› 
 › 
Pudra.com 16.02.2011

Uydurukçu'yu bir solukta okuyacaksınız!

Gazeteci Onur Baştürk ilk kitabında, şehri ve şehir hayatının birbirinden farklı insanlarının sıra dışı hikayelerini bir araya getiriyor. Bu on iki kısa metraj kent öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.

…sıkıldığı tüm boş vakitlerinde gözüne kestirdiği insanlar hakkında hikâyeler uyduran bir UYDURUKÇU, gece hayatının bildik diyalogları eşliğinde yaşanan TEK GECELİK bir ilişki, EŞ DEĞİŞTİRME fantezisi sonrası iç dünyasını yeniden inşa eden bir kariyer kadını, Alaçatı’ya “kaçan” karı-koca arasında kalmış bir ARZU NESNESİ, sadece gece yaşanmış/geceye bulanmış çok OYUNLU bir ilişki, iki ünlü şarkıcı arasında kalmış bir MENAJER, FOTOĞRAFI çekilmediği zaman kendini kötü hisseden bir sosyete kadını, arabesk bir müzikal gibi de okunabilecek üç kişilik bir YOLCULUK, gay barlarda çalışan dansçı ile bir keman virtüözü arasında yaşanan imkânsız AŞK, perdeleri açıkken sevişen genç bir çiftle onları RÖNTGENLEYEN karşı apartmandakiler ve tüm bu karakterlerin birbirlerinden habersiz uğradığı o TUHAF ev partisi…

Uydurukçu'yu bir solukta okuyacaksınız!

“Herkese yeniden merhaba, umarım parti çok iyi gidiyordur! Ben aranıza katılamadım, çünkü hâlâ uydurmakla meşgulüm. Kimler hakkında ne tür ‘gerçek hikâyeler’ uydurduğumu pek yakında öğreneceksiniz. Kim bilir belki de uydurmuyorumdur!"
Sevgiler / UYDURUKÇU”


Uydurukçu
Onur Baştürk
Goa Yayınevi
Sayfa Sayısı : 223
Fiyatı: 13 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER