› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.10.2016

Instagram'da takip etmeniz gereken kitap tutkunları

Instagram'da kitaplarla harika kompozisyonlar yaratan hesapları bir araya getirdik. Tanımadan sevdiğimiz yaratıcı kitap tutkunları Pudra.com'da!

Instagram'da hesaplar arasında kayboluyorsanız, yalnız değilsiniz. Hepimiz Instagram'da yeni hesaplar keşfetmekten ve yaratıcılıklarına hayran kaldığımız kullanıcılarla bağ kurmaktan büyük keyif alıyoruz. Pudra.com olarak merakla takip ettiğimiz hesaplardan bazıları da kitap tutkunlarına ait. Fotoğraf ve kitap sevgisini bir araya getiren bu hesapları çok seveceğinizden eminiz. 

Instagram'da takip etmeniz gereken kitap tutkunlarının hesapları için galeriye tıklayın. 

Kitap severlerin hemen takibe alacağını düşündüğümüz bu kullanıcılar, kitaplarla farklı farklı kompozisyonlar yaratarak harika fotoğraflar paylaşıyor. Her bir fotoğrafın farklı bir hikayesi var. Fotoğraflarda kitaplara çiçekler, kuşlar, dallar eşlik ediyor, hepsi renkli bir dünyanın kapısını aralıyor sanki. Yaratıcılıkta sınır tanımayan bu hesapları biz çok sevdik, bakalım siz de bizimle aynı fikirde misiniz?

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Instagram'ın en iyi nail art hesapları
Yaratıcılıkta sınır tanımayan nail art hesaplarını sizin için taradık. Tek renk tırnaklar sıkıcı geliyorsa, işte size ilham verecek 10 nail art hesabı.

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafları
Instagram'da en çok hangi fotoğrafların beğenildiğini biliyor musunuz? Ünlülerin en çok beğeni alan fotoğrafları haberimizde.

Instagram fotoğraflarının gerçek halleri
İnsanlar görmek istedikleri şeyleri sosyal medyada daha çok paylaşıyor artık. Instagram'ın yanıltıcı paylaşımlarına gelin hep beraber bakalım...

Instagram'da takip etmeniz gereken 10 sağlıklı hesap
Beslenme ve diyet uzmanlarının Pudra.com editörlerine ilham veren Instagram hesaplarını mercek altına aldık. Her gün taze taze diyet, sağlıklı yaşam ve egzersiz önerileri bu Instagram hesaplarında...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2