› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.05.2013

Ünlü kadınların eşlerine yazdıkları mektuplar kitap oldu

Ayşe Tolga, Ayşe Erbulak, Berna Laçin, Taylan Kümeli gibi ünlü kadınlar eşlerine ya da eski eşlerine hislerini anlatan mektuplar yazdı. Banu Özkan Tozluyurt da bunları "İmza: Karın" adıyla bir kitapta topladı.

Ünlü jadınlardan kimi kocasına, kimi sevgilisine, kimi kaybettiği ruh eşine, kimi nefret ettiği “eski” eşine, onu terk eden sevgilisine, kimi de arayıp da hiç bulamadığı o erkeğe mektup yazdı. Ortaya da "İmza: Karın" adlı kitap çıktı.

Ünlü kadınların eşlerine yazdıkları mektuplar kitap oldu

Hayatlarında öyle ya da böyle, iyi ya da kötü, kısa ya da uzun süreli izler bırakmış veya bırakacak olan erkeklere karşı yaşadıkları duyguları anlatan 100'ü aşkın kadının arasında çok tanıdık isimler de var. Onlardan bazıları Ayşe Tolga, Ayşe Erbulak, Berna Laçin, Taylan Kümeli, Çiçek Dilligil Öztoprak, Gamze Gözalan, Ayşegül Çidamlı, İlkim Karaca, Engin Akgürgen, Leyla Erdura.

Farklı sosyo-kültürel yapılardan, farklı yetiştirilme biçimlerinden, farklı duygusal temalardan gelen kadınların, hayatlarında iz bırakmış, bırakan, bırakacak erkeklere yazdığı mektuplardan oluşan “İmza: Karın”, kadınların hayatı paylaştıkları erkeklerden neler beklediğini farklı yönlerden gün ışığına çıkaran bir kitap. Yaşı, mesleği, kocası kim olursa olsun, kadın her yerde kadın ve kadın olmanın özü ile kadınların beklentileri aslında birbirlerinden çok da farklı değil.

Banu Özkan Tozluyurt'un "İmza: Kızın" kitabının ardından hayata geçirdiği "İmza: Karın" kitabının satışından ve telif hakkından elde edilen gelir Ayşe Tolga’nın başkanlığını yürüttüğü “Sınır Tanımayan Ebevenyler Derneği”ne bağışlanacak. Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu, verdiği eğitimler ve danışmanlık desteği ile gelecek nesilleri yetiştirecek kadınlara, hayatlarını iyileştirme ve kendi çözümlerini bulma yetisini kazandırmayı amaçlayan yeni nesil bir dernek olarak dikkat çekiyor.

İmza: Karın
Yayına hazırlayan: Banu Özkan Tozluyurt
Destek Yayınları
Fiyatı: 19 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER