› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.11.2012

Mehmet Yaşin'den ünlülerin "Yemek Sırları"

Ünlü gurme yazar Mehmet Yaşin, yeni kitabı "Yemek Sırları"nda ünlülerin yemek alışkanlıklarını, en çok sevdikleri yemekleri, en beğendikleri mekanları ve onların hiç bilinmeyen yönlerini anlatıyor.

Mehmet Yaşin'i CNN Türk'teki gurme programından, Hürriyet gazetesindeki yemek sohbeti tadındaki yazılarından, kitaplarından tanırsınız. Ünlü gurme yazar Mehmet Yaşin, bu defa yeni bir kitapla karşımızda.

Mehmet Yaşin'den ünlülerin

"Yemek Sırları" adlı bu kitapta, Hürriyet gazetesinde ünlülerle yaptığı röportajlara yer veriyor Yaşin. Ünlülere yemek alışkanlıklarını, en çok sevdikleri yemekleri, en beğendikleri mekanları soruyor ve onların hiç bilinmeyen yönlerini okurlarla paylaşıyor. Gazete sayfalarına sığmayan yemek sırları bu kitapta kendine yer buluyor.

Ali Poyrazoğlu’nun usta bir aşçı olduğunu, Betül Mardin’in yemek tutkunu ailesini, Doğan Hızlan’dan İstanbul’un ilk lokantalarını, Elif Şafak’ın yazarken ilham aldığı yemek kültürünü, Erdil Yaşaroğlu’nun anlatımıyla bir karikatüristin nasıl beslendiğini, Hülya Avşar’ın mutfak maceralarını, Leman Sam’ın organik besin tutkusunu, Mehmet Gürs’ün aşçılık serüvenini, Mesut Yar’ın zayıflama yöntemlerini, Metin Akpınar’ın buğulama tarifini, Müjdat Gezen’in kendisiyle birlikte sofraya oturan dört köpeğini, Nazlı Ilıcak’ın cezaevindeyken şap konulduğu için hiç ekmek yememesini, Selim İleri’nin edebiyat dünyasından meyhane arkadaşlarını, Seyfi Dursunoğlu’nun hijyen merakını, Tuncel Kurtiz’in dil bilmediği için İtalya’da nasıl dilsiz rolü oynadığını, Zülfü Livaneli’nin Yaşar Kemal’le her buluşmasında Çin yemeği yemesinin hikayesini ve daha birçok ünlünün yemek maceralarını büyük bir keyifle okuyacaksınız.

Kitapta sizi bekleyen bir başka sürpriz ise bu ünlü isimlerin verdiği yemek tarifleri. Mutlaka denemek gerekiyor!


Yemek Sırları
Mehmet Yaşin
Doğan Kitap
Fiyatı: 29 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER