› 
 › 
Hürriyet 17.02.2012

Tülin Şahin modelliğin kitabını yazdı

Tülin Şahin’in model olma hayali kuran kızlara tüyolar verdiği “TopModel Nasıl Olunur”, adlı kitabı raflardaki yerini aldı.

“Supermodel of Denmark” yarışmasını kazanarak profesyonel iş hayatına adım atan Tülin Şahin, modelliğin kitabını yazdı. Modellik yaptığı 13 yıla 250 defile, 200 kampanya ve 15 reklam filmi sığdıran, ayrıca güzellik, bakım, makyaj sırları konularında sekiz kitap yazan Şahin’in yeni kitabı “Topmodel Nasıl Olunur”, Doğan Kitap’tan çıktı.

Tülin Şahin modelliğin kitabını yazdı

Şahin’in model olma hayali kuran genç kızlara tüyolar verdiği kitapta, modelliğin tarihçesinden ajanslarla çalışma ilkelerine, uluslararası bir model olmak için yapılması gerekenlerden güzellik ve bakım tüyolarına kadar hem model olmak isteyen hem de modeller kadar güzel görünmeyi arzulayan kadınların ilgisini çekecek pek çok konu var.

Ünlü modellerden tam destek
Dünyaca ünlü modeller Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen, Isabeli Fontana, Helena Christensen, Eva Herzigova, Adriana Lima, Heidi Klum ve Tyra Banks ile Deniz Akkaya, Arzum Onan, Selin Toktay, Tuğçe Kazaz, Çağla Şıkel, Aysun Kayacı, Yüksel Ak ve Cansu Dere de kitapta yorumlarıyla yer alarak Tülin Şahin’e destek oldu.

Claudia Schiffer, Şahin için “Tülin, böyle bir projeyi hayata geçirdiğin için seni tebrik ediyorum. Kitabında benim de tabii ki modellere bir-iki tavsiyem olacak”, Kate Moss “Tebrikler Tuliss!” ve Isabeli Fontana da “Tülin, senin bir model olmanın dışında kitaplar yazmanı çok beğeniyorum. Bu konuda benim ilham perim oldun. Ben de en kısa zamanda bir kitap yazmak istiyorum” yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER