› 
 › 
Pudra.com 20.09.2012

Üç Günlük Dünya Edebiyatı serisinin ilk kitabı: Olduğu Kadar

Üç Günlük Dünya Edebiyatı'nın ilk kitabı "Olduğu Kadar" Okuyan Us Yayınları'ndan çıktı. Kitap, spontane bir hayat yaşayan iki arkadaşın biraz kafa dağıtmak için şehir değiştirmelerini eğlenceli bir dille anlatıyor.




"Üç Günlük Dünya Edebiyatı" kurucuları kendilerini, savaş görmemiş, devrim yaşamamış, işkence çekmemiş, hiç meydan okumamış ve hiç af dilememiş bir ara nesilden doğan yazarlar olarak nitelendiriyorlar. Çağdaş Türk Edebiyatı nedir? Sorusuna yanıt veren bu akımın ilk yazarı Feyyaz Yiğit, "Olduğu Kadar" ile kitap dünyasına giriş yapıyor.

Kitaptan bir bölüm:
Öyle güçlü bir zırh ki "olduğu kadar". Her zaman ve her şeye, gerekli veya gereksiz söyleyiver gitsin. Kendi kendine durduğun yerde arka arkaya beş bin kere söyle istersen. Tanıdığım ve tanımadığım herkes, biliyorum ki olduğu kadarıyla yetiniyor. Dünya çirkin bir yer olsun istiyorsan, "olduğu kadar" çirkindir. Birisini çok mutlu etmek istersen eğer, "olduğu kadar" mutlu edersin onu. Olduğu kadarı seni rahatsız ediyorsa, ona yine olduğu kadar itiraz edebilirsin.

"Olduğu kadar" dünyadaki bütün sorulara verilebilecek en güçlü cevaptır. Ama yine de hiçbir zaman "TAM" olarak tatmin edemez kimseyi. Özü gereği yine "olduğu kadar" tatmin etmek zorundadır. Tam değilse eksiktir, eksik "olduğu kadar" tamdır.


Olduğu kadar
Feyyaz Yiğit
Okuyan Us Yayınları
18 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER