› 
 › 
Pudra.com 20.11.2012

Nilgün Belgün'ün hayatı kitap oldu

Nilgün Belgün, Büyükada’da geçen çocukluğundan oyunculuğa adım atış serüvenine, hayata, aşka ve oyunculuğa bakışına dair her şeyi gazeteci Gülenay Börekçi'ye anlattı ve ortaya "Hayat… Sen Benimsin" kitabı çıktı.

Tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün hayatını, tiyatro aşkını, medyada gündem oluşturan ilişkisini gazeteci Gülenay Börekçi'ye anlattı ve tüm bunlar bir kitaba dönüştü. Ortaya "Hayat… Sen Benimsin" çıktı.

Nilgün Belgün'ün hayatı kitap oldu

Gazeteci Gülenay Börekçi Nilgün Belgün’le girdiği bu kitap serüvenini anlatırken “Nilgün Belgün’le uzun bir röportaj yapacağımı duyanların yüzüne kocaman bir tebessüm gelip yerleşiyordu. Hepsi ağız birliği etmiş gibi, ‘Ne şanslısın’ diyerek, onun ne kadar güler yüzlü, kendisiyle barışık, yaşama sevinciyle dolu, pozitif bir insan olduğunu anlatmaya başlıyordu” diyor.

Kimilerinin “Erkeğin zekasına, kadının kalbine sahip” cümlesiyle tarif ettiği Nilgün Belgün sözünü sakınmayan, hayatı ve oyunculuğu dolu dolu yaşayan bir kadın. Bu kitapta Belgün’ün Büyükada’da geçen çocukluğundan oyunculuğa adım atış serüvenine, hayata, aşka ve oyunculuğa bakışına dair her şey var!

İstanbul’un değişim dönemleri… Ucundan kıyısından şahit olduğu eski güzel Yeşilçam… Konservatuvar yılları, tiyatro deneyimleri… “Ruh dedektifliği” diye adlandırdığı ve aşkla bağlı olduğu mesleği; arkadaşlarıyla, meslektaşlarıyla ve hayran olduğu büyük oyuncularla
yaşadıkları… Tiyatro sayesinde munis, çekingen bir çocuk olmaktan çıkıp kendine güvenen, cesur bir kadın haline gelişi…

Ve tabii ki aşk!

Nilgün Belgün, bu kitapla çoktan geride bıraktığı sayfaları da cesaretle açıyor, bugün yaşadığı, medyada çok gündeme gelen aşkını
da anlatıyor.

Hayat... Sen Benimsin
Nilgün Belgün
Söyleşi: Gülenay Börekçi
Doğan Kitap
Fiyatı: 21 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER