› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.06.2012

Pazartesi Geldiği İçin Teşekkürler Tanrım!

Pazartesi sendromu yaşıyorsanız sizi motive eden, size iyi gelen bir iş ortamı yaratmak için kitap önerimiz var: Pazartesi Geldiği İçin Teşekkürler Tanrım!

En iyiyi hedefleyen işverenler ile çalışanların okuması tavsiye edeceğimiz bir kitapla tanıştırıyoruz sizi: Pazartesi Geldiği İçin Teşekkürler Tanrım!


20 yıllık yönetim danışmanı olan ve üç kez Yılın Girişimcisi ödülünü kazanan Roxanne Emmerich'in kaleme aldığı kitapta, iş yerinde mutlu olmanın sırlarını açıklıyor. Çalışanlara tutku ve heves aşılamak, tüm çalışanların her gün gelmek istedikleri bir iş ortamı yaratmak için dinamik stratejiler sunuyor. İş yerini daha iyi bir ortam haline getirmek için kendi özel motivasyon ve kanıtlanmış yöntemlerini paylaşıyor.

"Pazartesi Geldiği için Teşekkürler Tanrım!" kitabı kâr getiren ve işi sevdiren bir sistemin ana hatlarını çiziyor. İş yerinde en alt seviyede bulunanlardan en tepe noktadaki kişilere kadar herkes için bir "Pazartesi Geldiği için Teşekkürler Tanrım!" denilen iş yeri ortamı oluşturmayı amaçlıyor. Kitap, somut sonuçlar elde etmek üzerine yoğunlaşıyor.

Ne dersiniz, sürekli pazartesi sendromu yaşarken, böyle bir kitapla motive olmak iyi bir fikir, değil mi?

Pazartesi Geldiği İçin Teşekkürler Tanrım!
Roxanne Emmerich
Pegasus Yayınları
Fiyatı: 15 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER