› 
 › 
Pudra.com 06.06.2013

Küçük Oteller Kitabı 2013 çıktı!

Gezginlerin ve tatilcilerin heyecanla beklediği sıra dışı rehber Küçük Oteller Kitabı'nın 2013 baskısı okuyucuyla buluştu.

Tam 16 yıldır yayınlanan "Küçük Oteller Kitabı" adlı rehber, Türkiye'nin sıra dışı ve özgün yapıdaki küçük otellerini tanıtıyor. Her yıl olduğu gibi keyifli ve kolay taşınabilir ebadıyla "Küçük Oteller Kitabı"nda tanıtılan oteller, hem Türkçe hem de İngilizce olarak iki dilde anlatılıyor.

Küçük Oteller Kitabı 2013 çıktı!

250'ye yakın otelin yer aldığı bu özel rehberin 2013 baskısına, eski baskılarda bulunmayan yaklaşık 30 yeni otel eklendi. Ayrıca tüm bilgiler bu baskı için yeniden gözden geçirildi ve yorumların büyük çoğunluğu yeniden yazıldı. Resmi sınıflandırmaların dışında kendi sıfatlarını oluşturan bu otellerin en önemli ortak noktası ise küçük olmaları.

Mutlu Tönbekici'nin hazırladığı ve özenle yenilenen bu keyifli rehberde okuyucular, sayfaların köşelerinde yer alan koordinatları kullanarak akıllı telefon ya da tabletleriyle merak ettikleri otelin neredeyse garaj kapısına kadar yol tarifi de alabilecek.

"Küçük Oteller Kitabı" özel tasarımı, haritaları, renkli baskısı, çarpıcı fotoğrafları ve otellere dair verdiği kullanışlı bilgilerle gezginlerin ve tatilcilerin yanından ayırmayacağı bir kitap olacak.

İyisi mi bu yaz da, Küçük Oteller Kitabı’nı incelemeden tatil planı yapmayın.

Küçük Oteller Kitabı
Mutlu Tönbekici
Boyut Yayınevi
Fiyatı: 22.90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER