzaklaşır ve evrene yayılarak onun bir parçası olur. Titreşimler, içine girip ulaşabildiğiniz birer kayıt gibidir. Akaşik kayıtları, tüm insanlığın, varoluşun, evrenin birikmiş bilgisidir. ARTT sistemi ile uzman, kişinin yaşadığı olayın onda yarattığı her negatif duygu ve düşüncenin elektriğini boşaltması için yönlendirir. Olumsuz duygu ve düşünceler, zıtları olan olumlu elektriğin etkisiyle nötr hale gelir. Böylece kişide, yaşadığı olayla ilgili sadece 'Bir' olumlu duygu kalır.

Organlarımızı işleten, hayatımızı idare eden zihnimizdir. Fizik profesörlerine göre, evren maddeden oluşmayan bir hologram, büyük bir zeka, bir zihin. Ve varoluş sesle, o büyük zekanın dışavurumuyla başladı. ARTT, yaratılışın temel prensipleriyle uyumlu olduğu için kalıcı oluyor. Yaratılış, tek yoğun bir enerjiyken patlayıp saçıldı (Big Bang) ve "bir olan ikiye ayrıldı". ARTT ile ayrılmış olan zıtları tekrar bir yapıyor, aslına dönüştürüyoruz. Mesela üzüntü ve mutluluk veya acı ve rahatlık zıtlığı varsa o kişide, bunlar bir haline geldiğinde sadece pozitif duygular kalıyor. Neden sadece iyi duygu kalır? Çünkü özümüz olan Yaradan’ın nefesi pozitiftir ve seanslarla özümüz ortaya çıkar. Ondan sonra da hayatı duyguların etkisiyle değil, özümüzle "ben" olarak yaşamaya başlarız.

ARTT seansında neler yapılıyor?


Danışanın bir şey anlatması gerekmiyor, sorununu söylemesi yeterli. Seansta aklına gelen olayı anlatmak zorunda da değil, sadece o olayın onda ne yarattığını söylüyor. Kişi, masaj yatağına uzanıyor, içe yolculuk başlıyor. Hipnoz yok, çünkü o kişide var olan durumların bilgisi lazım bana. Sorunu yaratan olayların o kişide neden olduğu ve kaderinde yaşaması gereken duygu ve düşünceleri boşalttırıyorum. Boşaltım kişinin durumuna göre ayarlanıyor. Kimi duygularını siyah zift olarak boşaltıyor. Kimi su, buhar, dalga, duman veya kan olarak boşalabiliyor. Duygular canlıdır, tepki verebilir. Gitmek istemeyen duyguyu ikna edecek kalıp cümleler söyletiyorum. Bu ritüelden sonra boşalıyor. Kişilerin etkilenmeleri de farklı oluyor bu seanslarda: Gaz çıkarmak, bacak ve kolların istem dışı oynaması... Bazen bir meleğin dokunduğunu hissedebiliyor kişi veya peygamberlerden, ulvi kişilerden mesajlar alabiliyor. Herkeste mutlaka olan bir yan etki, seans sonrası tuvalete gitme ihtiyacı.

Kitabınızın adı “Kaderini Değiştir!” çok iddialı bir isim. Bu mümkün mü?


Evet mümkün, yaratılışın temel ilkelerine uyan özel bir sistem olan ARTT seansları ile bu gerçekleşebilir. Yaşadıklarının değişmesini isteyen kişi, yaşadığı olumsuz olayların etkilerinin kalıcı bir şekilde olumluya dönüştüğünü bizzat kendisi seanslarda deneyimler. Kişiyi etkileyen duyguların etkisi kalmadığı için bakış açısı artık değişmiştir, davranışları ve hayatı da bu mantık ile gelişir. Kitabı okursanız bunun mümkün olduğunu ve nasıl yapıldığını anlarsınız. Ayrıca, yaşadıklarınızın DNA’nınızı nasıl değiştirdiğini, ciddi anlamda ne şekilde etkilendiğinizi kitapta verdiğim bilimsel araştırmalarda görebilirsiniz.

Kitapta danışanların seans deneyimleri de var. Genellikle insanlar en çok hangi sorun için geliyor?


İlk sırada depresyon ve panik atak var. İkinci sırada ise; özel ilişkiler, iş ve para konularındaki sorunlar takip ediyor. Sonra fiziksel ve psikolojik rahatsızlıklar geliyor. Bu bir zihin tekniği, bir sistem olduğu için her konuda kesin başarılı; çünkü her şey zihinde başlar, zihinde biter. Bedenimizi ve hayatımızı zihnimiz kontrol eder.

"Kaderini Değiştir" kitabını okuyanlar ne kazanacak?


Kitapta sorunları ile baş edebilecekleri bir enerji aktarımı "Cennetin Dokunuşu" enerji uyumlaması okuyana otomatik akar. "Cennetin Dokunuşu" tutarlı bir şekilde devamlı kullanılırsa geçmeyen hastalıkların bile geçmesine vesile olur. Benim romatoid artritim, fibromiyaljim ve diğer rahatsızlıklarımın geçmesini ve onları o seviyede tutmamı sağlamıştır. Kitapta ARTT sisteminin tarifini ve zihin egzersizlerini de verdim. Bunlar tarif ettiğim gibi uygulanırsa kalıcı netice elde edilir. Uygulama sonrası gözlem yaparak alttan çalışılması gereken neler çıkmış, takip edip onları da çalışmak daha güzel neticeler verir.

gunestan.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER