› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.10.2016

Bu kitap iş hayatınızı kurtaracak!

Zor bir patron iş hayatını çok zora sokabiliyor. Kariyerimizi inşa ederken hayatta kalmanın yollarını Simge Üngör "Vampirle Görüş-me" kitabında anlatıyor.

Hepimiz iş hayatında başarılı olmayı ve takdir edilmeyi isteriz. Ama sıkıntı yaratan bir patron tüm hayallerimizi suya düşürebilir. Simge Üngör ilk kitabı "Vampirle Görüş-me" patronlarımızdan nefret etmeden, küsüp istifa etmeden ya da kan kaybından ölmeden de birlikte çalışılabileceğinin bir yolu olduğunu anlatıyor. 

Bu kitap patronlarla anlaşma sanatını anlatıyor
Simge Üngör, ilk kitabı "Vampirle Görüş-me"de kariyerimizde yükselirken karşımıza çıkabilecek zorlu patronlar ve engellerle nasıl başa çıkacağımızı komik bir dille anlatıyor. "Önceliğiniz karşınızdakini tanımak olsun. Herkes kendi çalıştığı vampirin türünü öğrenir ona göre davranırsa iş hayatından minimum zararla çıkar. Sonuçta sörfçülere saldıran köpekbalığına kızamayız." diyor Simge Üngör. "İş hayatını bir oyun olarak kabul ederseniz hayat sizin için kolaylaşır ama siz yine de deplasmanda olduğunuzu unutmayın." diye ekliyor. Doğru söze ne denir.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
İşyerinde mutlu çalışmak için 15 yöntem
İşyerinde kendi içimizdeki armoni, sevgi ve mutluluğu sağlamak için neler yapabiliriz? Ünlü Zen Budist Üstad Thich Nhat Hanh'ın önerileri Pudra.com'da.

Ünlü yöneticilerin 15 favori mülakat sorusu
İş görüşmelerinde karşınıza çıkabilecek farklı sorulara hazırlıklı olun. Dünyanın en önemli yöneticileri görüşmelerde mutlaka sordukları mülakat sorularını açıklıyor.

Louise Hay'den yeni kitap: Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev
Louise Hay, "Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev" kitabında sağlıklı bir hayat için yararlı ipuçlarını bizlerle paylaşıyor. Detaylar Pudra.com'da!

En iyi kişisel gelişim kitapları
Kişisel gelişim kitaplarının sayısı arttıkça nereden başlayacağınıza karar vermeniz de zorlaşıyor. Pudra.com en iyi kişisel gelişim kitaplarını yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER