› 
 › 
Pudra.com 06.06.2011

Küçük Dükkanlar Kitabı

Boyut Yayıncılık’tan İstanbul’a dair son derece keyifli ve sıra dışı bir eser: “Müstesna İstanbul/Küçük Dükkanlar Kitabı 1”. Pukka Living’in özenle hazırladığı kitap, adından da anlaşılacağı üzere İstanbul’un “müstesna” adreslerine rehberlik ediyor.



































İstanbul sokaklarındaki küçük, yaratıcı dükkanlar!

Alışkanlıklarının dışına çıkıp, farklı lezzetler arayanlar için “müstesna” bir İstanbul sokak rehberi niteliğindeki bu kitapta; herkesin pek duymadığı, duyanlarınsa başkalarından saklayıp kıymetini çok iyi bildiği 100’den fazla farklı mekan yer alıyor. Mobilyacılardan yoğurtçulara, balıkçılardan plakçılara kadar kitapta incelenen bu eski-yeni ve özel mekanlar, bulundukları muhitle adeta bütünleşiyor. Kitabın sonunda ise kitapta yer verilen mekanların yerlerini gösteren şehir haritalarının yanı sıra, okura notlarını alabileceği özel bir bölüm ayrılmış ve yine okurun işaretleyebilmesi için hazırlanmış “önemli”, “bayıldım”, “süper” gibi yorumları içeren eğlenceli stickerlar da ihmal edilmemiş.

Gerek tasarımı, gerek kolay kullanılır ebadı, gerekse seçtiği özgün mekanlarla Pukka Living’in hazırladığı Müstesna İstanbul/Küçük Dükkanlar Kitabı 1; İstanbul’un saklı hazinelerini elinizin altında bulundurmanızı sağlayacak son derece keyifli ve farklı bir eser. Müstesna İstanbul ile “Bir şehir, en iyi oranın yerlisiyle öğrenilir” diyen Pukka Living’in kılavuzluğunda her köşesi ilham barındıran İstanbul’a farklı bir gözle bakacaksınız.


Müstesna İstanbul / Küçük Dükkanlar Kitabı-1
Pukka Living
Boyut Yayıncılık
21,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER