› 
 › 
Pudra.com 04.01.2012

Kayıp Gül 2 çıktı!

Dünyada 50 ülkede 44 dile çevrilen "Kayıp Gül"den sonra Serdar Özkan’ın üçüncü kitabı "Kayıp Gül 2: Ölümsüz Kalp" Artemis Yayınları tarafından yayımlandı.

İlk kitabı "Kayıp Gül" ile yüz binlerce okura ulaşan Serdar Özkan’ın sabırsızlıkla beklenen yeni romanı "Kayıp Gül 2: Ölümsüz Kalp" okurla buluştu. Bu, "Kayıp Gül" adlı romanı 50 ülkede 44 dile çevrilen Serdar Özkan’ın üçüncü kitabı.

Kayıp Gül 2 çıktı!

Kitapları yurt dışında, Random House, Bertelsmann, Bompiani, Hachette gibi dünyanın en prestijli ve seçkin yayınevleri tarafından yayınlanan Serdar Özkan’ın yeni romanı kalbin içine yapılan mucizevi bir yolculuğu konu ediyor.

Simyacı, Küçük Prens ve Martı ile birlikte anılan, dünyanın en çok dile çevrilmiş romanlarından biri olan "Kayıp Gü"den esinlenilmiş, yüreğinizi ısıtacak yeni bir roman bu.

Kayıp Gül, Türkiye’de 84 hafta çok satanlar listelerinde kalmış, 2010 yılının en çok okunan romanı olmuştu. Kanada’dan Japonya’ya, Brezilya’dan Çin’e dünyanın dört bir yanında okurların büyük beğenisini kazanan Kayıp Gül, dünya basınında, Corriere della Sera, DPA, Helsinki Sanomat gibi her biri kendi ülkelerinin önde gelen haber ve basın kuruluşlarından büyük övgüler aldı.

Dünyanın en önemli haber kuruluşlarından Alman Haber Ajansı DPA ve Finlandiya’nın en çok okunan gazetesi Helsinki Sanomat tarafından St. Exupéry’nin Küçük Prens’ine benzetildi, “Türklerin Küçük Prensi” olarak adlandırıldı.

Kayıp Gül 2: Ölümsüz Kalp
Serdar Özkan
Artemis Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER