› 
 › 
Pudra.com 10.11.2010

Masumiyet Müzesi Amerika'da en çok satanlar listesinde!

Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi (The Museum of Innocence) kitabı Amerika'nın en prestijli çok satanlar listesi olan New York Times Book Review listesine 20. sıradan girdi.

Masumiyet Müzesi’nin bu ay çıkan İngilizce baskısı New York Times’ın en çok satanlar listesine 20. sıradan girdi.


Objektif olmasıyla tanınan New York Times çok satanlar listesi binlerce kitapçı, gazeteci, süpermarket ve dükkândan alınan rakamların ortalamasıyla belirleniyor. Liste, senede 180 bin kitabın yayımlandığı ABD’de çok satan kitapların daha da çok satmasına yol açıyor.

Polisiyeler, aşk romanları vs. arasından nadiren bir edebi roman listeye girebiliyor. Çeviri kitapların listeye girmesi ise daha da zor.

Masumiyet Müzesi geçen sene “The Museum of Innocence” adıyla ciltli kitap olarak yayımlanmış ve övgülerle karşılanmıştı. Ve şimdi Masumiyet Müzesi’nin bu ay çıkan ciltsiz İngilizce baskısı New York Times’ın en çok satanlar listesine 20. sıradan girdi.



Masumiyet Müzesi, Pudra.com'un en güzel aşk romanları listesinde yer almıştı. Elif Şafak'ın Aşk'ından, Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi'ne kadar, seçtiğimiz aşk romanlarını görmek için En güzel aşk romanları yazımıza tıklayabilirsiniz.


Masumiyet Müzesi
Orhan Pamuk
İletişim Yayınları



Masumiyet Müzesi ve Orhan Pamuk'un diğer kitapları hakkında bilgileri ve okuyucu yorumlarını kitapturk.com sitesinde bulabilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER