› 
 › 
Pudra.com 21.07.2010

Mutluluk Projesi, Gretchen Rubin

Mutsuzluk hastalığına yakalanmış olanlar, mutluluğu bulmaya çalışanlar bu kitap sizler için... Gretchen Rubin'in tavsiyeleri herkese uyuyor...

Mutluluk Projesi, Gretchen Rubin'in hayatında uyguladığı bir projenin kitabı. Mutlu olmayı hakeden ama nasıl oalacağını bilmeyenler için adım adım tam 12 aylık bir projeyi anlatıyor kitap. 30 dilde yayınlanan, Amerika'da çok satan kitaplar arasına giren kitabın tanıtım yazısı şöyle:





Aslında biliyorsunuz;
Mutlu olmak için çoğu şeye sahipsiniz.
Hatta kendinizi mutlu bir insan olarak bile tanımlayabilirsiniz.
Ancak eksik olan bir şeyler var.
Kimseye söylemiyorsunuz belki ama eminsiniz.
Adını koyamadığınız bir şeyler eksik.

BU YAZ
AYNI HAYATINIZA
YENİDEN BAŞLAYIN.
SİZE 12 AY SÜRECEK BİR PROJE SUNUYORUZ.
EKSİK OLANI, FELSEFE, BİLİMSEL ARAŞTIRMA, TARİH, ANALİZ VE HAYAT TECRÜBELERİNEYLE TAMAMLAYARAK GERÇEK MUTLULUĞA ULAŞACAĞINIZ BİR PROJE.







İŞTE MUTLULUK PROJENİZ...
Kendini tanıma ve geliştirme, daha huzurlu ve zengin bir yaşama ulaşma, içsel dinginliği sağlama ve her şeyden önemlisi mutlu olma üzerine yazılan kitaplar arasına en son Gretchen Rubin`in Mutluluk Projesi katıldı. Mutluluk Projesi April Yayıncılık`dan çıktı.

Kitap, mutlu olmak için birçok nedeni olan ancak yine de melankoli, güvensizlik, halsizlik ve suçluluk duygularından bir türlü sıyrılamayan Gretchen`in on iki aya yaydığı projesinin bir dökümü niteliğinde.

Herşey Gretchen'in bir gün otobüsün bulanık penceresinden dışarıyı izlerken, bir yandan şemsiyesini kapatmaya çalışan, bir yandan kulağında telefon, bebek arabasını idare eden kendi yaşlarında bir kadını görmesiyle başlıyor.

İşte ben, diye düşünüyor o an Gretchen, bu benim ve artık böyle olmak istemiyorum. Mutluluk Projesi, görünürde mutlu olmak için her şeye sahip olan ama bir türlü istediği içsel dinginliğe ve mutluluğa kavuşamayan şehir insanı için bir el kitabı niteliğinde...

Rubin kitabında, mutlu olmak için neleri denediğini ve bu yolda neler öğrendiğini okurlarıyla paylaşıyor. Canlı olmak, aşkın değerini bilmek, eğlenmenin önemi, dostlarla sağlıklı ilişki kurmak ve hayatı anlamlı kılacak tutkular yaratabilmek, Rubin’e göre mutluluğun olmazsa olmazlarından birkaçı.

Mutluluk Projesi
Grechen Rubin
April Yayıncılık


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER