› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.07.2011

Nereye Kayboldu Bu Erkekler?

Bu soruyu biz değil, Jenny Colgan soruyor ve kitabına isim olarak koyuyor. Kitap hakkında, "Buz kesmiş kalpleri bile eritecek" yorumu yapılıyor.

Pudra.com olarak size çok ilginç bir kitaptan söz edeceğiz. Kitabın adı, "Nereye Kayboldu Bu Erkekler?"

Nereye Kayboldu Bu Erkekler?

Kitabın kahramanı, Katie adında bir kadın. Dünyanın artık "erkeklere ait" olmadığına sevinmesine rağmen sürekli etrafında biraz daha fazla erkek olmasını arzu eden biri. Hiç olmazsa etrafındaki erkeklerin bekar olmasını istiyor.

Büyükşehirde evlenme ihtimalinden çok, öldürülme ihtimalinin olduğunu fark etmesinin ardından Katie, şansını zorlamaması gerektiğini anlıyor ve kendisini dağlara vuruyor. Kuzey İskoçya`ya gidiyor.

Fairlish'in kuş uçmaz kervan geçmez bir kasaba olmasına ve kendisinin de ayağına lastik çizme geçirecek türde bir kız olmamasına rağmen gittiği köyün muhteşem bir avantajıyla karşılaşıyor: Erkekler. Hem de yüzlercesi!

Katie bir köy dolusu hayranı olduğu gerçeğiyle kendinden geçse de somurtkan yeni patronu Harry`yle bir türlü anlaşamıyor. Üstüne üstlük Iain isimli "yöresel lezzet" sürekli aklını karıştırıyor. Harry`nin Iain`dan nefret etmesi ve bu nefretin altında başka meselelerin yattığının ortaya çıkmasıyla işler karışıyor. Ortaya da heyecanlı bir roman çıkıyor.

Bakalım kırsalda hayat pek parlak olmasa da Katie, Fairlish`in güzelliklerine sırtını dönüp tekrar şehir hayatına dönebilecek mi?

Nereye Kayboldu Bu Erkekler?
Jenny Colgan
Pegasus Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER