› 
 › 
Pudra.com 22.08.2011

Saba Deniz'in "Bebekle Doğmak" kitabı çıktı

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu, aynı zamanda Pudra.com yazarı Saba Deniz, sıkıntılı hamilelik döneminden sonra kızı Eva’yı kollarına aldığında yaşadığı yeniden doğuş deneyimini "Bebek’le Doğmak" adlı kitabıyla paylaşıyor.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu, aynı zamanda Pudra.com'un yazarı olan Saba Deniz, sıkıntılı başlayan hamileliğinde yaşamış olduğu deneyimlerini, önce kadın sonra eş kimliğindeki farkındalıklarını ve en sonunda kızı Eva’yı kollarına aldığında ulaşmış olduğu, zihinsel ve duygusal bedeninde farklı bir bilinçle adeta yeniden doğuşunu "Bebekle Doğmak" isimli kitabı ile sadece hamilelerle ve anne adaylarıyla değil tüm kadınlarla paylaşıyor.

Saba Deniz'in

Çocuk sahibi olma isteğiyle geçirdiği aşamalar sonrasında yolu Bahçeci Sağlık Grubu doktorları Dr. Halit Fırat Erden ve Dr. Murat Berksoy ile kesişen Kişisel Gelişim uzmanı Saba Deniz, tedavi süreçlerini, bu süreçlerde yaşadıklarını, doktorlarından aldığı pozitif enerji ve ilham sonrasında "Bebekle Doğmak" isimli kitabınının atılan filizlerini tüm detayları ile okuyucularla paylaşıyor.



Bir kişinin deneyimi bir diğerine ışık olamaz mı?
Tüm bu tedavi süreçleri ve hamileliği boyunca, doktorlarının yönlendirmeleri ile kendisini ruhsal ve fiziksel olarak anne olmaya yönelik adeta yeni baştan şekillendiren Saba Deniz, ruhsal ve bedensel anlamda adeta yeniden doğuş öyküsünü, birçok kadının kendisiyle benzer deneyimler yaşamasına rağmen, bu özel süreçleri sadece en yakın çevreleriyle paylaşmaları ya da içlerine gömdüklerini fark etmesiyle toplumla paylaşmaya karar veriyor.

Çocuk sahibi olma isteği ve hamileliği süresinde önce kadın sonra ise eş kimliklerinin farkındalıklarını anlatan Saba Deniz, bu kimliklerinde aldığı yeni yol ve üzerine koyduğu yeni bakış açıları ile kendisini anne kimliğine nasıl hazırladığını, dünyaya getirdiği kızı sayesinde kendisini içinde bulduğu farklı zemin ve sorumluluklara ulaşmasındaki evrelere ait tüm detayları, yaşam koçu kimliğiyle tüm okuyucuların kendi hayatlarında kesişen noktalara ya da sorunlara çözüm bulmaları amacıyla paylaşıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER